3D τατουάζ για άντρες

3D τατουάζ για άντρες
 1. Οικόπεδα
 2. Στυλ
 3. Χρωματικές λύσεις
 4. Επιλογές τοποθεσίας

Πολλοί άνδρες συμπληρώνουν την εικόνα τους με ένα κομψό τατουάζ. Το σχέδιο σώματος σάς επιτρέπει να δείξετε την ατομικότητά σας. Σήμερα, τα τατουάζ μπορούν να παρουσιαστούν σε διάφορα στυλ. Στις μέρες μας είναι τρισδιάστατα τατουάζ για άνδρες που είναι σε τάση. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τι είναι τα τατουάζ 3D, ποια σχέδια χρησιμοποιούνται, στυλ, χρώματα και επιλογές για τη θέση στο ανδρικό σώμα.

Οικόπεδα

Αν λάβουμε υπόψη τα δημοφιλή τατουάζ για άνδρες, τότε τα τρισδιάστατα σχέδια έρχονται πρώτα. Έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • τρισδιάστατη-το σχέδιο φαίνεται τρισδιάστατο, υπάρχει η αίσθηση ότι το τατουάζ υπερβαίνει το δέρμα.

 • λεπτομέρεια - για να δημιουργήσετε όγκο, το σχέδιο πρέπει να μεταφερθεί με μεγάλη ακρίβεια, κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο.

 • συνδυασμός πολλών χρωμάτων - η ανάμειξη τόνων κάνει την εικόνα πιο ρεαλιστική, έτσι το παιχνίδι της σκιάς και του φωτός αναπαράγεται τέλεια.

 • ενσάρκωση σε μια ποικιλία στυλ - κάθε στυλ έχει τη δική του γεύση, αλλά τους ενώνει ο ρεαλισμός και ο όγκος.

Τα τατουάζ των ανδρών σας επιτρέπουν να τραβήξετε την προσοχή στη δύναμη και την αρρενωπότητά τους. Μπορούν να δείξουν την επιθετικότητά τους και επίσης να δείξουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους τέλεια. Οποιοδήποτε σχέδιο μπορεί να αποδοθεί ρεαλιστικά, δημιουργώντας μια αίσθηση όγκου. Συχνά, οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου σταματούν στα ακόλουθα θέματα:

 • αφαίρεση - ένα τέτοιο θέμα είναι κοντά σε δημιουργικά άτομα, με τη βοήθειά του δεν μπορείτε να στείλετε απευθείας ένα μήνυμα σε άλλους.

 • βιομηχανική - τα τατουάζ περιλαμβάνουν μηχανικά στοιχεία που φαίνεται να διαπερνούν το δέρμα. με τη βοήθεια αυτής της πλοκής, μπορεί κανείς να δηλώσει προοδευτικότητα, να δείξει την παρουσία ενός εσωτερικού πυρήνα.

 • των ζώων - συνήθως απεικονίζονται επιθετικά ζώα που μπορεί να είναι σε άλμα, να επιτεθούν στον εχθρό. με τη βοήθειά τους, μπορείτε να δείξετε δύναμη, δύναμη και επιθετικότητα, καθώς και την ικανότητα να προστατεύετε τους αγαπημένους σας. συνήθως απεικονίζει μια αρκούδα, τίγρη, λιοντάρι, αράχνες, φίδια και σκυλιά μάχης.

 • όπλα, ορειχάλκινες αρθρώσεις και κρανία - αυτά τα σύμβολα βοηθούν στη μετάδοση επιθετικότητας, κινδύνου και επίσης δείχνουν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να σταθεί όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τους γύρω του.

 • μυθολογικοί χαρακτήρες - χρησιμοποιούνται ειδωλολατρικοί θεοί, άγγελοι και άλλα άτομα. συνήθως τα τατουάζ καλύπτονται από μυστικισμό.

 • διάφορα σχέδια και στολίδια?

 • Ζώδια.

Στυλ

Το κύριο στυλ κατασκευής ενός τρισδιάστατου τατουάζ είναι ο ρεαλισμός, αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να συνδυάσετε διάφορες κατευθύνσεις για να μεταφέρετε την ιδέα του συγγραφέα. Μαζί με τον ρεαλισμό, τέτοιες στιλιστικές κατευθύνσεις συνδυάζονται τέλεια όπως:

 • ακουαρέλα - συνήθως χρησιμοποιείται μια έκδοση κινουμένων σχεδίων της εικόνας, χρησιμοποιούνται έντονα χρώματα, δεν υπάρχουν σαφή περιγράμματα.

 • blackwork - το σχέδιο γίνεται συνήθως ασπρόμαυρο, με τον αυστηρό σχεδιασμό να επικρατεί.

 • φυλής - οποιοδήποτε σκίτσο μπορεί να γίνει με τη μορφή στολίδι ή μοτίβο.

 • thrash polka - αυτή η κατεύθυνση αποδεικνύεται αρκετά επιθετική και τολμηρή, φωτεινά χρώματα σε αντίθεση χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση τατουάζ.

 • dotwork - πραγματοποιείται επιτόπια εφαρμογή χρωμάτων.

Χρωματικές λύσεις

Σε ρεαλιστικό στυλ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά χρώματα, αλλά επικρατούν τα λακωνικά χρώματα. Πολλοί τεχνίτες προτιμούν το λευκό και το μαύρο χρώμα. Οι γκρι αποχρώσεις είναι μια εξαιρετική προσθήκη. Λαμβάνουν επίσης χώρα φωτεινά χρώματα.

Χρώματα όπως το μπλε, το κόκκινο, το πράσινο είναι ιδανικά για τη μεταφορά ενός τρισδιάστατου σχεδίου, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες αποχρώσεις.

Επιλογές τοποθεσίας

Είναι πολύ σημαντικό να καθορίσετε εκ των προτέρων τι θα απεικονιστεί στο ανδρικό σώμα και πού να τοποθετήσετε το τατουάζ, καθώς η σημασία του θα εξαρτηθεί από αυτό.Επιπλέον, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη η αρχή της αναλογικότητας, επειδή σε ορισμένα σημεία μπορούν να γίνουν μόνο μικρά τατουάζ. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πού μπορείτε να απεικονίσετε τρισδιάστατα τατουάζ σε ένα ανδρικό σώμα.

 • Ωμος. Γενικά, αυτό το μέρος του σώματος σχετίζεται με δύναμη και αξιοπιστία. Στον ώμο, μπορείτε να απεικονίσετε ένα πουλί ή ένα άγριο ζώο σε τρεις διαστάσεις. Διάφοροι μυθικοί χαρακτήρες θα φαίνονται πολύ όμορφοι στον ώμο, επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να σχεδιάσετε ένα πορτρέτο του ειδώλου σας.

 • Πήχης. Αυτό το μέρος του σώματος είναι κινητό, γεγονός που το καθιστά αρκετά δημοφιλές όταν πρόκειται για τρισδιάστατο τατουάζ. Εάν το σχέδιο γίνεται στο αντιβράχιο, τότε έχετε την εντύπωση ότι η εικόνα ζωντανεύει κατά την κίνηση. Σε αυτό το μέρος του σώματος, μπορείτε να απεικονίσετε ζώα ή πουλιά, φίδια, έντομα και αρθρόποδα θα φαίνονται όμορφα.
 • ΚΑΡΠΟΣ του ΧΕΡΙΟΥ. Αυτό το μέρος του σώματος έχει μια μικρή περιοχή για σχέδιο, οπότε ο τρισδιάστατος συμβολισμός κυριαρχεί συνήθως στον καρπό. Έντομα, αντικείμενα, ρούνοι και θρησκευτικές πινακίδες φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα.

Συνήθως, τα σύμβολα που απεικονίζονται στον καρπό προστατεύουν από το σκοτάδι, τον πειρασμό, την αδυναμία και τις λανθασμένες αποφάσεις.

 • Χέρια, παλάμες και δάχτυλα. Το πιο ενεργό μέρος του σώματος είναι το χέρι. Είναι η μεγαλύτερη προσοχή που τραβάει. Εάν λάβουμε υπόψη τα τρισδιάστατα τατουάζ των ανδρών, τότε παρουσιάζονται συχνότερα στις βούρτσες. Αλλά στις παλάμες ή στα δάχτυλα πρακτικά απουσιάζουν. Το ρύγχος ενός άγριου ζώου ή πουλιού, μικρών ζωντανών πλασμάτων θα φαίνεται πολύ όμορφο στο πινέλο. Επιπλέον, διάφορα σύμβολα ή ρούνοι μπορούν να απεικονιστούν σε αυτό.
 • Μανίκι. Το ολόσωμο τατουάζ στο μπράτσο φαίνεται πολύ εντυπωσιακό και στιλάτο. Η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού έγκειται στο γεγονός ότι η εικόνα πρέπει να καλύπτει ολόκληρο το χέρι. Συνήθως, διάφοροι μυθικοί ή θρησκευτικοί χαρακτήρες, πουλιά και ζώα, αποσπάσματα από βιβλία, κινούμενα σχέδια ή ταινίες απεικονίζονται σε αυτό το μέρος του σώματος. Το σκίτσο φαίνεται αρκετά πρωτότυπο, συμπληρωμένο με επιγραφές ή σύμβολα.
 • Στήθος. Σε αυτό το μέρος του ανδρικού σώματος, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά ογκομετρικά τατουάζ. Ένα διπλό συμμετρικό τατουάζ φαίνεται πολύ κομψό. Επιπλέον, μπορείτε να απεικονίσετε διάφορα στολίδια ή σχέδια, πρόσωπα ή πορτρέτα διάσημων προσωπικοτήτων. Και επίσης πολλά απεικονίζουν πουλιά ή ζώα. Η ποικιλία των θεμάτων είναι αρκετά μεγάλη. Συνήθως, ένα τατουάζ στο στήθος χρησιμοποιείται για προστασία από κάθε είδους κινδύνους.
 • Λαιμός. Πιστεύεται ότι ένα τατουάζ στο λαιμό είναι ικανό να επηρεάσει τόσο το μυαλό όσο και τη σκέψη ενός ατόμου. Αν μιλάμε για τρισδιάστατα σχέδια στο λαιμό, τότε συνήθως εφαρμόζουν θρησκευτικά σημάδια, αρχαία σχέδια, μικρά έντομα, καθώς και σύμβολα που έχουν βαθιά σημασία.
 • Στομάχι. Αυτό το μέρος του σώματος είναι συνήθως διακοσμημένο με τατουάζ όταν ο άντρας έχει μια τονισμένη φιγούρα και έναν ελκυστικό κορμό. Χρησιμοποιήθηκαν τρισδιάστατα σχέδια εντόμων, πτηνών και ζώων. Υπάρχουν εικόνες μυθικών ή θρησκευτικών πλασμάτων.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ένα τατουάζ στην κοιλιά έχει πάντα μια μη τετριμμένη σημασία.

 • Ισχίο. Είναι αρκετά σπάνιο για τους άνδρες να κάνουν τατουάζ στους μηρούς τους. Αυτή η ζώνη είναι προσωπική, επομένως, εάν είναι διακοσμημένη με τατουάζ, τότε το σχέδιο αφορά αποκλειστικά την προσωπική σφαίρα. Σε αυτό το μέρος, τα σύμβολα που περιέχουν ένα συγκεκριμένο νόημα, καθώς και διάφορες επιγραφές, θα φαίνονται υπέροχα.
 • Πίσω. Αυτός ο χώρος είναι πολύ μεγάλος, επομένως διαφορετικές ιδέες μπορούν να απεικονιστούν σε ρεαλιστικό στυλ. Ένα ή περισσότερα ζώα φαίνονται πολύ όμορφα στο πίσω μέρος, επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν θρησκευτικοί και μυθικοί χαρακτήρες. Εάν θέλετε, μπορείτε να μεταφέρετε πολλά σκίτσα σε μία σύνθεση.
 • Ωμοπλάτη. Συχνά αυτός ο χώρος είναι διακοσμημένος με σχέδια που έχουν φιλοσοφική ή θρησκευτική χροιά. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να επιτύχετε εσωτερική ισορροπία και αρμονία. Το κτύπημα των φτερών ενός πουλιού ή το χαμόγελο ενός άγριου ζώου θα φαίνονται πολύ εντυπωσιακά στην ωμοπλάτη.

Επιπλέον, συχνά απεικονίζονται εδώ διάφορα στοιχεία συμβολισμού.

 • Πόδι. Αυτό το μέρος του σώματος είναι επίσης αρκετά δημοφιλές στους άνδρες.Συνήθως στο πόδι μπορείτε να δείτε το ζώδιο σε τρισδιάστατη διάσταση. Θεαματικά σχέδια, γράμματα ή χαρακτήρες μπορούν να σας βοηθήσουν να εμπνεύσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα