Τι είναι τα τατουάζ σε σχήμα πανοπλίας και πού να τα εφαρμόσετε;

Περιεχόμενο
 1. Εννοια
 2. Προβολές και σκίτσα
 3. Στυλ και χρώματα
 4. Επιλογές διαμονής

Είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που δεν ενδιαφέρεται για τα στρατιωτικά εργαλεία και την ιπποτική πανοπλία. Ως πραγματικοί πολεμιστές, είναι έτοιμοι να πολεμήσουν δράκους, διασώζοντας την πριγκίπισσα φυλακισμένη στο κάστρο. Και παρόλο που οι δράκοι έχουν πλέον εξαφανιστεί, οι πραγματικοί άντρες είναι έτοιμοι να πολεμήσουν τις δυσκολίες, ξεπερνώντας τις. Τα τατουάζ πανοπλίας για άνδρες είναι αρκετά δημοφιλή. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τέτοιες εικόνες επιλέγονται από βάναυσους άνδρες με νεύρα από ατσάλι και ισχυρούς μυς. Η σημασία των τατουάζ με τη μορφή πανοπλίας, οι τύποι τους, τα στυλ που χρησιμοποιούνται και τα πιο επιτυχημένα μέρη για τοποθέτηση θα συζητηθούν.

Εννοια

Μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού, τα τατουάζ με τη μορφή πανοπλίας δεν έχουν χάσει τη δημοτικότητά τους εδώ και πολλά χρόνια. Ένας άντρας είναι ο προστάτης της οικογένειας, της πατρίδας του. Είναι η πανοπλία που έχει βοηθήσει εδώ και καιρό στην προστασία από τραυματισμούς όταν πολεμάτε εχθρούς. Ένα τατουάζ με παρόμοια εικόνα συμβολίζει τη δύναμη και την αντοχή.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι τατουάζ που γίνονται σε διαφορετικές τεχνικές, αλλά όλα έχουν ένα κοινό συστατικό.

Ένα τατουάζ με στρατιωτικές ιδιότητες σημαίνει τα εξής.

 • Προσπάθεια για τον επιδιωκόμενο στόχο, σταθερότητα. Ο ιδιοκτήτης μιας τέτοιας εικόνας εσώρουχα πιστεύει στον εαυτό του και στις πεποιθήσεις του. Για αυτούς, θα αγωνιστεί και θα προχωρήσει στο πικρό τέλος.
 • Εξουσία. Οι εικόνες με πανοπλία επιλέγονται συνήθως από φυσικά ισχυρούς εκπροσώπους που εκτιμούν την τιμή και την αξιοπρέπεια.
 • Αφοβία. Ο ιδιοκτήτης του τατουάζ δεν γνωρίζει τον φόβο, κινείται βήμα προς βήμα προς τον επιδιωκόμενο στόχο και στο τέλος πετυχαίνει τον στόχο του.

Είναι αυτές οι ιδιότητες που είναι συνήθως εγγενείς στους ανθρώπους που επιλέγουν τατουάζ με τη μορφή πανοπλίας.

Κάθε στρατιωτική ιδιότητα έχει ένα κρυφό νόημα. Αυτό είναι ένα φυλαχτό που βοηθά στην προστασία όχι μόνο του σώματος, αλλά και της ψυχής.

Η παρουσία ενός τατουάζ μιλά για την επιθυμία ενός ατόμου να δείξει τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και τη σταθερότητα του χαρακτήρα του. Ταυτόχρονα, μια τέτοια εικόνα μπορεί να υποδηλώνει ρομαντισμό, την επιθυμία να γίνει ήρωας για την κυρία της καρδιάς σας.

Οι άνδρες που επιλέγουν τατουάζ πανοπλίας συνήθως σκέφτονται στρατηγικά και μπορούν να λύσουν προβλήματα. Συχνά είναι απερίσκεπτοι, τους αρέσει να ρισκάρουν, έχουν ένα μαχητικό κράτημα.

Προβολές και σκίτσα

Η έννοια του τατουάζ, το σημασιολογικό φορτίο του θα εξαρτηθούν άμεσα από τον τρόπο απόδοσης, το επιλεγμένο στυλ, την παρουσία ορισμένων στοιχείων. Φιγούρες πουλιών και ζώων, κελτικά μοτίβα, στολίδι και άλλα στοιχεία θα κάνουν το σχέδιο πιο φωτεινό και πιο ευέλικτο, γεμίζοντάς το με ένα ιδιαίτερο νόημα.

Έχοντας σχεδιάσει να γεμίσει ένα σώμα που σχεδιάζει ένα συγκεκριμένο θέμα, είναι σκόπιμο να μάθετε εκ των προτέρων τι νόημα έχει αυτό ή αυτό το σύμβολο ή σημείο.

Μεταξύ των σκίτσων, οι ακόλουθες εικόνες αξίζουν προσοχή.

 • Αλυσιδωτή αλληλογραφία. Για τον ιδιοκτήτη ενός τέτοιου τατουάζ, η εικόνα θα χρησιμεύσει ως ένα είδος ασπίδας που τον προστατεύει από αρνητικές εκδηλώσεις. Ο ιδιοκτήτης του έχει συνηθίσει να επιτυγχάνει τους επιδιωκόμενους στόχους, θα επιτυγχάνει πάντα τον στόχο του και θα ξεπερνά τις δυσκολίες. Τέτοιες εικόνες συνδέονται συχνά με διάφορα τουρνουά. Ο ιδιοκτήτης του τατουάζ έχει τις δικές του πεποιθήσεις και τις τηρεί. Το σχέδιο μπορεί να συμπληρωθεί με διάφορες λεπτομέρειες με τη μορφή ζωικών εικόνων ή μυστηριωδών πλασμάτων. Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη σύνθεση παίζουν σημαντικό ρόλο, αφού αυτό μπορεί να αλλάξει την έννοια του τατουάζ.
 • Πλάκα. Μεταχειρισμένη πανοπλία μαζί με πανοπλία. Η έλευση των πυροβόλων όπλων οδήγησε στη σταδιακή κατάργηση αυτής της προστασίας. Τα τατουάζ με τη μορφή πανοπλίας επιλέγονται συχνότερα από ρομαντικούς τύπους. Μεταξύ των κύριων σημασιών τέτοιων εικόνων πρέπει να σημειωθεί η σκοπιμότητα, η πίστη, η δύναμη και η δύναμη. Ο ιδιοκτήτης του τατουάζ χρησιμοποιεί τη σύνθεση του σώματος ως φυλαχτό.Προωθεί τη συσσώρευση ενέργειας και αποτρέπει τη σπατάλη ενέργειας.
 • Μαξιλάρι ώμου. Μια παρόμοια εικόνα εφαρμόζεται αποκλειστικά στον ώμο. Τέτοιες εικόνες μπορούν να δηλώσουν δύναμη και δύναμη. Η παρουσία του θα σας επιτρέψει να δείξετε την αρρενωπότητα του ιδιοκτήτη, την αξιοπιστία και την προθυμία του να έρθει στη διάσωση, αντικαθιστώντας τον ώμο του.

Έχοντας επιλέξει μια τέτοια εικόνα, πρέπει να θυμόμαστε ότι ο ιδιοκτήτης του πρέπει να έχει μια όμορφη αντλημένη φιγούρα, διαφορετικά το τατουάζ σε αυτόν τον τομέα θα φαίνεται πολύ ασύμφορο.

 • Μεταξύ της ποικιλίας τύπων, οι εικόνες πανοπλίας με τη μορφή μανικιού είναι πολύ δημοφιλείς. Τέτοιες εικόνες καλύπτουν εντελώς ολόκληρη την επιφάνεια του χεριού σε κύκλο. Χάρη σε αυτή τη ρύθμιση, πολλοί καταφέρνουν να κρύψουν τα ίχνη παλιών τατουάζ, ανεπιτυχή τατουάζ. Τέτοιες εικόνες είναι σύμβολο δύναμης, θάρρους και θάρρους. Με βάση αυτό, τέτοιες εικόνες δύσκολα μπορούν να προβληθούν στο σώμα των γυναικών. Η σχεδίαση ενός τέτοιου σκίτσου θα δείξει τον χαρακτήρα του ατόμου που τον επέλεξε.

Η χρήση πραγματικής πανοπλίας επέτρεψε στους πολεμιστές να προστατεύουν το σώμα τους από τραυματισμούς στη μάχη.

Οι ήρωες που αναφέρονται παρακάτω κατέφυγαν στη βοήθεια πανοπλίας.

 • Μονομάχοι. Οι Ρωμαίοι στρατιώτες αναγκάστηκαν να φορέσουν προστατευτικό εξοπλισμό. Τους βοήθησαν στον αγώνα ενάντια στον εχθρό. Οι αγώνες μονομάχων ήταν πολύ θεαματικοί, αυτό ισχύει και για τα τατουάζ σε αυτό το θέμα. Ένας άντρας που έχει επιλέξει μια εικόνα με μονομαχία πανοπλίας κρατιέται συχνά αιχμάλωτος από ορισμένες συνθήκες, όπως ακριβώς και οι αναγκασμένοι μονομάχοι που πολέμησαν για τη ζωή τους.
 • Ιππότες. Η παρουσία πανοπλίας επέτρεψε στους ιππότες να αμυνθούν από χτυπήματα ξίφους και βέλη. Τα τατουάζ που απεικονίζουν τέτοια στρατιωτικά εργαλεία συνδέονται συχνά με τουρνουά. Οι μονομαχίες των Ιπποτών έδωσαν στον νικητή την ευκαιρία να διεκδικήσει την καρδιά μιας ομορφιάς. Ο άνθρωπος που επέλεξε ένα τέτοιο σκίτσο είναι ιππότης για τον οποίο το κυριότερο είναι η τιμή, όχι τα χρήματα ή τα προνόμια.
 • Ιάπωνες πολεμιστές. Με την έλευση των πυροβόλων όπλων, η πανοπλία σταδιακά έχασε τη σημασία της και συνέχισε να χρησιμοποιείται ως στολή κατά τη διάρκεια παρελάσεων. Τα τατουάζ, όπως αυτά ενός Ιάπωνα πολεμιστή, είναι σε ζήτηση όχι μόνο στις ανατολικές χώρες. Τέτοια τατουάζ επιλέγονται από ανθρώπους που αγαπούν τον πολιτισμό και την ιστορία τους.
 • Σλάβοι. Σύμφωνα με ιστορικά δεδομένα, οι ήρωες στη Ρωσία χρησιμοποίησαν χαλύβδινη αλυσίδα για προστασία, υφαντή από μικρούς κρίκους με τη μορφή ενός μακρύ πουκάμισου, με ενισχυμένες πλάκες προσαρτημένες στη βάση του δέρματος και γάντια από το ίδιο υλικό, ονομάστηκαν lamellas Το Συχνά, οι πρόγονοι αγνόησαν τη στρατιωτική πανοπλία λόγω της ταλαιπωρίας της χρήσης τους. Wasταν πολύ πιο δύσκολο να ελιχθούμε σε αυτά: τα lamellaria είχαν σημαντικό βάρος. Τα σλαβικά τατουάζ βοηθούν στην εμφάνιση ηρωικής δύναμης και δύναμης. Η εικόνα μόνο ενός αλυσιδωτού ταχυδρομείου μπορεί να υποδεικνύει ένα άτομο που αγνοεί τους κανόνες με αντάλλαγμα την προσωπική ελευθερία.

Η πραγματική πανοπλία ζύγιζε περισσότερο από 30 κιλά και δεν ήταν κατάλληλη για ενεργή επίθεση. Μάλλον, ενέπνεαν το φόβο με τη δύναμη και τη μαζικότητά τους και μπορούσαν επίσης να προστατευτούν από το να τους χτυπήσει βέλος ή δόρυ.

Στυλ και χρώματα

Ένα καλό τατουάζ πρέπει να πληροί ορισμένες παραμέτρους:

 • ταιριάζει ιδανικά στην επιλεγμένη περιοχή και συνδυάζεται με αυτήν.
 • φαίνονται υπέροχα σε αντιστοιχισμένα χρώματα.
 • ταιριάζει στον φορέα της σε χαρακτήρα.

Εστιάζοντας στα αιτήματα του πελάτη, επιλέγουν ένα στυλ, συνδυασμό χρωμάτων.

Ο καλλιτέχνης τατουάζ μπορεί να σας συμβουλεύσει να ολοκληρώσετε το σχέδιο σε διαφορετικά στυλ, αλλά ο ρεαλισμός είναι πιο κατάλληλος για στρατιωτικές ιδιότητες.

Η παρουσία γκρι-μαύρων τόνων θα κάνει την εικόνα πολύ πιστευτή, δίνοντας στην εικόνα ακόμη και μια ατσάλινη γυαλάδα. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές για σκίτσα στο όνομα του στυλ περιλαμβάνουν εικόνες στρατιωτικών εργαλείων με ζώα. Πολλοί άντρες συνδέονται με λιοντάρια, τίγρεις, λύκους ή άλλα ισχυρά θηρία. Η παρουσία ενός ζώου και πανοπλίας σας επιτρέπει να προστατεύσετε τον ιδιοκτήτη από πειρασμούς και κακίες, να δώσετε δύναμη και θάρρος.

Σχέδια με λουλούδια φτιαγμένα σε αυτό το στυλ φαίνονται ασυνήθιστα. Χάρη σε ένα τέτοιο τατουάζ, ένα άτομο προσπαθεί να προστατεύσει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους ανθρώπους κοντά του, την αγαπημένη του.

Το πιάτο με σπαθί ή άγκυρα στο στυλ του ρεαλισμού θα τονίσει τη σκοπιμότητα του ατόμου, την πολεμική του.

Ασυνήθιστα τατουάζ αυτού του τύπου στο στυλ της βιομηχανικής. Η επιλογή του θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα τατουάζ που μοιάζει με σκισμένο δέρμα, διαφανές από ατσάλι.

Οι βάναυσοι εκπρόσωποι της ανθρωπότητας μπορούν να δώσουν προσοχή στο στυλ dotwork με καθαρές και φωτεινές μονόχρωμες γραμμές. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να γεμίσετε το σχέδιο στο διακοσμητικό στυλ.

Επιλογές διαμονής

Τα τατουάζ πανοπλίας μπορεί να μοιάζουν με πραγματικό τύπο στολής ή να έχουν στοιχεία φαντασίας, λεπτομέρειες από επιστημονική φαντασία, ρούχα στον κυβερνοχώρο.

Τα παραδοσιακά μέρη για αυτό το είδος τατουάζ θεωρούνται οι περιοχές που αντιστοιχούν στην τοποθέτηση πραγματικής πανοπλίας.

Τα ρεαλιστικά σκίτσα των στρατιωτικών ιδιοτήτων είναι απίστευτα δημοφιλή. Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενοι χώροι για την εφαρμογή τους θεωρούνται ο ώμος και το αντιβράχιο. Οι εικόνες του σώματος στο στέρνο δεν φαίνονται λιγότερο εντυπωσιακές. Υπάρχουν επίσης τατουάζ που κοσμούν σχεδόν όλο το σώμα, από το λαιμό μέχρι τα πόδια.

Ο τόπος εφαρμογής της εικόνας εξαρτάται όχι μόνο από τις επιθυμίες του πελάτη, αλλά και από το σχήμα του σκίτσου, το μέγεθός του. Είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί υπόψη το όριο του πόνου, επειδή θα είναι διαφορετικό για κάθε άτομο σε ξεχωριστά επιλεγμένη περιοχή.

Shouldμος και αντιβράχιο

Οι περιοχές των ώμων και του αντιβραχίου θεωρούνται οι πιο επιτυχημένες και απαιτημένες θέσεις για βάναυσα τατουάζ. Σε αυτές τις περιοχές, θα φαίνονται απίστευτα εντυπωσιακά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ιδιοκτήτες μιας όμορφης μυώδους φιγούρας. Τα τατουάζ πανοπλίας στους ώμους συχνά συμπληρώνονται με ρεαλιστικές γρατζουνιές ή λεκέδες αίματος.

Τέτοια τατουάζ επιλέγονται από ανθρώπους που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τον εαυτό τους για να προστατεύσουν τους αγαπημένους τους ή να υπερασπιστούν τους καλούς στόχους. Τέτοιοι άνθρωποι είναι υπομονετικοί, είναι σε θέση να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, είναι διανοητικά ανεπτυγμένοι.

Στο αντιβράχιο, τέτοια τατουάζ φαίνονται απίστευτα κομψά, προσελκύοντας την προσοχή. Πολυνησιακού τύπου μοτίβα ή σλαβικά φυλαχτά χρησιμοποιούνται συχνά ως προσθήκες. Τα σχέδια που χρησιμοποιούν ρεαλιστικό στυλ θα φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά στο αντιβράχιο. Σύμφωνα με τους καλλιτέχνες τατουάζ, αυτή η περιοχή είναι αρκετά επώδυνη, αλλά η επούλωση θα συμβεί πιο γρήγορα από ό, τι σε άλλες περιοχές.

Χέρια

Συνήθως, ο καρπός χρησιμοποιείται για εικόνα όταν χρειάζεται για να συμπληρώσει το κύριο τατουάζ. Επιπλέον, ένα σχέδιο εφαρμόζεται εκεί, εάν είναι επιθυμητό, ​​για να γεμίσει το μανίκι. Αυτή η περιοχή είναι επίσης αρκετά επώδυνη, αφού οι φλέβες στον καρπό είναι πολύ κοντά στο δέρμα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το χέρι είναι το πιο κινητό μέρος, κάθε σχέδιο θα φαίνεται οργανικό σε αυτό το μέρος. Στολίδι και μοτίβα μπορούν συχνά να φανούν στο πινέλο, τα οποία φαίνεται να κινούνται όταν κινούνται.

Λαιμός και πλάτη

Μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές είναι ο λαιμός. Αυτό το μέρος ήταν καλυμμένο με ένα γοργότ κατά τη διάρκεια των μαχών. Από εδώ προήλθε το όνομα του γυναικείου αξεσουάρ - μποά. Τα Gorgets σχεδιάστηκαν για να προστατεύουν τον ανδρικό λαιμό και τη φωνή. Επί του παρόντος, αυτή η ζώνη είναι σε ζήτηση μεταξύ ανθρώπων δημιουργικών επαγγελμάτων, τραγουδιστών, ηθοποιών, εκφωνητών.

Το πίσω μέρος είναι πιο κατάλληλο για συνθέσεις μεγάλης κλίμακας. Σε αυτό το μέρος, μπορείτε να απεικονίσετε εικόνες μάχης, συμπληρώνοντας το σχέδιο με διαφορετικά στοιχεία, μοτίβα. Στο πίσω μέρος, μπορείτε συχνά να δείτε ολόκληρες μάχες με αντιπάλους, άγρια ​​ζώα, αγώνες μονομάχων.

Η χωριστά τοποθετημένη πανοπλία στις ωμοπλάτες δεν θα φαίνεται οργανική. Τυπικά, αυτά τα τατουάζ μοιάζουν με μια σύνθεση που περνά από τον ώμο.

Στήθος και πλάγια

Οι εικόνες στο στήθος θα βοηθήσουν στην προστασία του χρήστη του τατουάζ από περιττούς κινδύνους και κινδύνους. Με τον σωστό σχεδιασμό των λεπτομερειών και τη χρήση των απαραίτητων αποχρώσεων, μπορείτε να κάνετε μια απομίμηση πανοπλίας, κοντά στο πρωτότυπο.

Η πλευρά σπάνια χρησιμοποιείται για τατουάζ ως ανεξάρτητη επιλογή - συχνά λειτουργεί ως προσθήκη στο σκίτσο στο στήθος.

Μηρός και πόδι

Οι παραλλαγές στο ισχίο ή το πόδι σε αυτό το θέμα είναι σπάνιες.

Στο κάτω άκρο, συνθέσεις παρόμοιες με τα μανίκια θα φαίνονται ενδιαφέρουσες. Η εικόνα που τοποθετείται σε αυτόν τον τομέα σας επιτρέπει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση. Εάν γεμίσετε τη σύνθεση μέχρι το τέλος, τότε η εργασία θα πάρει πολύ χρόνο. Ο πόνος σε αυτή την περίπτωση θα είναι διαφορετικός ανάλογα με τη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Όταν επιλέγετε ένα μέρος του σώματος για τατουάζ, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Για ορισμένα επαγγέλματα, η τέχνη του σώματος είναι απαράδεκτη, σε αυτή την περίπτωση είναι προτιμότερο να προτιμάτε τις περιοχές που κρύβονται κάτω από τα ρούχα.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα