Όλα για τατουάζ λιονταριού ανδρικού στέρνου

Όλα για τατουάζ λιονταριού ανδρικού στέρνου
  1. Εννοια
  2. Προβολές και σκίτσα
  3. Αποχρώσεις εφαρμογής

Το λιοντάρι είναι ένα από τα πιο ευγενή και βασιλικά ζώα. Αυτό είναι ένα καθαρά αντρικό σύμβολο που οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου επιλέγουν συχνά για τα τατουάζ τους. Το μικρό λιοντάρι, κατά κανόνα, δεν απεικονίζεται, πιο συχνά επιλέγονται μεγάλες και ογκώδεις εικόνες. Και για αυτό, η περιοχή του στέρνου είναι η πλέον κατάλληλη.

Εννοια

Τα τατουάζ ανδρικών λιονταριών στο στέρνο είναι δημοφιλή εδώ και πολλά χρόνια.... Οι αρχαίοι λαοί συχνά προσωποποιούσαν λιοντάρια με θεούς και τα χαρακτηριστικά αυτού του ζώου εμφανίστηκαν σε πολλά μυθικά πλάσματα, για παράδειγμα, χίμαιρες ή σφίγγες. Στην Κίνα, αυτό το ζώο σήμαινε δύναμη, ενώ στον Βουδισμό, τα λιοντάρια θεωρούνταν προστάτες. Υπάρχει ένα τέτοιο σύμβολο στη χριστιανική θρησκεία, αλλά εδώ μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Από τη μία πλευρά, το λιοντάρι είναι ένας πραγματικός κυβερνήτης, ο βασιλιάς των θηρίων, ο οποίος διακρίνεται από θάρρος και δύναμη. Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτή η ίδια δύναμη μπορεί επίσης να θαμπώσει.

Όπως και να έχει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τατουάζ λιονταριού φαίνεται μεγάλο. Τέτοια σχέδια επιλέγονται συχνά από ισχυρές προσωπικότητες. Είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζετε με το τατουάζ σας. Εάν ένα λιοντάρι γεμίσει ένα αδύναμο άτομο χωρίς δύναμη θέλησης, τιμή και ηθικές αρχές, τότε ένα τέτοιο τατουάζ θα φαίνεται γελοίο. Στις σύγχρονες ερμηνείες, ένα ζώο που βρίσκεται στο στήθος σημαίνει σοφία, ηρεμία, δύναμη, αρχοντιά, ειλικρίνεια.

Το σχέδιο του θηρίου υποδηλώνει επίσης ότι ο φορέας του έχει έναν άγριο χαρακτήρα, παλεύει εύκολα με δυσκολίες.

Προβολές και σκίτσα

Δεν υπάρχουν τόσα πολλά στυλ για την απεικόνιση ενός λιονταριού στο στήθος σήμερα, ειδικά αν πρόκειται για αρσενικό τατουάζ. Έτσι, είναι καλύτερο για τους άνδρες να επιλέξουν ρεαλισμός... Σε παρόμοιο στυλ, όλα τραβούνται στην παραμικρή λεπτομέρεια, οπότε το ζώο θα φαίνεται πολύ ρεαλιστικό.

Μια άλλη καλή στιλιστική κατεύθυνση - ανατολικός... Συχνά χρησιμοποιούνται εδώ εικόνες βλάστησης και ζώων. Τα τατουάζ ανατολίτικου στυλ είναι πάντα ογκώδη, κορεσμένα με χρώμα. Μοιάζουν με μεγάλους και καλοφτιαγμένους πίνακες. Πολύ όμορφα λιοντάρια στο στήθος λαμβάνονται σε στυλ όπως γραφικά, Black & Grey, φαντασία, οργανικά.

Διαφορετική παλέτα χρωμάτων μπορεί να επιλεγεί για τατουάζ αρσενικών λιονταριών... Η μονοχρωματική γκάμα μπορεί να θεωρηθεί κλασική. Ωστόσο, είναι καλύτερο να επιλέξετε μια τέτοια παλέτα εάν το σχέδιο απεικονίζει οποιοδήποτε μέρος του ζώου. Αυτό είναι κυρίως το κεφάλι. Τα πλούσια και ζωντανά χρώματα προσθέτουν όγκο στο τατουάζ. Συχνά χρησιμοποιούνται όταν υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να επισημανθούν. Επιπλέον, τα πλούσια χρώματα προσθέτουν βάθος στην εικόνα.

Τα σκίτσα για τατουάζ μπορεί επίσης να είναι διαφορετικά. Για παράδειγμα, σε πολλούς άντρες αρέσουν τα στεφανωμένα λιοντάρια. Μπορεί να είναι λίγο στερεότυπο, αλλά έτσι κι αλλιώς φαίνεται εντυπωσιακό. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να απεικονιστεί το κλασικό πρόσωπο του θηρίου, στεφανωμένο με στέμμα. Μπορείτε να κάνετε ένα τατουάζ στο αγγλικό στυλ, όπου πολλά λιοντάρια απεικονίζονται σε πλήρη ανάπτυξη και ένα στέμμα μεταξύ τους. Τέτοια σχέδια συχνά συμπληρώνονται με τριαντάφυλλα.

Το λιοντάρι στο στήθος μπορεί να είναι ήρεμο ή χαμογελαστό. Η δεύτερη επιλογή είναι πολύ πιο κοινή.

Μερικές φορές το τατουάζ απεικονίζει ένα άλλο ζώο, στο οποίο το λιοντάρι γκρινιάζει. Είναι σημαντικό να είναι επίσης αρπακτικό. Ένα κουνέλι ή μια αλεπού θα φαίνονται περίεργα, για να το θέσω ήπια. Αν μιλάμε για ένα ήρεμο ζώο, τότε το βασιλικό λιοντάρι μπορεί να συμπληρωθεί με την εικόνα μιας λέαινας ή ενός μικρού.

Το θηρίο στην εικόνα μπορεί να είναι και στατικό και δυναμικό. Σε πολλά παιδιά αρέσει το λιοντάρι στην επίθεση, ρίχνοντας τον εαυτό του στον αντίπαλο. Ένα τέτοιο τατουάζ υποδηλώνει ότι ο ιδιοκτήτης του είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την αλήθεια του μέχρι τέλους, να πολεμήσει για τη ζωή του και τη ζωή των αγαπημένων του.

Η χαίτη του λιονταριού στα σχέδια μπορεί επίσης να απεικονιστεί με διαφορετικούς τρόπους. Η κλασική έκδοση είναι η συνηθισμένη χνουδωτή χαίτη.Εάν το σχέδιο είναι έγχρωμο, είναι κίτρινο ή κόκκινο, καφετί. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να έχει μια αφύσικη απόχρωση: ηλεκτρικό μπλε, κόκκινο. Τέτοια τατουάζ γίνονται κυρίως με το στυλ του παλιού σχολείου ή του νέου σχολείου. Μερικές φορές η χαίτη αποτελείται από φτερά, λουλούδια.

Το σχέδιο του βασιλιά των κτηνών μπορεί να συμπληρωθεί με διάφορα στοιχεία. Υπάρχουν πολλά από αυτά. Αυτά είναι σύμβολα των ζωδίων, των ρωμαϊκών αριθμών και των κρανίων. Μια ενδιαφέρουσα ιδέα θα ήταν να συνδυάσετε το ζώο με ένα απόσπασμα ή σύνθημα που είναι κοντά σας στο πνεύμα. Το λιοντάρι μπορεί επίσης να απεικονιστεί στο φυσικό του περιβάλλον. Για παράδειγμα, ανάμεσα σε δέντρα σαβάνας ή ψηλό γρασίδι. Μερικές φορές επιλέγεται και ένα ζώο από το κινούμενο σχέδιο "Ο βασιλιάς των λιονταριών".

Αποχρώσεις εφαρμογής

Ένα τατουάζ στήθους λιονταριού είναι μια εξαιρετική λύση για έναν άντρα. Δεν θα επηρεάσει τον ενδυματολογικό κώδικα εάν απαιτείται στη δουλειά, αφού είναι εύκολο να κλείσετε αυτήν την περιοχή με πουκάμισο, πουλόβερ. Αυτά τα τατουάζ δεν είναι πολύ οδυνηρά σε σύγκριση με άλλα μέρη του σώματος. Ωστόσο, εάν η εικόνα εισέλθει στην περιοχή των πλευρών, τότε πρέπει ακόμα να υπομείνετε τον πόνο, αφού εδώ οι άνδρες έχουν λεπτό δέρμα και πολύ μικρό στρώμα λίπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν τέτοια σχέδια σε άνδρες με καλή φιγούρα που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Οι ανυψωμένοι μύες θα τραβήξουν περισσότερη προσοχή στον εαυτό τους.

Εάν υπάρχει υπερβολικό βάρος ή σταθερά άλματα, τότε είναι προτιμότερο να επιλέξετε άλλο μέρος για εφαρμογή, καθώς το τατουάζ θα παραμορφώνεται συνεχώς.

Πριν εφαρμόσετε ένα τατουάζ, πρέπει να επιλέξετε ένα καλό σαλόνι και έναν επαγγελματία καλλιτέχνη, ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε ένα μεγάλο σχέδιο. Η τοποθεσία του λιονταριού καθορίζεται από την επιθυμία του ίδιου του πελάτη. Το ρύγχος του ζώου μπορεί να εφαρμοστεί στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του στήθους, στη μέση του. Ορισμένα μοτίβα καταλαμβάνουν ολόκληρο το στέρνο, και μερικά κατεβαίνουν ή ανεβαίνουν, αιχμαλωτίζοντας την κοιλιά, την περιοχή των κλείδων και τα μανίκια. Και πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι η δημιουργία ογκομετρικών εικόνων απαιτεί πολύ χρόνο. Θα πρέπει να έρθετε επανειλημμένα στον κύριο και η περίοδος επούλωσης μπορεί να διαρκέσει ένα μήνα ή περισσότερο. Ένα τατουάζ πριν από την τελική του εμφάνιση μπορεί να φαίνεται μη αισθητικό.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα