Ποικιλία ανδρικών τατουάζ στο ύφος της αφαίρεσης

Περιεχόμενο
 1. Ιδιαιτερότητες
 2. Επισκόπηση επιλογών
 3. Πού να εντοπίσετε;

Η ζωγραφική σώματος θεωρείται από καιρό μια μορφή τέχνης που επιτρέπει όχι μόνο στον δημιουργό, αλλά και στον ιδιοκτήτη του σκίτσου να εκφραστούν. Τα σύγχρονα τατουάζ είναι ποικίλα και δίνουν την ευκαιρία να εκφραστούν στις πιο εντυπωσιακές προσωπικότητες. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές κατευθύνσεις στυλ στη δημιουργία ενός τατουάζ.

Ένα από τα πιο δημοφιλή και συναφή από αυτά είναι τα αφηρημένα σχέδια. Η αφαίρεση είναι καθολική ως προς την ηλικία, το φύλο και ακόμη και τη γεύση, αφού υπάρχουν απίστευτα πολλές δυνατότητες στο πλαίσιο της.

Ιδιαιτερότητες

Τα ανδρικά τατουάζ χωρίζονται συμβατικά σε τέσσερις κύριους τύπους:

 • ρεαλιστικά εκτελεσμένο?
 • με πολλαπλά στρώματα.
 • ευθύγραμμος τύπος?
 • αφηρημένη.

Σκίτσα στο στυλ της αφαίρεσης σας επιτρέπουν να διακοσμήσετε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος, να το κάνετε πιο ελκυστικό και αποτελεσματικό. Επιπλέον, είναι δυνατό να δημιουργήσετε μια σύνθετη σύνθεση, η οποία δεν θα είναι απλή για να δώσετε μια ιδέα για το τι είστε.

Η ομορφιά της αφαίρεσης έγκειται στο να δημιουργήσουμε κάτι μη δεσμευτικό, αόριστο, όχι πάντα κατανοητό για τον λαό. Αυτό το είδος τέχνης καθιστά δυνατή την πραγματοποίηση των πιο δύσκολων και τολμηρών φαντασιώσεων. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σε αυτό το στυλ δημιουργούνται τα πιο πιασάρικα αριστουργήματα τατουάζ.

Το στολίδι μπορεί να βρίσκεται στο σώμα χωρίς μεγάλη λογική, χαοτικά, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τακτική μέθοδο σχεδίασης εικόνων. Στην πραγματικότητα, αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιαδήποτε εικόνα υπόκειται στη φαντασία. Μόνο το προσωπικό γούστο και τα ατομικά χαρακτηριστικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή τέτοιων μοτίβων. Τις περισσότερες φορές, αυτό το στυλ προτιμάται από ανθρώπους που είναι δημιουργικοί, μη τετριμμένοι, που επιδιώκουν να τονίσουν τη μοναδικότητά τους. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δίνουν την εντύπωση ανθρώπων με εξαιρετικό τύπο σκέψης, με ιδιαίτερη θέα στον κόσμο.

Οι ιδιοκτήτες αφηρημένων τατουάζ επιδεικνύουν την επιθυμία τους να μην υπακούσουν στους γενικούς κανόνες, αποφεύγοντας τη στερεότυπη σκέψη και τα στερεότυπα. Το να ξεχωρίζουν από το πλήθος είναι ο στόχος εκείνων που επιλέγουν μια αφηρημένη κατεύθυνση.

Εάν ο αρχικός σκοπός του τατουάζ ήταν να μεταφέρει αυτή ή αυτή την πληροφορία, να πει για τα πλεονεκτήματα και τα επιτεύγματά σας, τώρα όλα έχουν αλλάξει. Οι σύγχρονοι άνδρες που επιλέγουν τατουάζ σε αυτό το στυλ δεν επιδιώκουν να δείξουν την υπεροχή τους έναντι των άλλων. Το κύριο καθήκον ενός τατουάζ είναι να τονίσει την ατομικότητα ενός ατόμου, να μην πει για τα κατορθώματά του, αλλά για τον εσωτερικό κόσμο. Επομένως, η αφαίρεση είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να δείξουν την απόρριψη κανόνων και προτύπων.

Επισκόπηση επιλογών

Τα αφηρημένα σκίτσα για άνδρες, όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν έχουν σαφές σημασιολογικό φορτίο, αλλά δεν στερούνται καθόλου νοήματος. Τατουάζ αυτού του τύπου μπορούν να πουν κάτι για τον ιδιοκτήτη, τουλάχιστον να δείχνουν τις προτιμήσεις γεύσης του. Εάν ένας επαγγελματίας ψυχολόγος ασχοληθεί με την επιχείρηση, θα είναι σε θέση να καταλάβει πολύ περισσότερα για ένα άτομο. Η απουσία ενός κρυμμένου κώδικα ιερού τύπου δεν σημαίνει ότι το σκίτσο δεν έχει υποκείμενο. Ακόμα και αν ένα άτομο προτιμά ασπρόμαυρες ή έγχρωμες εικόνες μιλάει.

 • Παστέλ αποχρώσεις και ρέουσες γραμμές. Αφηρημένα σχέδια αυτού του τύπου - απαλά, βελτιωμένα, σε συγκρατημένα χρώματα - καταδεικνύουν την ευγένεια, την ευκολία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη. Τέτοια τατουάζ επιλέγουν άνδρες με ήρεμη διάθεση, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να κατακτούν με το χάρισμα, τη γοητεία τους και προσπαθούν να αποφύγουν συγκρούσεις και επιθετικότητα.
 • Απότομη γεωμετρία και αντίθεση. Η χρήση τέτοιων λεπτομερειών υποδηλώνει ότι ο ιδιοκτήτης του τατουάζ έχει μια ακριβή ματιά σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι πάντα σίγουρος για τον εαυτό του. Οι αιχμηρές γωνίες στο σχέδιο συμβολίζουν την αποφασιστικότητα, την παρορμητική διάθεση, την αναζήτηση της αρμονίας. Όσο περισσότερη γεωμετρία υπάρχει στη σύνθεση, τόσο περισσότερο δείχνει ευκρίνεια στην ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα.
 • Εθνοτικά και θρησκευτικά κίνητρα. Χρησιμοποιούνται από εκείνους τους άνδρες που επιδιώκουν να δείξουν τη θέση τους στον κόσμο και μερικές φορές απλώς υποδηλώνει ένα συγκεκριμένο χόμπι. Ένα σκίτσο με γωνιακές φιγούρες που χρησιμοποιούν το μαύρο, το κόκκινο μιλά για μια παρορμητική και εκνευριστική διάθεση.

Ωστόσο, κάτω από ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να υπάρχει ένα ευάλωτο άτομο που προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό του όσο το δυνατόν περισσότερο από εξωτερική επιθετικότητα.

 • Περίπλοκη διακόσμηση και ζωντανά χρώματα. Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύεται, τέτοια σχέδια επιλέγονται από καλούς, χαρούμενους και αισιόδοξους άνδρες. Θέλουν να διακοσμήσουν τον κόσμο με αυτόν τον τρόπο, για να τον κάνουν πιο φωτεινό και πιο διασκεδαστικό.

Για να τονίσουν το χαρακτήρα και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, οι άνδρες επιλέγουν διάφορους τύπους αφηρημένων σχεδίων, τα οποία απαιτούν τα δικά τους στοιχεία. Για παράδειγμα, όταν δημιουργούν θρησκευτικές-εθνοτικές συνθέσεις, μιμούνται συχνότερα διαφορετικούς τύπους υλικών: μεταλλικά αντικείμενα, δέρματα ζώων, φλοιό δέντρου. Μια μέθοδος σημείου χρησιμοποιείται συχνά για να δημιουργήσει το περίγραμμα ενός αντικειμένου, ενός ζώου. Όσον αφορά τα πραγματικά στοιχεία των αφηρημένων σκίτσων, τα ακόλουθα πρωτοστατούν μεταξύ τους:

 • φεγγάρι - δείχνει τη δύναμη του πνεύματος, τη νίκη του επί όλων των άλλων.
 • ο ήλιος - ως ένδειξη αιώνιας ζωής, η ίδια η αιωνιότητα του σύμπαντος.
 • καρχαρίας - θα τονίσει την επιμονή, την αφοσίωση, την επιθυμία να πάει μέχρι το τέλος.
 • σαύρα - θα σας επιτρέψει να επιδείξετε θάρρος, έλλειψη αδυναμίας, αποφασιστικότητα και παραστρατιωτική διάθεση.

Πού να εντοπίσετε;

Η επιλογή της ζώνης στην οποία βρίσκεται το τατουάζ ενός αφηρημένου τύπου είναι ένα σημαντικό σημείο, δεν μπορεί κανείς να βασιστεί στην τύχη σε αυτό το θέμα. Πρώτα απ 'όλα, μια καλά επιλεγμένη εικόνα μπορεί να τονίσει την ομορφιά και την ανακούφιση των δικεφάλων, τρικεφάλων. Ως εκ τούτου, οι άνδρες συχνά γεμίζουν εικόνες στον ώμο, το αντιβράχιο, το χέρι γενικά. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα αφηρημένα τατουάζ δεν φαίνονται πολύ επαρκή στο σώμα λεπτών, λεπτών ανδρών. Δυστυχώς, ένα τατουάζ μπορεί να δώσει έμφαση στην έλλειψη όγκου και ανακούφισης, αξίζει να αξιολογήσουμε αυτή τη στιγμή με λογικό τρόπο και να επιλέξουμε μια λιγότερο ενεργή και αισθητή περιοχή για εφαρμογή.

Αφηρημένα, η αφαίρεση μπορεί να γεμιστεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, εξαρτάται πολύ από το αν ο ιδιοκτήτης θέλει να το επιδεικνύει συνεχώς ή όχι. Η ίδια η κατεύθυνση έχει μια ιδιαιτερότητα - την απόρριψη οποιωνδήποτε κανόνων, επομένως δεν υπάρχουν σαφείς μορφές εδώ.

Αλλά υπάρχουν ζώνες που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους οπαδούς του αφηρημένου στυλ.

 • Shouldμοι, μανίκι, βραχίονα γενικά. Θεωρείται η ιδανική επιλογή για αυτό το είδος τατουάζ. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό σκίτσο σαν βραχιόλι ή να γεμίσετε ολόκληρο το μανίκι. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο ζωής, το στυλ και τις επιθυμίες του άντρα.
 • Πίσω. Εάν θέλετε να εκτυπώσετε σε μεγάλη και επίπεδη επιφάνεια, αυτή είναι η βέλτιστη περιοχή. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνθεση σαν ζωγραφική, σύνθετη, πλήρης, αποτελεσματική. Επιπλέον, η πλάτη κρύβεται από ρούχα σε κανονικές στιγμές της καθημερινής ζωής, οπότε ένα τατουάζ δεν θα βλάψει με έναν αυστηρό κώδικα ενδυμασίας.
 • Βραχιόλια. Μπορούν να βρίσκονται στον καρπό, το χέρι, το πόδι, να είναι στενά ή φαρδιά. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να τονίσετε την ομορφιά των μυών και τη δύναμη.
 • Μικρό από την πλάτη. Αλλά αυτή η περιοχή σπάνια χρησιμοποιείται από άνδρες για τη δημιουργία αφηρημένων συνόλων. Από την άλλη πλευρά, εάν ένας άντρας δεν φοβάται να τραβήξει την προσοχή στο κάτω μέρος της πλάτης του, αυτή είναι μια καλή επιλογή.

Πρόσφατα, τα στερεότυπα για το φύλο αυτού του είδους έχουν γίνει παρελθόν.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα