Τι είδους ανδρικά τατουάζ μπορείτε να κάνετε στον αγκώνα σας;

Περιεχόμενο
 1. Ιδιαιτερότητες
 2. Δημοφιλείς ιδέες και σκίτσα
 3. Αποχρώσεις εφαρμογής

Οι σύγχρονοι άντρες λατρεύουν να διακοσμούν το σώμα τους με τατουάζ. Τις περισσότερες φορές, επιλέγουν το αντιβράχιο, την περιοχή της πλάτης ή των μοσχαριών και το στέρνο για αυτό. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι που δεν αναζητούν εύκολους τρόπους κάνοντας τατουάζ στον αγκώνα. Θα μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά τέτοιων εικόνων στο άρθρο.

Ιδιαιτερότητες

Τα πρώτα τατουάζ αρσενικού αγκώνα χρονολογούνται από την εποχή του αρχαίου αιγυπτιακού βασιλείου. Τέτοια σχέδια εκτελέστηκαν σε μια πολύπλοκη τεχνική, κουλουριασμένα σε σπείρες, ήταν δύσκολο να τα αξιολογήσουμε γρήγορα οπτικά. Η κατανόηση του νοήματος έγινε επίσης πρόβλημα. Στον σύγχρονο κόσμο, οι ερμηνείες είναι πολύ απλούστερες και τα σχέδια δεν έχουν πάντα βαθιά φιλοσοφική σημασία.

Η θέση του μοτίβου στον αγκώνα έχει πολλά πλεονεκτήματα.

 • Επιδεικτικότητα. Ο αγκώνας είναι ένα αρκετά σπάνιο μέρος για διακόσμηση. Ως εκ τούτου, ένα τατουάζ σε αυτόν τον τομέα θα προσελκύσει την προσοχή. Παρά τον τύπο και το ύφος του μοτίβου, τέτοια τατουάζ φαίνονται πάντα θεαματικά και ασυνήθιστα.
 • Η δυνατότητα να κρύψετε και το τατουάζ και να το αφήσετε σε απλή θέα. Οι άνθρωποι από τους οποίους απαιτείται να ακολουθούν τον ενδυματολογικό κώδικα θα το εκτιμήσουν σίγουρα, γιατί δεν επιτρέπεται η εμφάνιση σχεδίων στο σώμα σε κάθε δουλειά.
 • Ποικιλία. Στον αγκώνα, μπορείτε να βάλετε μια ποικιλία σκίτσων. Η εμφάνιση του τατουάζ θα εξαρτηθεί μόνο από τη φαντασία του πελάτη και την ικανότητα του ερμηνευτή.

Το μόνο σημαντικό μειονέκτημα είναι οι οδυνηρές αισθήσεις. Το δέρμα στους αγκώνες είναι μάλλον λεπτό, το κόκκαλο αισθάνεται πολύ καλά. Επομένως, η διαδικασία πλήρωσης δεν είναι ευχαρίστηση για κανέναν.

Δημοφιλείς ιδέες και σκίτσα

Πολλά όμορφα σχέδια μπορούν να σχεδιαστούν στον αγκώνα. Ας δούμε τι επιλέγουν πιο συχνά οι άντρες.

 • Ιστός. Το μοτίβο αράχνης είναι μια κλασική έκδοση του τατουάζ αγκώνα. Σε αυτή την περίπτωση, το δίχτυ πρέπει να γεμίσει ολόκληρη την περιοχή του αγκώνα. Είναι πολύ αποτελεσματικό όταν μια αράχνη γεμίζεται στην περιοχή του οστού, παγωμένη εν αναμονή.
 • Τριαντάφυλλα. Αυτά τα τατουάζ είναι δημοφιλή στους ρομαντικούς άνδρες. Ταυτόχρονα, τα τριαντάφυλλα μπορούν να είναι και έγχρωμα και ασπρόμαυρα, μινιμαλιστικά.
 • Τριαντάφυλλο του ανέμου. Ένα τέτοιο σύμβολο γεμίζεται συχνά από εκείνους που αγαπούν τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τον πολιτισμό διαφορετικών χωρών.
 • Κωπή. Αυτό το τατουάζ είναι επίσης στην κορυφή της δημοτικότητάς του. Έχει πολλές ερμηνείες, ο καθένας επιλέγει τη δική του. Ωστόσο, δεν είναι ασυνήθιστο για τους άνδρες να κάνουν τέτοια τατουάζ απλά λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής τους. Τα κρανία μπορούν να συμπληρωθούν με λουλούδια, πεταλούδες, επιγραφές. Υπάρχουν επίσης επιλογές για σκίτσα με κόκκαλα σταυρωμένα στο κάτω μέρος, όπως σε μια πειρατική σημαία.
 • Δράκος ή φίδι κλεισμένο σε κύκλο. Αυτό το σχέδιο απεικονίζει ένα ζώο που τρώει τη δική του ουρά. Αυτοί που γεμίζουν μια τέτοια εικόνα προσπαθούν να δείξουν τον κύκλο των πραγμάτων, την κυκλική τους φύση, ότι όλα είναι αλληλένδετα.
 • Μάνταλα. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για διαφορετικά μάνταλα, πολύχρωμα και μονόχρωμα. Τέτοια σχέδια είναι πολύ ενδιαφέροντα να δούμε, καθώς έχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες.
 • Κελτικά μοτίβα. Τα σύμβολα των αρχαίων Κελτών βρίσκουν πολλούς θαυμαστές στον σύγχρονο κόσμο. Αυτός ο πολιτισμός έχει πολλά φυλαχτά, ένα από τα οποία μπορεί να επιλεγεί ως φυλαχτό.
 • Σπειροειδής. Αυτή είναι μια κλασική έκδοση ενός τατουάζ αγκώνα. Συχνά ένα κέλυφος σαλιγκαριού απεικονίζεται με τη μορφή μιας σπείρας. Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σκίτσο που μοιάζει ακόμη και με τρισδιάστατη εικόνα.

Φυσικά, τα σκίτσα του τατουάζ δεν περιορίζονται στις προτεινόμενες επιλογές. Υπάρχουν πολλές πιο επιτυχημένες ιδέες στους καταλόγους των πλοιάρχων.

Ξεχωριστά, πρέπει να ειπωθεί για τα στυλ των σχεδίων. Έτσι, οι άνδρες επιλέγουν γενικά έναν από τους ακόλουθους τομείς:

 • κελτικη?
 • Πολυνησία;
 • αφαίρεση;
 • νέο σχολείο;
 • μινιμαλισμός.

Αποχρώσεις εφαρμογής

Τα τατουάζ στην περιοχή του αγκώνα είναι επώδυνα, επομένως, λίγες ημέρες πριν από τη διαδικασία, αποκλείστε το αλκοόλ από τη διατροφή και μην πίνετε καφέ την ημέρα της επίσκεψης. Τέτοιες τροφές επιδεινώνουν μόνο την κατάσταση και ο πόνος γίνεται περισσότερο αισθητός.

Επιπλέον, χρειάζεται μόνο να εφαρμόσετε το σχέδιο σε ένα επαγγελματικό σαλόνι τατουάζ και από έναν καλό κύριο.

Το θέμα είναι ότι ο αγκώνας είναι ένα μέρος του σώματος που κινείται συνεχώς. Ταυτόχρονα, το σχέδιο πρέπει να φαίνεται αρμονικό και όχι καμπυλωτό. Δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, ειδικά αν πρόκειται για μια εικόνα με λεπτές λεπτομέρειες.

Εάν πρόκειται να βάλετε ένα σύμβολο ή ιερογλυφικό στον αγκώνα, μάθετε πρώτα την πλήρη σημασία του, ώστε αργότερα να μην φανείτε γελοίος. Το ίδιο ισχύει για τις επιγραφές σε γλώσσες που δεν γνωρίζετε.

Όταν μιλάμε για τατουάζ στον αγκώνα, εννοούμε όχι μόνο ένα στρογγυλό οστό και μια μικρή περιοχή γύρω από αυτό. Στην πραγματικότητα, υπάρχει πολύ περισσότερος χώρος εδώ. Έτσι, τα τατουάζ μπορούν να γίνουν πάνω ή κάτω από την περιοχή του αγκώνα, στο δίπλωμα. Στην τελευταία περίπτωση, τα ζώα με ανοιχτό στόμα θα φαίνονται καταπληκτικά. Μπορείτε να τοποθετήσετε το σχέδιο κάτω από τον αγκώνα και στο εσωτερικό. Μερικές από τις εικόνες φτάνουν μέχρι το πινέλο. Τα σχέδια γύρω από τον αγκώνα φαίνονται επίσης πολύ ενδιαφέροντα, αυτά είναι τα λεγόμενα βραχιόλια. Τα γράμματα ή τα περίπλοκα στολίδια θα φαίνονται υπέροχα εδώ.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα