Ποικιλία τατουάζ με τη μορφή φτερών στην πλάτη για άνδρες

Περιεχόμενο
 1. Ιδιαιτερότητες
 2. Ποικιλίες και σκίτσα
 3. Στυλ
 4. Πιθανές προσθήκες

Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές για το αρσενικό body art. Η εικόνα των φτερών στο πίσω μέρος είναι δημοφιλής. Ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να είναι είτε χρώμα είτε μονόχρωμο. Στο σημερινό άρθρο, θα εξετάσουμε την πλούσια ποικιλία τέτοιων ανδρικών τατουάζ.

Ιδιαιτερότητες

Υπάρχουν πάρα πολλά ενδιαφέροντα και δημιουργικά σκίτσα ανδρικών τατουάζ. Διαφορετικές εικόνες διατηρούνται σε διαφορετικά στυλ και παραλλαγές χρώματος. Μεταξύ των ανδρών, το τατουάζ με τη μορφή φτερών είναι πολύ δημοφιλές. Τις περισσότερες φορές τοποθετείται στο πίσω μέρος, φαίνεται πολύ εντυπωσιακό... Η θεωρούμενη εκδοχή της ανδρικής τέχνης σώματος μπορεί να συνεπάγεται μια ποικιλία νοημάτων και ιδεών. Τα πιο διάσημα και συνηθισμένα είναι η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου και η επιθυμία να προστατευτούν.

Πολλοί άντρες τοποθετούν τέτοιες εικόνες στην πλάτη τους για να τονίσουν την αγάπη τους για ελευθερία και ανεξαρτησία. Κάθε άτομο βάζει το δικό του νόημα σε αυτά τα είδη τατουάζ.

Ο θεωρούμενος τύπος της αρχικής σύνθεσης μπορεί να χαρακτηριστεί από μια μεγάλη ποικιλία επιδόσεων. Μπορεί να είναι φτερά ή άγγελος, πουλί ή νυχτερίδα - υπάρχουν πολλές επιλογές. Σε γενικές γραμμές, η τέχνη του ανδρικού σώματος πιο συχνά προσωποποιεί:

 • πάθος για ταξίδια?
 • αγάπη για την ελευθερία?
 • αγάπη και θάνατος;
 • πνευματικότητα;
 • πίστη.

Ποικιλίες και σκίτσα

Ας εξοικειωθούμε με τις κύριες ποικιλίες και σκίτσα ανδρικών τατουάζ με τη μορφή φτερών στο πίσω μέρος.

Φτερά αγγέλου

Αυτό το τατουάζ για άντρες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Σε αυτό, υπέροχα φτερά αγγέλου απλώνονται στις ωμοπλάτες, κάτι που φαίνεται πολύ εντυπωσιακό και γοητευτικό. Τα τατουάζ που γίνονται σε παρόμοιο πνεύμα λειτουργούν ως σύμβολα της ελευθεριακής φύσης ενός ατόμου, της πίστης του σε έναν φύλακα άγγελο. Τα φτερά των αγγέλων συχνά τοποθετούνται όχι μόνο στην πλάτη, αλλά και στο στήθος.

Φτερά με φωτοστέφανο

Υπάρχει μια άλλη παραλλαγή του τατουάζ που απεικονίζει φτερά - έχει μια πρόσθετη λεπτομέρεια με τη μορφή φωτοστέφανου. Κατά κανόνα, αυτό το τατουάζ λειτουργεί ως σύμβολο ενός νεκρού ατόμου. Τέτοια σχέδια είναι πολύ σημαντικά για τους άνδρες. Σε πολλές περιπτώσεις, ο συγκεκριμένος τύπος τατουάζ συμπληρώνεται όχι μόνο με φωτοστέφανο, αλλά και με τα αρχικά ή το όνομα του ενδιαφερομένου. Οι χρωματικές λύσεις σε αυτά τα σχέδια μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές: από ασπρόμαυρο έως πολύχρωμο.

Η φύση των εικόνων ποικίλλει επίσης - μπορεί να είναι απλές και απλές, ή να γεμίζουν με πολλές μικρές λεπτομέρειες.

Με σταυρό

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άντρες διακοσμούν την πλάτη τους με τατουάζ με φτερά και σταυρό. Συνήθως αυτό το κίνητρο έχει θρησκευτική χροιά, συμβολίζει τη μνήμη ενός ατόμου για τον Ιησού, τα βάσανα και το θάνατό του. Επιπλέον, πολλοί άνδρες, λόγω ενός τέτοιου τατουάζ, εκφράζουν ευλάβεια και σεβασμό για ένα στενό νεκρό άτομο. Η σχεδιαστική απόδοση του σχεδίου μπορεί να διαφέρει. Ο σταυρός φέρει συχνά το όνομα ή την ημερομηνία θανάτου ενός φίλου / συγγενή.

Με καρδιά

Τα τατουάζ με τη μορφή φτερών, συμπληρωμένα με μια εικόνα καρδιάς, φαίνονται πρωτότυπα και φωτεινά. Το τελευταίο στοιχείο είναι ένα σύμβολο αγάπης. Αυτό υποδηλώνει ότι ένας άντρας αισθάνεται εύκολος και ελεύθερος σε μια σχέση.

Σε πολλές περιπτώσεις, τα τατουάζ με τα εν λόγω κίνητρα συμπληρώνονται με το όνομα ενός αγαπημένου προσώπου. Επίσης, εφαρμόζονται τυχόν επιγραφές που είναι σημαντικές και για τους δύο εραστές. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή τατουάζ για ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Φτερά αετού

Στην πλάτη ενός άντρα, τα φτερά του αετού φαίνονται ιδιαίτερα βάναυσα και θαρραλέα. Ο αετός είναι ένα πολύ μεγαλειώδες και δυνατό πουλί. Αυτό υποδηλώνει ότι οι έννοιες του τατουάζ είναι δύναμη, δύναμη, ευγένεια, λεπτό μυαλό και σοφία.

Phoenix Wings

Μια πολύ αποτελεσματική και πρωτότυπη έκδοση του τατουάζ στο πίσω μέρος είναι το πολυτελές πουλί Phoenix με τα φωτεινά φτερά του. Αυτός ο υπέροχος χαρακτήρας έχει την ικανότητα να αναβιώνει... Έτσι, ένα τατουάζ σε ένα τέτοιο σχέδιο δείχνει την ισχυρή δύναμη θέλησης του ιδιοκτήτη του, την εμπιστοσύνη και την ικανότητά του να ξεπεράσει κάθε δυσκολία στη ζωή.

Νυχτερίδα

Οι νυχτερίδες είναι πολύ μυστηριώδη και ασυνήθιστα ζώα. Για πολλούς ανθρώπους, προκαλούν συσχετισμούς με αρνητικά συναισθήματα και τους δικούς τους φόβους. Ωστόσο, μεταξύ πολλών εθνικοτήτων, για παράδειγμα, στην κινεζική κουλτούρα, αυτοί οι χαρακτήρες σημαίνουν ευτυχία και ευημερία, προσελκύουν καλή τύχη και επιτυχία. Τα φτερά της νυχτερίδας είναι γεμισμένα στην πλάτη από άνδρες που προτιμούν αντισυμβατικές και τολμηρές λύσεις.

Στυλ

Ένα πολυτελές τατουάζ με φτερά που μεταφέρεται στην πλάτη ενός άντρα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διαφορετικά στυλ. Εξετάστε τα χαρακτηριστικά των πιο δημοφιλών και μοντέρνων.

 • Παλιό σχολείο... Απαιτούμενη κατεύθυνση. Χαρακτηρίζεται από τη χρήση πλούσιων παλετών με έντονο μαύρο κτύπημα. Τα φτερά που είναι καρφωμένα σε παρόμοιο στυλ αποδεικνύονται πολύ εκφραστικά, μη τετριμμένα.
 • Ρεαλισμός... Όχι λιγότερο δημοφιλές στυλ. Το όνομα αυτής της τάσης λέει πολλά: τα ρεαλιστικά τατουάζ γίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικά και πιστευτά. Σε εφαρμογή, αυτές οι συνθέσεις αποδεικνύονται μάλλον δύσκολες, επομένως είναι διαθέσιμες μόνο σε πραγματικά επαγγελματίες και έμπειρους καλλιτέχνες τατουάζ.
 • Γραφικά... Η εικόνα των φτερών, που πραγματοποιείται σύμφωνα με το καθορισμένο στυλ, θα διατηρηθεί κυρίως σε μαύρα χρώματα. Εξαιτίας αυτού, τα γραφικά σχέδια μοιάζουν με χαρακτικά, φαίνονται ενδιαφέροντα.
 • Βιομηχανική... Τα τατουάζ με τη μορφή φτερών που δημιουργούνται σε αυτό το στυλ φαίνονται πολύ ασυνήθιστα και εντυπωσιακά στην πλάτη των ανδρών. Η Biomechanics σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε σχεδόν οποιαδήποτε παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων, παρέχει σκίτσα μεγάλης κλίμακας, την παρουσία πολλών μικρών λεπτομερειών.

Συνιστάται να εμπιστεύεστε την εφαρμογή ενός τατουάζ προς αυτή την κατεύθυνση μόνο σε έμπειρους πλοιάρχους.

 • Γεωμετρία... Τα σκίτσα που δημιουργούνται σύμφωνα με το καθορισμένο στυλ περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό γραμμών και γεωμετρικών σχημάτων με διαφορετικά πάχη και μεγέθη. Σε έναν μόνο συνδυασμό, αυτά τα στοιχεία σχηματίζουν μια πλήρη καθαρή εικόνα.
 • Νεο-παραδοσιακό... Μια σχετικά νέα τάση στην τέχνη του τατουάζ. Τα σχέδια σε αυτό το στυλ χαρακτηρίζονται από φωτεινότητα και εκφραστικότητα των εικόνων. Κατά κανόνα, τα νεο-παραδοσιακά τατουάζ πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας κορεσμένα χρώματα, είναι επιβεβαιωτικά για τη ζωή, εκφραστικά και πολύ πρωτότυπα.
 • Διακοσμητικός... Ασυνήθιστα και πολύ όμορφα φτερά στην πλάτη ενός άντρα μπορούν να γίνουν στο διακοσμητικό στυλ. Τέτοιες εικόνες μοιάζουν με περίπλοκα και περίπλοκα μοτίβα. Συνήθως τέτοια τατουάζ έχουν βαθιά κρυφή σημασία. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα διακοσμητικά τατουάζ είναι τα καλύτερα γούρια.
 • Νέο σχολείο... Μια άκρως δημοφιλής τάση που είναι πολύ δημοφιλής σε πολλούς λάτρεις της σύγχρονης τέχνης σώματος. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του νέου σχολείου είναι η ειρωνεία, οι νότες του χιούμορ, η αισθητή φωτεινότητα και η εκφραστικότητα. Τα φτερά, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αυτού του στυλ, αποδεικνύονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και δημιουργικά. Το νέο σχολείο διακρίνεται από τη σαφήνεια των περιγραμμάτων, επομένως τραβάει αμέσως τα βλέμματα, δεν περνά απαρατήρητο.
 • Blackwork... Στυλ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους άνδρες. Τα τατουάζ, τα οποία πραγματοποιούνται σύμφωνα με αυτήν την κατεύθυνση, είναι κυρίως σε μαύρα χρώματα. Η παρουσία μικρών κηλίδων λευκού ή κόκκινου είναι αποδεκτή. Το στυλ είναι κατάλληλο για σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της πλάτης.
 • Dotwork... Αυτό το στυλ είναι πολύ δημοφιλές στις μέρες μας. Η πατρίδα του dotwork είναι η Αγγλία.Η κατεύθυνση είναι πολύ ασυνήθιστη, οπότε είναι δύσκολο να τη συγχέουμε με άλλα στυλ τατουάζ. Οι συνθέσεις Dotwork διατίθενται μόνο σε πολύ έμπειρους και ταλαντούχους καλλιτέχνες. Ένα τατουάζ με τη μορφή φτερών, σχεδιασμένο σε παρόμοιο στυλ, θα αποδειχθεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό, αλλά πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί.

Υπάρχουν πολλές άλλες ελκυστικές και μοντέρνες κατευθύνσεις, σύμφωνα με τις οποίες μπορείτε να κάνετε ένα αρσενικό τατουάζ με τη μορφή φτερών. Μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή συμβουλευτείτε τον καλλιτέχνη τατουάζ που θα εργαστεί στο σχέδιο.

Πιθανές προσθήκες

Ένα θεαματικό τατουάζ πτέρυγας τοποθετημένο σε φαρδιά αρσενική πλάτη μπορεί να συμπληρωθεί με διάφορα στοιχεία και λεπτομέρειες. Ας εξοικειωθούμε με τα πιο δημοφιλή και ελκυστικά.

 • Τις περισσότερες φορές, τέτοιες συνθέσεις συμπληρώνεται από τους προαναφερθέντες σταυρούς, φωτοστέφανα και άλλα συστατικά θρησκευτικού προσανατολισμού.
 • Πολύ ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη εμφάνιση τατουάζ, στα οποία σχεδιάζεται μια σιλουέτα ανθρώπινης σπονδυλικής στήλης ανάμεσα στα πλατιά φτερά.
 • Όχι λιγότερο αισθητικές προσθήκες - ένα μαχητικό σπαθί και μια ασπίδα με όμορφο σχήμα, τοποθετημένος ανάμεσα στα φτερά. Παρόμοιες επιλογές για ανδρικά τατουάζ φαίνονται πολύ θαρραλέες και τολμηρές.
 • Η σύνθεση μπορεί να συμπληρωθεί με μια εικόνα κρανίου, επίσης τραβηγμένη στο διάστημα μεταξύ των φτερών ή σαφώς μπροστά τους. Τέτοια τατουάζ δεν συμβολίζουν πάντα κάτι κακό και αρνητικό. Διαφορετικοί άνθρωποι βάζουν διαφορετικές έννοιες σε αυτό το στοιχείο στο σώμα τους.
 • Η εικόνα ενός αγγέλου που κάθεται ή πετά σε φαρδιά φτερά είναι ένα πολύ δημοφιλές μοτίβο για το τατουάζ ενός άντρα.... Τέτοιες συνθέσεις είναι γεμισμένες τόσο σε ασπρόμαυρη όσο και σε πολύχρωμες εκδόσεις.
χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα