Όλα για τα τατουάζ μικρών ανδρικών βραχιόνων

Περιεχόμενο
 1. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
 2. Τύποι και σκίτσα τατουάζ
 3. Στυλ και χρώματα
 4. Επιλογές διαμονής
 5. Αποχρώσεις εφαρμογής

Τα μικρά τατουάζ είναι κομψά και νεανικά. Τέτοιες εικόνες φαίνονται όμορφα στο σώμα, γεγονός που εξηγεί την υψηλή ζήτηση για αυτές. Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των τατουάζ μικρών ανδρών και θα εξετάσουμε επίσης τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα σκίτσα τους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα μικρά φορετά σχέδια έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τον τελευταίο καιρό. Η μεγάλη ζήτηση για μικρές εικόνες εξηγείται από μια σειρά πλεονεκτημάτων τους.

 • Αυτά τα τατουάζ είναι χαμηλού κόστους., επειδή η διαδικασία εφαρμογής τους, κατά κανόνα, δεν απαιτεί πολύ χρόνο, προσπάθεια και υλικά. Επιπλέον, δεν απαιτείται να σχεδιάσετε ένα σκίτσο για ένα τέτοιο τατουάζ για μεγάλο χρονικό διάστημα και επίπονα, επειδή συνήθως είναι αρκετά ελαφρύ στην εκτέλεση.
 • Το σχέδιο μπορεί εύκολα να κρυφτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτή η ποιότητα των μικρών τατουάζ θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εκείνους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να φορέσουν μεγάλα και αξιοσημείωτα σχέδια λόγω του επαγγέλματός τους.
 • Ένα τατουάζ μπορεί κάλλιστα να κρύψει κάποιες ατέλειες του δέρματος, όπως εγκαύματα, μικρές ουλές, ραγάδες και άλλα. Ταυτόχρονα, η διαδικασία σχεδίασης μιας εικόνας από μόνη της θα είναι αρκετά ανώδυνη, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τη σχεδίαση διαστάσεων εικόνων και το τατουάζ θα επουλωθεί αρκετά γρήγορα.
 • Αξίζει να το πούμε αυτό ένα μικρό σχέδιο σώματος, αν με τον καιρό το κουράσετε, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κάτι νέο. Η αφαίρεση ενός τέτοιου σχεδίου με λέιζερ, εάν είναι επιθυμητό, ​​θα είναι επίσης πολύ πιο εύκολη και όχι τόσο επώδυνη, αλλά με σχέδια μεγάλης κλίμακας σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες.

Ωστόσο, τα μίνι τατουάζ έχουν πολλά μειονεκτήματα.

 • Έτσι, τέτοια τατουάζ είναι εντελώς δεν διαβάζεται από μακριά, εξαιτίας αυτού που μοιάζουν με λεκέ. Αυτό οφείλεται στο μικρό μέγεθος της εικόνας. Εξαιτίας του, το τατουάζ μπορεί να μην είναι πολύ αισθητό, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως σημαντικό μειονέκτημα για εκείνους τους ανθρώπους που, με τη βοήθεια ενός τατουάζ, θέλουν να ξεχωρίζουν και να τονίζουν την πρωτοτυπία τους.
 • Σε ένα μικρό σχέδιο επίσης δεν θα είναι δυνατόν να τοποθετηθεί μια σύνθετη, ενδιαφέρουσα και λεπτομερής σύνθεση, επειδή τα μίνι τατουάζ είναι συνήθως πολύ απλά και απλά. Ταυτόχρονα, τέτοια σχέδια δεν είναι κατάλληλα για τοποθέτηση παντού. Σε ορισμένα σημεία του σώματος, θα φαίνονται γελοία και ακατάλληλα.
 • Υπάρχει μια άλλη απόχρωση: λόγω της μεγάλης επικράτησης των μικρών τατουάζ υπάρχει κίνδυνος να συναντήσετε ένα άτομο που θα έχει ακριβώς το ίδιο τατουάζ με το δικό σας.

Επιπλέον, τα μικρά τατουάζ συχνά δεν μπορούν να διορθωθούν και λόγω της μικρής απόστασης μεταξύ των γραμμών στο σχέδιο, υπάρχει κίνδυνος μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα να συγχωνευθούν και να μετατραπούν σε ένα θολό σημείο.

Τύποι και σκίτσα τατουάζ

Εξετάστε τους πιο δημοφιλείς τύπους μικρών τατουάζ.

Έντομα

Οι εικόνες εντόμων συχνά κάνουν τατουάζ από άνδρες. Τέτοια σχέδια μπορούν να είναι προικισμένα με ένα συγκεκριμένο νόημα ή να εφαρμοστούν καθαρά για αισθητικούς λόγους. Στην πρώτη περίπτωση, τι είδους έντομο απεικονίζεται στο τατουάζ θα παίξει μεγάλο ρόλο. Για παράδειγμα, μια πεταλούδα θα σημαίνει ομορφιά, μεγάλη διάρκεια ζωής, απροσεξία και χαρά, και μια πασχαλίτσα θα σημαίνει αγάπη, ευτυχία και επιτυχία.

Ένα τατουάζ που απεικονίζει μια αράχνη, το οποίο συμβολίζει νέες ευκαιρίες και θετικές αλλαγές στη ζωή, θα έχει διαφορετικό νόημα. Αλλά ένα τατουάζ με σκορπιό θα έχει διπλό νόημα: αφενός, αυτό το έντομο συμβολίζει τη δικαιοσύνη και τη σοφία, από την άλλη πλευρά, σημαίνει εκδίκηση, θάνατο και προδοσία.

Επιπλέον, πιστεύεται ότι τα σχέδια σώματος με έντομα μπορούν να χρησιμεύσουν ως φυλαχτό και να φέρουν ευτυχία και επιτυχία στον χρήστη τους.

Πουλιά

Οι εικόνες των πουλιών εφαρμόζονται επίσης συχνά από τους άνδρες ως απλά μικρά τατουάζ. Η γενική έννοια τέτοιων τατουάζ έχει ως εξής: συμβολίζουν την επιθυμία για ελευθερία, τόσο πνευματική όσο και σωματική, την επιθυμία να είναι αυτάρκεις.

Ωστόσο, η έννοια του τατουάζ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το ποιο πουλί απεικονίζεται σε αυτό. Έτσι, η κουκουβάγια είναι παραδοσιακά σύμβολο σοφίας, σύνεσης και υψηλής ευφυΐας και το κοράκι συνδέεται με σκοτεινές δυνάμεις και κάτι μυστηριώδες. Οι εικόνες ενός αετού και ενός γερακιού θα συμβολίζουν τη δύναμη, την ικανότητα να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας, τις αρχές σας και εκείνους που είναι αγαπητοί στην καρδιά σας, αλλά ένα τατουάζ με ένα σπουργίτι θα σημαίνει ελπίδα για το καλύτερο και χαρά.

Είδη

Συχνά, οι άνδρες φορούν το σώμα τους και εικόνες διαφόρων αντικειμένων, ενώ τις περισσότερες φορές προτιμούν σχέδια με όπλα. Για παράδειγμα, αυτά μπορεί να είναι τσεκούρια, όπλα, πιστόλια, βέλη ή μαχαίρια. Κατά την εφαρμογή τατουάζ νίκης, οι άνθρωποι, κατά κανόνα, προσπαθούν να τονίσουν τη βιαιότητα, το θάρρος και τη δύναμή τους, και επίσης να δηλώσουν ότι είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τα συμφέροντά τους μέχρι το τέλος.

Φύση

Τα σχέδια με floral και floral στοιχεία είναι δημοφιλή, αρκετά περίεργα, τόσο μεταξύ γυναικών όσο και ανδρών. Αυτό εξηγείται εύκολα: τέτοια τατουάζ φαίνονται όμορφα. Μπορούν να έχουν κάποιο νόημα ή μπορούν να εφαρμοστούν καθαρά για αισθητικούς λόγους.

Η έννοια ενός τέτοιου τατουάζ θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το είδος του λουλουδιού που θα απεικονιστεί σε αυτό. Έτσι, ένα τριαντάφυλλο είναι παραδοσιακά σύμβολο πάθους και μεγάλης αγάπης, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σημαίνει δύσκολη αγάπη, η οποία φέρνει πόνο σε ένα άτομο και βλάπτει την ψυχή του. Η εικόνα ενός χαμομηλιού, με τη σειρά του, σημαίνει αφέλεια και νεότητα, και ένα σχέδιο με λωτό συμβολίζει την αρμονία και μπορεί να χρησιμεύσει ακόμη και ως καλό φυλαχτό για τον ιδιοκτήτη του.

Αλλα

Υπάρχουν άλλες επιλογές για σκίτσα για απλά και μικρού μεγέθους τατουάζ. Έτσι, πολλοί άντρες προτιμούν σχέδια με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Τέτοιες εικόνες σπάνια έχουν κάποιο νόημα. Είναι μια όμορφη διακόσμηση για το σώμα και τονίζουν επίσης την ατομικότητα και ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του χρήστη. Τα μικρά τατουάζ είναι επίσης κοινά. με εικόνες των ζωδιακών αστερισμών, που συχνά υποδηλώνουν ότι ένα άτομο ανήκει σε ένα ή άλλο ζώδιο.

Τα τατουάζ δεν είναι λιγότερο συνηθισμένα. με διαφορετικές επιγραφές: μπορεί να είναι ένα όνομα, μια συγκεκριμένη λέξη, μια δήλωση κάποιου ή ένα απόσπασμα από ένα τραγούδι. Τέτοια τατουάζ φέρουν διαφορετικές έννοιες, συνήθως εξαρτάται από το περιεχόμενο του κειμένου.

Ωστόσο, σημειώνουμε ότι εάν αποφασίσετε να εφαρμόσετε ένα τατουάζ σε μια ξένη γλώσσα ή με τη μορφή ιερογλυφικού, τότε είναι καλύτερο να διευκρινίσετε τη μετάφραση της επιγραφής σας εκ των προτέρων, έτσι ώστε αργότερα να μην υπάρχει αμηχανία εάν η μετάφραση του η επιγραφή αποδεικνύεται γελοία ή χυδαία.

Στυλ και χρώματα

Τα μικρά τατουάζ μπορούν να γίνουν σε διαφορετικά στυλ και χρώματα. Αν μιλάμε για χρώμα, τότε οι άνδρες προτιμούν πιο συχνά ασπρόμαυρα σχέδια, αλλά υπάρχουν εκείνοι που προτιμούν να βάζουν φωτεινές εικόνες στο σώμα. Και οι δύο αυτές επιλογές τατουάζ, με υψηλής ποιότητας εκτέλεση, φαίνονται όμορφες και εντυπωσιακές, τονίζοντας καλύτερα τα χαρακτηριστικά του ιδιοκτήτη τους.

Αν μιλάμε για στυλ, τότε και εδώ, σε ένα άτομο δίνεται μια αρκετά μεγάλη επιλογή.

 • Έτσι, το πιο συνηθισμένο στυλ είναι μινιμαλισμός... Τα τατουάζ προς αυτή την κατεύθυνση είναι συνήθως απλά στην εμφάνιση και συχνά γίνονται σε ένα χρώμα.
 • Στυλ ακουαρέλα κατάλληλο και για μίνι τατουάζ. Τα έργα που εκτελούνται προς αυτή την κατεύθυνση διακρίνονται για τη φωτεινότητα και τη χρωματικότητα τους, ενώ μοιάζουν σαν να έχουν εφαρμοστεί με πραγματικές ακουαρέλες.
 • Κατάλληλο για τέτοια τατουάζ και στυλ νέο σχολείο, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη σαφήνεια και τη σοβαρότητα των περιγραμμάτων, καθώς και τη χρήση αρκετών αποχρώσεων.

Επιλογές διαμονής

Ένα μικρό τατουάζ μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, εξαρτάται μόνο από τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη του μελλοντικού σχεδίου. Ωστόσο, αξίζει να εξεταστούν ορισμένες αποχρώσεις. Έτσι, τα μικρά τατουάζ είναι πιθανό να φαίνονται γελοία στην πλάτη ή στο στήθος ενός άντρα. Θα ήταν καλύτερο να τοποθετήσετε ένα τέτοιο μοτίβο στον καρπό, στον αστράγαλο, στην κλειδαριά, πίσω από το αυτί ή στο δάχτυλο. Και για τους πιο τολμηρούς και εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν, η τοποθέτηση ενός τέτοιου μοτίβου στην περιοχή του προσώπου είναι κατάλληλη.

Αποχρώσεις εφαρμογής

Τα μικρά τατουάζ είναι απλά και επομένως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολύ χρόνο και αναλώσιμα για να τα εφαρμόσετε. Ωστόσο, παρά το χαμηλό κόστος τέτοιων τατουάζ, δεν πρέπει να εξοικονομήσετε πολλά κατά την επιλογή ενός πλοιάρχου. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος το σχέδιο να επαναληφθεί εάν δεν αποδειχθεί το πιο επιτυχημένο. Όταν επιλέγετε ένα μέρος για ένα τατουάζ, λάβετε υπόψη ότι οποιαδήποτε εικόνα δεν θα κολλήσει καλά στις πτυχώσεις, και ως εκ τούτου ένα τέτοιο μοτίβο συχνά θα πρέπει να διορθωθεί.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα τατουάζ, ακόμη και το μικρότερο, πρέπει να φροντίζεται. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το σχέδιο πρέπει να προστατεύεται από τις ακτίνες του ήλιου, με τις οποίες οι κρέμες με SPF θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα