Επισκόπηση των τατουάζ Διδύμων για άνδρες

Περιεχόμενο
  1. Ιδιαιτερότητες
  2. Τύποι και σκίτσα τατουάζ
  3. Τοποθεσίες

Τατουάζ με ζώδια έχουν γίνει πρόσφατα πολύ δημοφιλή. Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε τι σημαίνει ένα τατουάζ με τη μορφή του ζωδίου των Διδύμων για τους άνδρες και ποιες επιλογές υπάρχουν για την εκτέλεσή του.

Ιδιαιτερότητες

Το ζώδιο Δίδυμοι θεωρείται κυρίαρχο. Είναι ο τρίτος στον ζωδιακό κύκλο, ανήκει στην περίοδο από 21 Μαΐου έως 22 Ιουνίου και τελεί υπό την αιγίδα του στοιχείου αέρα. Πολλοί θεωρούν αυτό το ζώδιο ως ένα από τα πιο μυστηριώδη και εξελιγμένα και αυτή η γνώμη δεν είναι αβάσιμη. Συχνά μπορεί να φανεί ότι οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο διαφέρουν στους τρόπους τους και έχουν μια καλά ανεπτυγμένη διαίσθηση. Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι είναι επίσης ευάλωτοι, προσβάλλονται εύκολα, είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα σκάνδαλο κυριολεκτικά από το τίποτα και η διάθεσή τους είναι αρκετά μεταβλητή. Έχουν την τάση να σκέφτονται προσεκτικά όλες τις πράξεις τους, δεν μπορούν να ενεργήσουν παρορμητικά και αποφασιστικά.

Σε γενικές γραμμές, το ζώδιο των Διδύμων είναι η προσωποποίηση μιας διπλής φύσης, επειδή αποτελείται από δύο δυνάμεις που είναι εντελώς αντίθετες στη φύση. Για να μάθετε για το νόημα αυτού του ζωδίου, αξίζει να αναφερθείτε σε έναν από τους αρχαίους ελληνικούς θρύλους. Σύμφωνα με αυτό το μύθο, ένας από τους κύριους Ολύμπιους θεούς, ο θεός της βροντής και της αστραπής Δίας, ερωτεύτηκε τη Λάντα, η οποία ήταν σύζυγος του ηγεμόνα της Σπάρτης. Μετατρέποντας σε έναν όμορφο κύκνο, ο Δίας κατάφερε να κρυφτεί από την raρα, τη σύζυγό του, μετά την οποία επισκέφτηκε τη Λάντα. Μετά από λίγο, η πριγκίπισσα γέννησε τέσσερα παιδιά. Δύο από αυτούς, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, γεννήθηκαν από το Δία, οι υπόλοιπες, επίσης ένα αγόρι και ένα κορίτσι, από τον νόμιμο σύζυγό τους.

Τα αγόρια έλαβαν τα ακόλουθα ονόματα: Pollux και Castor. Ο πρώτος από αυτούς ήταν προικισμένος με αθανασία και διακρίθηκε από την τεράστια δύναμη που έλαβε από τον πατέρα του Δία. Το δεύτερο ήταν θνητό και δεν διέφερε πολύ από τους απλούς ανθρώπους. Παρά όλες τις διαφορές, τα παιδιά γρήγορα έγιναν φίλοι και έκαναν πολλά διαφορετικά κατορθώματα. Ωστόσο, μια φορά κατά τη διάρκεια ενός καυγά, ο Pollux σκότωσε τον αδελφό του, για τον οποίο μετάνιωσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον λαχταρούσε, αλλά λόγω της αθανασίας του δεν μπορούσε να τον συναντήσει ούτε στο βασίλειο του Άδη. Απελπισμένος, ο Πόλουξ στράφηκε στον πατέρα του Δία, προσευχόμενος να τον κάνει έναν απλό θνητό. Ο Δίας συγκινήθηκε από ένα τέτοιο αίτημα και επέτρεψε στον γιο του να μείνει στον Όλυμπο για μια μέρα και στο βασίλειο των νεκρών για μια άλλη. Έτσι τα αδέλφια επανενώθηκαν και ένας νέος αστερισμός Δίδυμοι εμφανίστηκε στον έναστρο ουρανό.

Αν μιλάμε για ένα τατουάζ με αυτό το ζώδιο, τότε ταιριάζει τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, και όχι μόνο σε αυτούς που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο. Πιστεύεται ότι είναι σε θέση να βοηθήσει ένα άτομο να βελτιώσει την υγεία, να βρει επιτυχία και τύχη σε ερωτικές σχέσεις.

Και για όσους γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο, ένα τέτοιο τατουάζ θα είναι ένας καλός φυλαχτός που θα προστατεύσει τον χρήστη του από την κακή επιρροή των κακοπροαίρετων.

Τύποι και σκίτσα τατουάζ

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές τατουάζ για ζώδια Διδύμων για άνδρες.

Το πιο δημοφιλές από αυτά είναι ο ζωδιακός αστερισμός. Ένα τέτοιο τατουάζ θεωρείται φυλαχτό που μπορεί να προσελκύσει επιτυχία, θετική και αρμονία σε ένα άτομο. Συνήθως, αυτά τα τατουάζ είναι πολύ μινιμαλιστικά. Συχνά συμπληρώνονται με διάφορα στοιχεία που δίνουν στην εικόνα ένα κέφι και προσωπικότητα. Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν αστέρια, πλανήτες, την εικόνα του γαλαξία και άλλες λεπτομέρειες που δίνουν έμφαση στο αστρολογικό συστατικό αυτής της εικόνας του σώματος. Ένα τέτοιο τατουάζ δεν θα φαίνεται λιγότερο ενδιαφέρον σε συνδυασμό με διάφορα γεωμετρικά σχήματα, τα οποία θα δώσουν στην εικόνα ένα κέφι και ατομικότητα.

Σημειώστε ότι τέτοια τατουάζ θα φαίνονται πολύ εντυπωσιακά στο ανδρικό σώμα όταν λαμβάνονται υπόψη τα σωστά χρώματα. Έτσι, για τέτοια σχέδια, συνιστάται να προτιμάτε αποχρώσεις όπως μοβ, μαύρο, ροζ ή μπλε. Σημειώστε ότι μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα μεμονωμένο σκίτσο.

Τατουάζ που απεικονίζουν το σύμβολο των Διδύμων, που μοιάζει με δύο ρωμαϊκές ενότητες ή στήλες, είναι επίσης πολύ συνηθισμένα. Ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να χρησιμεύσει τόσο ως προσθήκη σε τατουάζ με αστερισμό, όσο και να γίνει ανεξάρτητο τατουάζ. Σημειώστε ότι τέτοια σχέδια εκτελούνται συχνότερα σε μινιμαλιστικό ύφος χρησιμοποιώντας καφέ, μαύρο ή γκρι. Πιστεύεται ότι μια τέτοια εικόνα συμβολίζει την αυτογνωσία, βοηθά στην ενίσχυση της διαίσθησης ενός ατόμου. Συχνά ένα τατουάζ με αυτό το σύμβολο συμπληρώνεται με μια επιγραφή με την ημερομηνία γέννησης, γεγονός που καθιστά το σχέδιο ακόμη πιο συμβολικό. Συχνά, αυτό το σύμβολο συμπληρώνεται από την εικόνα των φτερών, γεγονός που καθιστά δυνατή την ερμηνεία του σχεδίου ως επιθυμία για ελευθερία και απελευθέρωση.

Υπάρχουν άλλες, πιο μη τυπικές επιλογές για τατουάζ με ζώδιο Δίδυμοι. Για παράδειγμα, τα σχέδια εφαρμόζονται συχνά με την εικόνα δύο προσώπων ή δύο μάσκων. Το ένα από αυτά είναι συνήθως θλιβερό και το άλλο αστείο. Ένα τέτοιο σχέδιο μιλά για τη δυαδικότητα ενός ατόμου, για την αρμονία μέσα του του καλού και του κακού.

Συχνά υπάρχουν τατουάζ, όπου αυτό το ζώδιο εμφανίζεται στην εικόνα δύο ανθρώπων, ανδρών ή γυναικών, που μοιάζουν μεταξύ τους, σαν δύο σταγόνες νερό.

Κατά κανόνα, τέτοια τατουάζ γίνονται με φωτεινά χρώματα και τα σκίτσα τους αναπτύσσονται λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη του μελλοντικού τατουάζ.

Τοποθεσίες

Το αρσενικό τατουάζ με την εικόνα του ζωδίου Δίδυμος μπορεί να εντοπιστεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Όταν επιλέγετε τη θέση του τατουάζ, πρέπει να δώσετε προσοχή στο μέγεθος του και στις δικές σας επιθυμίες.

Τα μικρά τατουάζ τοποθετούνται καλύτερα στον καρπό ή τον αστράγαλο. Αλλά για μεγάλα σχέδια, θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε εκείνα τα μέρη που έχουν μεγάλη περιοχή δέρματος. Για παράδειγμα, για το αντιβράχιο, το μοσχάρι και τον ώμο, τα καλύτερα, κάθετα επιμηκυμένα μοτίβα είναι τα καλύτερα. Και για την πλάτη και το στέρνο, μπορείτε να δείτε ευρεία μοτίβα.

Όταν επιλέγετε ένα μέρος για ένα μελλοντικό τατουάζ, μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε το όριο του πόνου σας, επειδή η διαδικασία σχεδίασης μιας εικόνας σε ορισμένα σημεία του σώματος μπορεί να είναι πολύ επώδυνη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μέρη όπου υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις ή όπου το δέρμα είναι κοντά στο οστό και το λιπαρό στρώμα σχεδόν απουσιάζει. Αυτά περιλαμβάνουν τις πλευρές, την περιοχή του γόνατος και το πρόσωπο. Ετσι, εάν διακρίνεστε από αυξημένη ευαισθησία, τότε δεν συνιστάται η επιλογή τέτοιων θέσεων για εφαρμογή.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα