Χαρακτηριστικά του τατουάζ με τη μορφή σφυριού του Thor

Περιεχόμενο
  1. Εννοια
  2. Επισκόπηση επιλογών και σκίτσων
  3. Πού μπορείτε να το τοποθετήσετε;

Η τέχνη του τατουάζ έχει μεγάλη ζήτηση στους άνδρες, επειδή οι φορετές εικόνες μπορούν εύκολα να βοηθήσουν να εκφραστούν και να τονίσουν την ατομικότητά τους. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τα αρσενικά τατουάζ σφυρί Thor, θα μιλήσουμε για τη σημασία τους και τα πιο δημοφιλή σχέδια.

Εννοια

Το Mjolnir είναι ένα σφυρί συντριβής, η ιστορία του οποίου ξεκίνησε στην αρχαιότητα, σε μύθους... Πολλοί πιστεύουν ότι είναι μια αρχαία εκδοχή του χριστιανικού σταυρού, επειδή χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως ενεργά για να προστατευτεί από την επιρροή των σκοτεινών δυνάμεων.

Στη γερμανική-σκανδιναβική μυθολογία, αυτό το σφυρί ανήκε στον θεό των κεραυνών Thor, θεωρείται το σύμβολό του. Αν πιστεύετε στους μύθους, τότε αυτό το σφυρί κατασκευάστηκε λόγω διαφωνίας μεταξύ του Λόκι και των νάνων που ασχολούνταν με τη σιδηρουργία. Ο Λόκι ήταν πεπεισμένος ότι οι νάνοι δεν θα μπορούσαν να φτιάξουν τέτοια όπλα που θα ήταν ανώτερα από όλες τις άλλες δημιουργίες τους. Ωστόσο, εντούτοις ανέλαβαν δουλειά και ο Λόκι, εν τω μεταξύ, μετατράπηκε σε μύγα και άρχισε να προσπαθεί να παρεμβαίνει στη δημιουργία όπλων. Εξαιτίας αυτού, το κέντρο βάρους του σφυριού μετατοπίστηκε και η λαβή του αποδείχθηκε πολύ κοντή. Παρ 'όλα αυτά, το σφυρί εξακολουθούσε να αναγνωρίζεται ως το καλύτερο όπλο από όλα όσα υπήρχαν προηγουμένως και ο Λόκι έχασε το επιχείρημα.

Επιπλέον, επάξια αποκαλούσαν τον Mjolnir έναν από τους καλύτερους: ήταν άψογος, ανώτερος σε δύναμη από όλα τα άλλα όπλα και χρησίμευσε όχι μόνο ως όπλο που είχε σχεδιαστεί για να σκοτώνει, αλλά ήξερε επίσης πώς να αναβιώνει. Επιπλέον, κάθε χτύπημα με αυτό το σφυρί, κατά κανόνα, συνοδευόταν από βροντερούς βρυχηθμούς, καθώς και έντονες αναλαμπές κεραυνού.

Είναι ενδιαφέρον ότι μόνο ο ίδιος ο Thor μπορούσε να σηκώσει τον Mjolnir, επειδή το σφυρί ζύγιζε πολύ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτό το Mjolnir χρησιμοποιήθηκε επίσης για ρίψη, αλλά αυτό απαιτούσε να φοράτε ειδικά σιδερένια γάντια.

Σε γενικές γραμμές, αυτό το σφυρί ζούσε ακόμη και τη δική του ζωή, σε απομόνωση από τον ιδιοκτήτη του. Έφυγε μακριά του και μετά επέστρεψε ξανά. Αν πιστεύετε στους μύθους, τότε ο Thor έπρεπε περισσότερες από μία φορές να βγάλει το σφυρί του από τα χέρια του εχθρού.

Αν μιλάμε για την έννοια του Mjolnir, τότε συμβολίζει την αγάπη για την ελευθερία, τη δύναμη, την επιμονή, την ανεξαρτησία από όλους, τη δύναμη, την πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις δυνάμεις του, το αήττητο. Προηγουμένως, πίστευαν ακόμη ότι η εικόνα αυτού του σφυριού είναι ένα ισχυρό φυλαχτό που μπορεί να βοηθήσει τους πολεμιστές σε μάχες - για το λόγο αυτό, το σχέδιο αυτού του όπλου μπορεί συχνά να δει σε φυλαχτά Βίκινγκ που ανακαλύφθηκαν κατά τις ανασκαφές.

Σήμερα, το σφυρί σημαίνει το ίδιο, και ως εκ τούτου οι εικόνες με αυτό επιλέγονται συχνά από τους άνδρες ως τατουάζ. Συχνά γίνεται αντιληπτό ως σημάδι της ισορροπίας του καλού και του κακού, της αντρικής αρχής, καθώς και ενέργειας τεράστιας δύναμης.

Επισκόπηση επιλογών και σκίτσων

Υπάρχουν πολλές επιλογές για σχέδια τατουάζ Thor hammer που είναι κατάλληλα για άνδρες.

Έτσι, πιο συχνά εφαρμόζεται το Mjolnir ως ανεξάρτητη εικόνα, το οποίο δεν συμπληρώνεται από στοιχεία σύνθεσης. Η όρεξη για ένα τέτοιο μοτίβο δίνεται από μια ποικιλία περίτεχνων σχεδίων που κοσμούν το σφυρί, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά. Συχνά, ένα τέτοιο σφυρί είναι διακοσμημένο με σχέδια διαφόρων φυλακτών, γεγονός που ενισχύει την έννοια ενός τέτοιου τατουάζ ως φυλαχτού. Κατά κανόνα, τέτοια σχέδια γίνονται ασπρόμαυρα.

Ταυτόχρονα, σημειώνουμε ότι η θέση του σφυριού έχει μεγάλη σημασία για την ερμηνεία ενός τέτοιου μοτίβου. Εάν είναι με το εντυπωσιακό κομμάτι προς τα πάνω, τότε αυτό συμβολίζει τη σταθερότητα και τη σταθερότητα - αυτές είναι οι ιδιότητες που είναι χαρακτηριστικές για ένα άτομο που είναι σίγουρο για τον εαυτό του και τις αρχές του και δεν ακολουθεί το παράδειγμά του. Αλλά το Mjolnir, που βρίσκεται υπό γωνία, συμβολίζει την επιθετικότητα, την πονηριά και τον κίνδυνο.

Υπάρχουν άλλες επιλογές για τέτοια τατουάζ. Έτσι, συχνά σε σκίτσα, το σφυρί Ο Thor απεικονίζεται περιτριγυρισμένος από μεγάλο αριθμό κεραυνών, που τονίζει μόνο το αήττητο και την τεράστια δύναμη αυτού του όπλου.

Τέτοιες παραλλαγές τατουάζ δεν φαίνονται λιγότερο ενδιαφέρουσες, όπου υπάρχουν δύο φτερά πίσω από το Mjolnir. Ένα τέτοιο τατουάζ θα συμβολίζει όχι μόνο τη δύναμη, αλλά και την επιθυμία για ελευθερία σε όλες τις αντιλήψεις του.

Τα τατουάζ είναι πολύ ενδιαφέροντα, όπου το σφυρί συντριβής βρίσκεται στα χέρια του ιδιοκτήτη του Thor. Η εικόνα αυτής της θεότητας μπορεί να ληφθεί τόσο από δημοφιλείς ταινίες για υπερήρωες της Marvel, όσο και από τη μυθολογία.

Και στις δύο περιπτώσεις, με υψηλής ποιότητας εκτέλεση, τέτοια τατουάζ στο ανδρικό σώμα θα φαίνονται ισχυρά και αποτελεσματικά.

Πού μπορείτε να το τοποθετήσετε;

Το τατουάζ σφυρί του Thor μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του ανδρικού σώματος. Αξίζει να επιλέξετε μια περιοχή για εφαρμογή με βάση τις δικές σας επιθυμίες, καθώς και τα χαρακτηριστικά σύνθεσης της εικόνας και τις διαστάσεις της.

Έτσι, τα μικροσκοπικά σχέδια θα φαίνονται καλύτερα στην περιοχή του χεριού ή στον καρπό του. Σε άλλα μέρη που έχουν μεγάλη επιφάνεια δέρματος, είναι πιο πιθανό να φαίνονται απλά ακατάλληλα.

Αλλά τα μεγάλα σχέδια, στα οποία υπάρχει συχνά ένα συγκεκριμένο σχέδιο, θα ήταν καλύτερα να τοποθετηθούν στην περιοχή του ώμου, του αντιβραχίου, του στήθους ή της πλάτης.

Ξεχωριστά, σημειώνουμε ότι όταν επιλέγετε ένα μέρος για ένα τατουάζ, πρέπει να λάβετε υπόψη το όριο του πόνου σας, σε τελική ανάλυση, το να σχεδιάζετε ορισμένα μέρη του σώματος, για παράδειγμα, στο πρόσωπο, στα χέρια ή στα πλευρά, μπορεί να είναι πολύ οδυνηρό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το δέρμα σε ορισμένα σημεία καλύπτεται από μεγάλο αριθμό νευρικών απολήξεων ή είναι πολύ κοντά στο οστό. Επομένως, όταν επιλέγετε τέτοια μέρη για εφαρμογή, σκεφτείτε αν μπορείτε να αντέξετε ολόκληρη τη συνεδρία, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα τατουάζ. Εάν η απάντηση είναι αρνητική, τότε αυτός είναι ένας λόγος για να σκεφτείτε την αλλαγή του τόπου για το μελλοντικό σχέδιο.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα