Dream tattoo tattoo για άντρες

Περιεχόμενο
 1. Συνολική αξία
 2. Τύποι και σκίτσα τατουάζ
 3. Επιλογές διαμονής

Τα τατουάζ Dream Catcher για άνδρες δεν είναι ασυνήθιστα όταν επιλέγουν μια εικόνα για εφαρμογή στο σώμα. Και, όπως φαίνεται, το σύμβολο είναι αρκετά κατανοητό για πολλούς, ωστόσο, υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις στην επιλογή ενός τέτοιου τατουάζ. Αξίζει επίσης να καταλάβετε ποια σκίτσα τατουάζ υπάρχουν και σε ποιο μέρος του σώματος είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το σχέδιο.

Συνολική αξία

Ένα τατουάζ με τη μορφή ονειροπαγίδας για άνδρες (καθώς και για γυναίκες) σημαίνει, πρώτα απ 'όλα, προστασία. Το σύμβολο ανήκει στον πολιτισμό των αρχαίων ινδικών φυλών που κατοικούσαν στη Βόρεια Αμερική. Για αυτούς, αυτό το πράγμα ήταν ένα φυλαχτό ενάντια στις δυνάμεις του κακού, επομένως αυτή η εικόνα εφαρμόστηκε στο σώμα για να προστατευτούν. Στην εποχή μας, η έννοια της ονειροπαγίδας παραμένει η ίδια.

Πάντα πίστευαν ότι όταν ένας άνθρωπος κοιμάται, η ψυχή του ταξιδεύει σε διαφορετικούς κόσμους και αυτή τη στιγμή το άτομο εκτίθεται περισσότερο στον κίνδυνο από τις σκοτεινές δυνάμεις. Ο συλλέκτης ονείρων έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να πιάσει κάθε αρνητικότητα, να προστατεύσει τον ιδιοκτήτη του και να του δώσει μόνο καλά φωτεινά όνειρα.

Ένα τατουάζ στο σώμα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να εκτελεί αυτές τις λειτουργίες άμεσα, αλλά και για να προστατεύει ένα άτομο σε κάθε βήμα. Μπορείτε συχνά να βρείτε αυτήν την εικόνα στο σώμα ενός άντρα με τη μορφή ενός μόνο συμβόλου.

Σε αυτό, κάθε λεπτομέρεια συμβολίζει ορισμένα πράγματα:

 • ο κύκλος βρίσκεται στην καρδιά του συμβόλου και λέει ότι η ζωή μας δεν έχει μόνο έναν συγκεκριμένο κύκλο - είναι επίσης ατελείωτη.
 • ο ιστός καθυστερεί την εισβολή των προβλημάτων που στέλνουν τα κακά πνεύματα, πιάνει κάθε αρνητισμό και εφιάλτες.
 • Τα φτερά συμβολίζουν τον αέρα, τον άνεμο και την ελευθερία.
 • Οι 4 χάντρες αντιπροσωπεύουν τις τέσσερις βασικές κατευθύνσεις.

Μπορείτε να βελτιώσετε την επίδραση του χαρακτηριστικού με δημοφιλείς εικόνες, οι οποίες συχνά συμπληρώνονται με τατουάζ ονειροπόλου.

 • Το πιο δημοφιλές σε αυτό το πλαίσιο είναι η κουκουβάγια. Αυτό είναι σοφία και διαίσθηση, επιπλέον, αυτό το νυχτερινό πουλί συνδέεται με τον μυστικισμό. Όλες αυτές οι ιδιότητες είναι ευεργετικές για το άτομο που την επιλέγει σε ένα ζευγάρι με τον ονειροπαγίδα. Η προστασία ενισχύεται και ο άντρας έχει επιπλέον εμπιστοσύνη στη διαίσθησή του και στο σωστό δρόμο.
 • Ο λύκος μπορεί επίσης να βρεθεί αρκετά συχνά ως προσθήκη στο κύριο χαρακτηριστικό που εξετάζεται. Συμβολίζει μια άρρηκτη σύνδεση με τη φύση, αφοσίωση στους αγαπημένους και την προθυμία να τους προστατέψουμε, αλλά ταυτόχρονα, την εσωτερική μοναξιά.
 • Η αρκούδα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη γειτονιά των ονειροπαγίδων. Δεν θα ενισχύσει μόνο την προστασία, αλλά θα πει επίσης ότι ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου τατουάζ είναι ένας γενναίος πολεμιστής, είναι ισχυρός και θαρραλέος, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν.
 • Ο αετός, ακριβώς όπως τα φτερά του, Είναι επίσης μια κοινή επιλογή. Σε αυτή την περίπτωση, τονίζεται η ελευθερία επιλογής και η απουσία φόβου για το μέλλον.
 • Το δέντρο μέσα στο δαχτυλίδι της ονειροπαγίδας θα πει όχι μόνο για τη σύνδεση με τη φύση, αλλά και για την ενότητα του πνευματικού και του φυσικού, που συνδυάζονται αρμονικά στον ιδιοκτήτη αυτού του τατουάζ.

Τύποι και σκίτσα τατουάζ

Ένα τατουάζ αρσενικού ονείρου είναι ενδιαφέρον όχι μόνο για το περιεχόμενο, τη σημασία και τα πρόσθετα σύμβολα, αλλά και για το επιλεγμένο στυλ, και υπάρχουν πολλά από αυτά. Φυσικά, δεν είναι όλοι κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη εικόνα. Αλλά τα πιο δημοφιλή μπορούν να σημειωθούν.

 • Ακουαρέλα θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια φωτεινή, κορεσμένη με χρώματα επιλογή και θα μοιάζει με μια πραγματική εικόνα. Μάλλον, είναι κατάλληλο για άτομα με δημιουργικά επαγγέλματα και εξαιρετικές προσωπικότητες.
 • Εθνικός θα δώσει στην εικόνα ένα παρθένο άγγιγμα και θα συνδέσει το σύμβολο με τις αρχαίες παραδόσεις εκείνων από τους οποίους προήλθε το σύμβολο.
 • Γραφικά θα βοηθήσει στην απεικόνιση ενός συγκρατημένου μοτίβου στο σώμα, αλλά ταυτόχρονα δεν θα χάσει την αξία του και θα φαίνεται κομψό.
 • Ρεαλισμός θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε όλες τις λεπτότητες όσο το δυνατόν ακριβέστερα.Ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να μοιάζει με πραγματικό φυλαχτό, αν το επιθυμείτε, μπορείτε ακόμη και να δείτε την κίνησή του και το φτερούγισμα των φτερών, τόσο πολύ η εικόνα μπορεί να είναι.

Συχνά οι άντρες προτιμούν μια ασπρόμαυρη εικόνα, τα έγχρωμα σύμβολα είναι λιγότερο συνηθισμένα. Ως προσθήκη, όχι μόνο τα ζώα και τα πουλιά μπορούν να δράσουν, αλλά, για παράδειγμα, τα ίχνη τους (λύκος, αρκούδα), καθώς και λουλούδια και σχέδια.

Παραδείγματα σκίτσων τατουάζ θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πόσο αρμονική μπορεί να φαίνεται μια εικόνα σε ένα ανδρικό σώμα.

 • Η ασπρόμαυρη έκδοση, στην οποία δεν υπάρχει τίποτα περιττό, είναι μια καλή άμυνα. Οι διαστάσεις της εικόνας είναι εντυπωσιακές, αλλά ταυτόχρονα αυτό το τατουάζ μπορεί πάντα να κρυφτεί κάτω από τα ρούχα.
 • Σε αυτή την περίπτωση, το αποτύπωμα του θηρίου φαίνεται οργανικά με τη μορφή μιας προσθήκης και το κόκκινο προστίθεται στους ασπρόμαυρους τόνους.
 • Η έκδοση χρώματος δεν διαφέρει σε μια εξέγερση χρωμάτων - όλα είναι αρκετά συγκρατημένα. Αλλά η προσθήκη με τη μορφή ενός φωτεινού τριαντάφυλλου μιλά, μάλλον, για μια ρομαντική και παθιασμένη φύση.
 • Η προσθήκη με τη μορφή βραχιόλι στο πόδι φαίνεται πολύ πρωτότυπη και ασυνήθιστη.
 • Η σοφή κουκουβάγια ταιριάζει καλά με το κύριο σύμβολο.

Κατά την επιλογή ενός τατουάζ, αξίζει να ληφθεί υπόψη η παρουσία οποιωνδήποτε άλλων σχεδίων στο σώμα, επειδή πρέπει να συνδυάζονται μεταξύ τους όχι μόνο από αισθητικής άποψης, αλλά και ως προς το νόημα. Διαφορετικά, μπορούν να επιτευχθούν αμοιβαία αποκλειστικές τιμές. Περιττό να πούμε ότι ένα τέτοιο άτομο μπορεί εύκολα να διαλυθεί από αντιφάσεις. Και η έννοια του τατουάζ δεν είναι ακόμα αυτή.

Επιλογές διαμονής

Όταν επιλέγει ένα μέρος για να σχεδιάσει ένα μελλοντικό σχέδιο, ένας άνθρωπος καθοδηγείται όχι μόνο από τις επιθυμίες του, αλλά και από τον τρόπο ζωής, τον τόπο εργασίας και το πεδίο δραστηριότητας. Δεν είναι πάντα δυνατό να επιδείξετε ένα τατουάζ σε άλλους, ανεξάρτητα από την απίστευτη ομορφιά και το νόημα που μπορεί να έχει.

 • Πολύ συχνά, οι άνδρες τοποθετούν αυτήν την εικόνα στον ώμο τους. Και υπάρχει αρκετός χώρος για να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο τατουάζ και, αν θέλετε, μπορείτε να αποκρύψετε την εικόνα ή, αντίστροφα, να την δείξετε. Τα τατουάζ, συμπληρωμένα με την εικόνα των ζώων, φαίνονται ιδιαίτερα καλά: τονίζουν την αρρενωπότητα του ιδιοκτήτη τους. Ταυτόχρονα, είναι πολύ καλό αν ο άντρας φαίνεται επίσης αρκετά βάναυσος.
 • Οποιοδήποτε σχέδιο μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο χέρι. Και ακόμα κι αν δεν θα είναι τόσο μεγάλης κλίμακας, θα μεταφέρει την κύρια ιδέα. Ταυτόχρονα, μπορείτε πάντα να δείτε μια εικόνα στον καρπό, το χέρι και την παλάμη, η οποία μπορεί να είναι πολύ σημαντική για κάποιον.
 • Αυτοί που επιλέγουν ολόκληρο το μανίκι για την εικόναΕγώ, έχω την ευκαιρία να συμπληρώσω τον ονειροπαγίδα με μια ποικιλία στοιχείων - να απεικονίσω, για παράδειγμα, έναν λύκο ή μια κουκουβάγια, ένα φυσικό τοπίο μέσα σε ένα δαχτυλίδι, φυτά και λουλούδια. Αυτά τα τατουάζ φαίνονται καλύτερα στο χρώμα.
 • Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να τοποθετήσετε μια ογκομετρική εικόνα στο στήθος και να επιλέξετε οποιοδήποτε στυλ, η οποία αντανακλά περισσότερο την εσωτερική κατάσταση και τη σκέψη, ενσωματωμένη στο τατουάζ.
 • Μικροσκοπικές παραλλαγές μπορούν να τοποθετηθούν στο λαιμό, αλλά ταυτόχρονα αξίζει να θυμόμαστε ότι θα είναι δύσκολο να κρύψουμε την εικόνα - θα είναι πάντα σε απλή θέα. Σε αυτό το μέρος, τα λακωνικά τατουάζ σε ασπρόμαυρο χρώμα θα φαίνονται καλύτερα.
 • Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μια μεγάλη εικόνα στο πλάι., ενώ μπορεί να πάει τόσο στο στήθος όσο και στην πλάτη.
 • Η πλάτη είναι ένας υπέροχος καμβάς για τη δημιουργία ενός τατουάζ. Ο ονειροπαγός σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμπληρωθεί με διάφορα στοιχεία.
 • Όσο για το ισχίο, τότε αυτό δεν είναι τόσο καλή επιλογή για ένα τατουάζ, που επιλέγεται ως φυλαχτό.

Όταν σχεδιάζετε να κάνετε ένα τατουάζ, πρέπει να λάβετε υπόψη μια σειρά σημαντικών αποχρώσεων. Αξίζει να επιλέξετε ένα γνωστό κομμωτήριο και έναν κύριο με καλές κριτικές. Είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα σκίτσο και ένα μέρος του σώματος όπου αυτή ή αυτή η επιλογή θα φαίνεται καλύτερα.

Επιπλέον, αξίζει να ακούσετε τις συστάσεις ενός ειδικού σχετικά με τη φροντίδα παρακολούθησης. Έτσι θα είναι δυνατό να διατηρηθεί το τατουάζ για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχική του μορφή.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα