Όλα για τα τατουάζ των ανδρών στις παλάμες και στην πλάτη τους

Περιεχόμενο
 1. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
 2. Τύποι και σκίτσα τατουάζ
 3. Επιλογές εφαρμογής

Τα τατουάζ παλάμης έχουν γίνει πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες, ειδικά στους άνδρες. Ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχουν τέτοια τατουάζ και ποια σχέδια είναι καλύτερα τοποθετημένα στην περιοχή των φοίνικων, θα πούμε στο άρθρο μας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα ανδρικά τατουάζ στην παλάμη και στην πλάτη της έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή τον τελευταίο καιρό. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι τέτοια τατουάζ έχουν πολλά πλεονεκτήματα.

 • Το πιο σημαντικό από αυτά είναι ότι τέτοια σχέδια είναι πάντα στο προσκήνιο. Αυτό επιτρέπει σε ένα άτομο να εκφραστεί, να μεταφέρει ένα συγκεκριμένο μήνυμα στους άλλους. Επιπλέον, πιστεύεται ότι τα τατουάζ που βρίσκονται στην περιοχή των χεριών έχουν ιερή έννοια και μπορούν να γίνουν το ισχυρότερο φυλαχτό για τον φορέα τους.
 • Τα τατουάζ που βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή δεν είναι ασήμαντα, και η επιλογή τους είναι αρκετά μεγάλη: μπορείτε να επιλέξετε να εφαρμόσετε τόσο ένα μικρό όσο και ένα μεγάλο μοτίβο, το οποίο θα πάει από την παλάμη του χεριού σας στο υπόλοιπο χέρι.

Ωστόσο, τα τατουάζ παλάμης έχουν όχι μόνο πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα.

 • Έτσι, το να κάνεις τατουάζ σε αυτόν τον τομέα είναι αρκετά επώδυνο. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι στην περιοχή της παλάμης και στην πίσω πλευρά της υπάρχει τεράστιος αριθμός νευρικών απολήξεων, ενώ αυτό το μέρος του σώματος δεν έχει πρακτικά λιπαρή στιβάδα και μυϊκό ιστό. Εάν είστε πολύ ευαίσθητοι, τότε πριν εφαρμόσετε ένα τατουάζ στην περιοχή των παλάμων, θα πρέπει να σκεφτείτε αρκετές φορές.
 • Λόγω του λεπτού δέρματος του άνω μέρους της παλάμης, η διαδικασία σχεδίασης είναι περίπλοκη.
 • Αξίζει να πούμε ότι τέτοια τατουάζ είναι δύσκολο να κρυφτούν με τη βοήθεια ρούχων, και ως εκ τούτου θα είναι συνεχώς ορατά. Αυτό είναι και ένα συν για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν και να τονίζουν την ατομικότητά τους, και ένα μείον, επειδή τα τατουάζ μπορούν να επηρεάσουν την απασχόληση και την οικοδόμηση καριέρας. Για παράδειγμα, με ένα τέτοιο τατουάζ, ένα άτομο σίγουρα δεν θα γίνει αποδεκτό στις τάξεις του στρατού της υψηλότερης βαθμίδας.
 • Επιπλέον, το σχέδιο στην παλάμη μπορεί γρήγορα να επιδεινωθεί λόγω του γεγονότος ότι αυτό το μέρος του σώματος επηρεάζεται συνεχώς από εξωτερικούς παράγοντες: πλύσιμο χεριών, καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό, το τατουάζ θα πρέπει σύντομα να διορθωθεί προκειμένου να αποκατασταθεί η προηγούμενη ομορφιά και η σαφήνεια των περιγραμμάτων.

Εξετάστε το γεγονός ότι οι ρυτίδες εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου στις παλάμες, γεγονός που στρεβλώνει επίσης το σχέδιο, καθιστώντας το λιγότερο ελκυστικό.

Τύποι και σκίτσα τατουάζ

Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών τατουάζ για άνδρες που μπορούν να τοποθετηθούν στην περιοχή των παλάμων.

 • Πολύ συχνά, εικόνες λουλουδιών, κυρίως τριαντάφυλλων, εφαρμόζονται σε αυτόν τον τομέα. Αυτό το λουλούδι συμβολίζει την πίστη, την αφοσίωση και την παθιασμένη αγάπη. Αλλά αν το λουλούδι στην εικόνα έχει πολλά αγκάθια, τότε αυτό, αντίθετα, υποδηλώνει ότι ένα φωτεινό συναίσθημα φέρνει σε έναν άνθρωπο μεγάλο πόνο, βλάπτει την ψυχή του.
 • Τατουάζ με ποικιλία στολιδών φαίνονται επίσης πολύ ενδιαφέροντα. Προς το παρόν, τέτοια σχέδια εφαρμόζονται για αισθητικούς λόγους, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που τους δίνουν κάποιο είδος συγκεκριμένης σημασίας.
 • Συχνά, μια εικόνα ενός ορατού ματιού τοποθετείται επίσης στην παλάμη του χεριού σας. Ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να χρησιμεύσει ως καλό φυλαχτό. Επιπλέον, είναι σύμβολο επαγρύπνησης, που σημαίνει οτιδήποτε άγνωστο, μυστηριώδες και αινιγματικό.
 • Δημοφιλές σε άντρες και τατουάζ κρανίου, τα οποία φαίνονται πολύ προκλητικά και μερικές φορές ακόμη και επιθετικά. Τέτοιες πλοκές σημαίνουν την αλήθεια, η οποία είναι ικανή να καταστρέψει τα πάντα με τη δύναμή της.
 • Τα τατουάζ αράχνης είναι εξίσου δημοφιλή., τα οποία επίσης βρίσκονται συχνά στην περιοχή των φοίνικων.

Μπορεί να φαίνεται ότι η αράχνη συμβολίζει κάτι κακό, αλλά αυτή είναι μια λανθασμένη κρίση.Στην πραγματικότητα, ένα τέτοιο σχέδιο θα συμβολίζει την τακτοποίηση, την πρακτικότητα, τη δημιουργικότητα και την παρουσία δημιουργικότητας.

 • Πολύ συχνά, διάφορες επιγραφές τοποθετούνται στην παλάμη του χεριού σας., το οποίο μπορεί να διαφέρει ως προς το περιεχόμενο, καθώς και διαφορετικά ιερογλυφικά. Ωστόσο, όταν σχεδιάζετε σύμβολα άγνωστα σε εσάς, σας συνιστούμε να μάθετε εκ των προτέρων τι σημαίνουν για να μην μπείτε σε μια παράλογη κατάσταση στο μέλλον.

Επιλογές εφαρμογής

Ο τόπος σχεδίασης στην παλάμη του χεριού σας πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με την κλίμακα και τα χαρακτηριστικά του σχεδίου του τατουάζ. Έτσι, τα μικρά σχέδια του τύπου των επιγραφών θα φαίνονται καλύτερα από το πλάι, στην άκρη της παλάμης. Εκεί μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τατουάζ με ορισμένα σύμβολα ή ένα μικρό στολίδι.

Αλλά οι μεγάλες εικόνες, στις οποίες, για παράδειγμα, υπάρχει ένα λουλούδι ή ένα κρανίο, θα ήταν καλύτερα να τοποθετηθούν στο εσωτερικό της παλάμης. Τέτοια σχέδια θα φαίνονται όμορφα από πάνω, στο πίσω μέρος. Εκεί μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τατουάζ, τα οποία θα πάνε από την παλάμη στον άνω βραχίονα.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα