Όλα για τα τατουάζ των ανδρών στα δάχτυλα

Περιεχόμενο
 1. Ιδιαιτερότητες
 2. Τύποι και σκίτσα τατουάζ
 3. Στυλ και χρώματα
 4. Αποχρώσεις εφαρμογής

Η τέχνη του τατουάζ έχει πλέον μεγάλη ζήτηση, τόσο μεταξύ γυναικών όσο και μεταξύ ανδρών. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε για τα τατουάζ των ανδρών στα δάχτυλα, εξετάστε τα χαρακτηριστικά τους και τις πιο όμορφες επιλογές.

Ιδιαιτερότητες

Τα αρσενικά τατουάζ στις φάλαγγες των δακτύλων έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τον τελευταίο καιρό. Εφαρμόζοντας τέτοια τατουάζ, οι άνθρωποι προσπαθούν να εκφραστούν, να τονίσουν ορισμένες προσωπικές ιδιότητες και την αξιοπρέπειά τους. Τις περισσότερες φορές, τα τατουάζ με τη μορφή επιγραφών και ιερογλυφικών τοποθετούνται στα δάχτυλα.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, τατουάζ που απεικονίζουν ανθρώπους, έντομα, ζώα ή φυτά τοποθετούνται επίσης σε αυτήν την περιοχή. Τέτοια τατουάζ, κατά κανόνα, δεν διαφέρουν σε υψηλό βαθμό λεπτομέρειας, είναι μικρά και φαίνονται πολύ απλοϊκά.

Μιλώντας για τατουάζ στα δάχτυλα, αξίζει να αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, ας ξεκινήσουμε με τα υπέρ.

 • Το πιο προφανές είναι η δημιουργικότητα. Τα χέρια είναι συνήθως ορατά και επομένως τα σχέδια πάνω τους θα είναι ορατά σε άλλους σε συνεχή βάση. Αυτό θα βοηθήσει τον φορέα τατουάζ να τονίσει την ατομικότητά του, να μεταφέρει στους ανθρώπους κάποιο από το μήνυμά του.
 • Επιπλέον, τέτοια σχέδια φαίνονται πολύ αισθητικά ευχάριστα, ειδικά αν μιλάμε για τη δουλειά που έγινε από έναν επαγγελματία τεχνίτη.
 • Είναι αδύνατο να μην αναφέρουμε την ανώδυνη διαδικασία της σχεδίασης μιας εικόνας στα δάχτυλα. Αυτό εξηγείται εύκολα: το δέρμα στα δάχτυλα των ανδρών είναι συνήθως τραχύ. Λόγω αυτού, είναι σχεδόν άνοστο στον πόνο, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία εφαρμογής.
 • Αξίζει να αναφερθεί η τιμή τέτοιων τατουάζ. Είναι πολύ ευχάριστο, επειδή τα σχέδια στα δάχτυλα συνήθως διακρίνονται από το μικρό μέγεθος και την απλότητά τους, και ως εκ τούτου η διαδικασία εφαρμογής δεν απαιτεί από τον κύριο πολύ χρόνο και προσπάθεια. Το ίδιο το τατουάζ θεραπεύεται αρκετά γρήγορα.

Ωστόσο, τέτοια τατουάζ έχουν επίσης μειονεκτήματα.

 • Έτσι, τα σχέδια στα δάχτυλα είναι πάντα ορατά. Θα είναι αρκετά δύσκολο να τα κρύψετε και επομένως πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά την απόφαση να εφαρμόσετε ένα τατουάζ σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι λόγω τέτοιων τατουάζ σε περίοπτη θέση, ενδέχεται να προκύψουν δυσκολίες στην απασχόληση στο μέλλον.
 • Υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό μειονέκτημα: τα τατουάζ στα δάχτυλα δεν διαφέρουν ως προς την ανθεκτικότητα. Το δέρμα σε αυτήν την περιοχή φθείρεται αρκετά γρήγορα, γι 'αυτό το σχέδιο πρέπει να διορθώνεται τακτικά.

Τύποι και σκίτσα τατουάζ

Εξετάστε τους πιο δημοφιλείς τύπους τατουάζ αρσενικών δακτύλων.

Γράμματα

Τα γράμματα είναι ένα πολύ συνηθισμένο τατουάζ δακτύλων για τους άνδρες. Μπορεί ακόμη και να ονομαστεί το καλύτερο, επειδή τέτοια τατουάζ είναι αρκετά ελαφριά όσον αφορά την εκτέλεση και φαίνονται κατάλληλα σε αυτόν τον τομέα. Τυπικές τέτοιες επιγραφές βρίσκονται στο πλάι ή κοντά στο καρφί και συνήθως επιλέγεται το μικρό δάχτυλο, το μεσαίο, το δαχτυλίδι ή ο δείκτης. Αλλά ο αντίχειρας για ένα τατουάζ με επιγραφή σπάνια επιλέγεται.

Η έννοια της επιγραφής μπορεί να είναι πολύ διαφορετική, εξαρτάται μόνο από τις προτιμήσεις του ατόμου. Αυτό μπορεί να είναι το όνομα ενός αγαπημένου προσώπου ή ενός παιδιού, καθώς και σύντομες φράσεις που αντικατοπτρίζουν τις αρχές της ζωής του ιδιοκτήτη. Η ίδια η επιγραφή μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Ωστόσο, πριν εφαρμόσετε ένα τέτοιο τατουάζ, αξίζει να διευκρινίσετε τη μετάφραση και το νόημα εκ των προτέρων, ώστε να μην μπείτε σε μια ηλίθια κατάσταση στο μέλλον.

Λουλούδια

Παραδόξως, τα τατουάζ με λουλούδια μεταξύ των ανδρών είναι δημοφιλή, αν και πιστεύεται ότι πρόκειται για μια κυρίως γυναικεία εκδοχή του τατουάζ. Τέτοια σχέδια φαίνονται πολύ όμορφα και ταυτόχρονα τονίζουν ορισμένες ιδιότητες του ιδιοκτήτη τους.

Η γενική έννοια ενός τατουάζ λουλουδιών είναι αγάπη, ευτυχία, ζωντάνια. Ωστόσο, ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να έχει διαφορετική σημασία, εξαρτάται από το λουλούδι που απεικονίζεται σε αυτό. Για παράδειγμα, ένα τριαντάφυλλο με αγκάθια θα σημαίνει πολύπλοκη αγάπη και μια ορχιδέα θα συμβολίζει τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα.

Ζώα και πουλιά

Τα τατουάζ ζώων και πουλιών έχουν επίσης μεγάλη ζήτηση. Συχνά, όταν πρόκειται για τατουάζ με ζώα, οι άνδρες εφαρμόζουν σχέδια χαμογελαστά πλάσματα. Θα μπορούσε να είναι το χαμόγελο ενός καρχαρία, λύκου ή αρκούδας. Εφαρμόζοντας τέτοια τατουάζ, ένα άτομο δίνει έμφαση στη δύναμή του, δείχνει ότι, εάν είναι απαραίτητο, είναι έτοιμο να αντισταθεί, να παρέχει προστασία στον εαυτό του και στους αγαπημένους του.

Υπάρχουν άλλες επιλογές για τατουάζ ζώων. Για παράδειγμα, ένα τατουάζ panda θα μιλήσει για την καλοσύνη ενός ατόμου και την αγάπη για τη ζωή, και ένα τατουάζ με έναν ελέφαντα θα δείξει σοφία και σύνεση. Αν μιλάμε για τατουάζ που απεικονίζουν πουλιά, τότε, κατά κανόνα, συμβολίζουν την επιθυμία για ελευθερία, εσωτερική και εξωτερική.

Τέτοια σχέδια υποδεικνύουν επίσης την ονειροπόληση ενός ατόμου, τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό του.

Έντομα

Τα τατουάζ εντόμων φαίνονται επίσης όμορφα στα δάχτυλα. Έχουν ένα συγκεκριμένο νόημα. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το ποιο έντομο βρίσκεται στο τατουάζ σας. Έτσι, η εικόνα μιας όμορφης πεταλούδας, η οποία είναι η πιο δημοφιλής, σημαίνει μια νέα ζωή, που ξεκίνησε από το μηδέν, αναγέννηση, αλλαγές προς το καλύτερο, ελευθερία και πολυπλοκότητα. Τέτοια σχέδια είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ρομαντικούς ανθρώπους.

Ένα τατουάζ μυρμήγκι, όπως ένα τατουάζ μέλισσας, θα σημαίνει σκληρή δουλειά, αφοσίωση και αντοχή, και ένα τατουάζ πασχαλίτσα θα συμβολίζει καλή τύχη, ευτυχία, χαρά, ζωτικότητα, τύχη και αρμονία. Συχνά ένα τατουάζ με αυτό το έντομο χρησιμοποιείται επίσης ως φυλαχτό ή φυλαχτό.

Ανθοπωλείο

Τα λουλουδάτα στοιχεία είναι επίσης συχνά παρόντα στα αρσενικά τατουάζ. Επιπλέον, αυτά δεν είναι μόνο διάφορα λουλούδια, αλλά και πολλές μπούκλες και πέταλα φυτών. Συνήθως, τέτοια σχέδια γίνονται για αισθητικούς λόγους ή χρησιμεύουν ως προσθήκη σε μια συγκεκριμένη πλοκή.

Ιερογλυφικά

Τα τατουάζ με τη μορφή κινέζικων και ιαπωνικών συμβόλων έχουν γίνει πολύ συνηθισμένα τον τελευταίο καιρό. Αυτό εξηγείται πολύ απλά: τέτοια σχέδια φαίνονται πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα και έχουν επίσης ένα ορισμένο νόημα. Ωστόσο, πριν εφαρμόσετε ένα τέτοιο σχέδιο, πρέπει να μάθετε την ακριβή μετάφρασή του. Για αυτό, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με έναν εγγενή ομιλητή παρά με έναν διαδικτυακό μεταφραστή. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να βρεθείτε σε μια ηλίθια κατάσταση εάν το σχέδιο σημαίνει κάτι απρεπές και χυδαίο.

Αλλα

Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για τατουάζ με δάχτυλα. Ετσι, τα σχέδια με κρανία είναι πολύ δημοφιλή στους άνδρες. Τέτοιες εικόνες συμβολίζουν την καταστροφή, την αλήθεια, την προθυμία να κάνουν θυσίες και σε ορισμένες περιπτώσεις επίσης την υπεροχή έναντι του θανάτου. Δεν είναι λιγότερο δημοφιλή τα τατουάζ που απεικονίζουν ένα ή άλλο όπλο, για παράδειγμα, πιστόλια ή μαχαίρια. Εφαρμόζοντας τέτοια σχέδια στο σώμα του, ένα άτομο επιδιώκει να τονίσει τη δύναμή του, να δείξει ότι είναι επικίνδυνο και έτοιμο να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Τα τατουάζ με ορατό μάτι φαίνονται επίσης πολύ ενδιαφέροντα. Ένα τέτοιο σχέδιο θα χρησιμεύσει ως το ισχυρότερο φυλαχτό και θα συμβολίζει επίσης όλα τα μυστικιστικά και άγνωστα. Υπάρχουν άλλες παραλλαγές σχεδίων, για παράδειγμα, η εικόνα των μουσικών νότες, τα εθνικά μοτίβα, τα σύμβολα των καρτών παιχνιδιών και πολλά άλλα.

Τέτοια τατουάζ εφαρμόζονται συχνά για αισθητικούς λόγους ή ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της εικόνας βάζει ένα συγκεκριμένο νόημα σε αυτό που είναι κατανοητό μόνο για αυτόν.

Στυλ και χρώματα

Τα τατουάζ με τα δάχτυλα μπορούν να γίνουν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Οι άνδρες προτιμούν πιο συχνά τα ασπρόμαυρα σχέδια, επειδή φαίνονται αυστηρά και λακωνικά. Ωστόσο, πραγματοποιούνται και χρωματιστά τατουάζ · αν γίνουν σωστά, φαίνονται πολύ εντυπωσιακά και φωτεινά, τονίζοντας την πρωτοτυπία του ιδιοκτήτη τους.

Όσον αφορά τις αποφάσεις στυλ, η επιλογή εδώ είναι αρκετά εκτεταμένη.

 • Το πιο δημοφιλές στυλ για τατουάζ δάχτυλων είναι μινιμαλισμός... Τέτοια τατουάζ είναι πολύ απλά στην εκτέλεση, το οποίο είναι και το κύριο χαρακτηριστικό τους.
 • Ρεαλισμός όμωςαντίθετα, χρησιμοποιείται για τέτοια τατουάζ πολύ λιγότερο συχνά. Τα σχέδια σε αυτό το στυλ καταλήγουν να είναι πολύ νατουραλιστικά και λεπτομερή, αλλά το να σχεδιάζετε κάθε λεπτομέρεια σε μια μικρή περιοχή του δέρματος είναι ένα μάλλον επίπονο έργο.
 • Στυλ όπως π.χ. παλιό σχολείο και νέο σχολείοθα ήταν επίσης κατάλληλο για τέτοια τατουάζ. Κατά κανόνα, τέτοια σχέδια είναι έγχρωμα και έχουν σαφή, αυστηρά περιγράμματα.
 • Ένα στυλ σαν blackwork, επίσης κατάλληλο για παρόμοια τατουάζ. Όταν σχεδιάζετε σχέδια σε αυτό το στυλ, χρησιμοποιείται αποκλειστικά μαύρο χρώμα, το οποίο είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της κατεύθυνσης.

Αποχρώσεις εφαρμογής

Πριν πάτε σε ένα σαλόνι τατουάζ, θα πρέπει να αποφασίσετε εκ των προτέρων για ένα κατά προσέγγιση σκίτσο ενός τατουάζ, το μέγεθος, το ύφος, την πλοκή και την τοποθέτησή του. Αν μιλάμε για τατουάζ στα δάχτυλα, τότε είναι καλύτερο να επιλέξουν ένα χέρι που δεν λειτουργεί. Δηλαδή, εάν είστε αριστερόχειρες, τότε θα ήταν καλύτερο να εφαρμόσετε το τατουάζ στα δάχτυλα του δεξιού σας χεριού, και αν είστε δεξιόχειρες-στα δάχτυλα του αριστερού σας. Αυτό θα βοηθήσει να παραταθεί ελαφρώς η "διάρκεια ζωής" του τατουάζ και να καθυστερήσει η περίοδος διόρθωσής του, ωστόσο, θα πρέπει ακόμα να διορθωθεί στο μέλλον.

Παρά το γεγονός ότι πολλά τατουάζ στα δάχτυλα φαίνονται πολύ απλά και εύκολα στην εκτέλεση, είναι ακόμα καλύτερο να μην τα τσιγκουνευτείτε. Σας συνιστούμε να προτιμάτε έναν επαγγελματία κύριο στον οποίο είστε σίγουροι.

Perhapsσως η δουλειά του να κοστίσει λίγο περισσότερο, αλλά θα είστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα και η κλήρωση δεν θα χρειαστεί να επαναληφθεί.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα