Όλα για τα τατουάζ στην πλάτη των ανδρών

Περιεχόμενο
 1. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
 2. Τύποι και σκίτσα τατουάζ
 3. Στυλ και χρώματα
 4. Οι αποχρώσεις της τοποθέτησης

Το τατουάζ από χρόνο σε χρόνο κερδίζει δημοτικότητα ως η καλύτερη επιλογή για υψηλής ποιότητας τέχνη σώματος. Έτσι, υπάρχουν πολλά ελκυστικά και πρωτότυπα σκίτσα που φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά στην πλάτη ενός άντρα. Το άρθρο θα επικεντρωθεί στα αρσενικά τατουάζ που εφαρμόζονται στην καθορισμένη περιοχή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου αποφασίζουν να καρφώσουν αυτή ή αυτή την εικόνα σε διάφορα μέρη του σώματος. Αυτό μπορεί να είναι ο ώμος, το αντιβράχιο, το στήθος και η πλάτη.

Στο πίσω μέρος, πολλές εικόνες φαίνονται ιδιαίτερα εκφραστικές και ασυνήθιστες, έτσι οι άνδρες στρέφονται συχνά σε αυτήν την έκδοση της τέχνης του σώματος.

Πριν καρφώσετε ένα έγχρωμο ή ασπρόμαυρο σκίτσο στην πλάτη σας, συνιστάται να εξοικειωθείτε με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας λύσης. Αρχικά, ας μάθουμε ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα των τατουάζ στην πλάτη.

 • Το κύριο πλεονέκτημα των τατουάζ στην πλάτη ενός άντρα είναι η αισθητική τους. Τα σκίτσα φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά και ελκυστικά σε μυώδεις και μαυρισμένες πλάτες. Εάν η σύνθεση είναι κατασκευασμένη με υψηλή ποιότητα και διατηρημένη σε ένα ενιαίο ύφος, τότε η καλλιτεχνική της αξία αποδεικνύεται πολύ μεγάλη. Επιπλέον, τα τατουάζ στην αντρική πλάτη προσελκύουν τόσα πολλά κορίτσια.
 • Τα τατουάζ πλάτης είναι πρακτικά. Στο θεωρούμενο μέρος του σώματος, μπορείτε να εφαρμόσετε σχεδόν οποιαδήποτε παραλλαγή των σχεδίων, χωρίς να σκεφτείτε πώς θα τα αντιληφθεί η κοινωνία. Ακόμα κι αν ο ενδυματολογικός κώδικας είναι πολύ αυστηρός στη δουλειά, ένα τατουάζ στην πλάτη δεν θα μπορεί να παρεμβαίνει με κανέναν τρόπο. Τα σχέδια στο πίσω μέρος είναι εντελώς κρυμμένα κάτω από τα ρούχα, οπότε μόνο οι πιο κοντινοί άνθρωποι μπορούν να τα δουν εύκολα.
 • Οι θεωρούμενες παραλλαγές της τέχνης του σώματος είναι αμετάβλητες. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το δέρμα στο πίσω μέρος υποβάλλεται τουλάχιστον σε παραμόρφωση, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για άλλες περιοχές στο ανθρώπινο σώμα. Επιπλέον, ακόμη και αν συμβεί η ανάπτυξη των μυών της πλάτης, η κατάσταση μπορεί να διατηρηθεί υπό έλεγχο, έτσι ώστε το σχέδιο να μην επιδεινωθεί.
 • Η ίδια η διαδικασία για την εφαρμογή εικόνων στην πλάτη ενός άνδρα είναι απλή, χωρίς να προκαλεί περιττές δυσκολίες. Δεδομένου ότι τα σχέδια στο πίσω μέρος είναι συχνά μεγάλα, οι άνδρες συχνά ανησυχούν για πολύ πόνο. Δεν υπάρχουν λόγοι για τέτοιους φόβους, καθώς οι νευρικές απολήξεις στην περιοχή του εν λόγω σώματος βρίσκονται κάτω από το λιπαρό στρώμα.
 • Είναι πολύ πιο εύκολο να εκτυπώσετε ακόμη και τις πιο περίπλοκες και πολύπλοκες εικόνες στο πίσω μέρος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η περιοχή στο σώμα του άνδρα είναι αρκετά μεγάλη, σχετικά ομοιόμορφη και λεία. Η επιλογή ενός μοτίβου για ένα τατουάζ στο πίσω μέρος μπορεί να είναι απολύτως οτιδήποτε.
 • Η δομή της σπονδυλικής στήλης διευκολύνει σημαντικά το έργο του καλλιτέχνη τατουάζ., δεδομένου ότι καθιστά δυνατή την οικοδόμηση απόλυτα ακριβούς συμμετρίας και σύνθεσης στο σύνολό της.
 • Τα τατουάζ στην πλάτη ενός άντρα θα χρειαστούν μέτρια συντήρηση. Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, οι πληγές θα πρέπει να καλυφθούν μόνο με μεμβράνη και ρούχα. Η θεραπεία είναι συνήθως γρήγορη και χωρίς προβλήματα.

Ο μόνος σημαντικός περιορισμός είναι ότι το άτομο δεν μπορεί να κοιμηθεί ανάσκελα κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης.

Τα τατουάζ στην πλάτη ενός άντρα χαρακτηρίζονται όχι μόνο από πολλά πλεονεκτήματα, αλλά και από πολλά μειονεκτήματα.

 • Το κύριο μειονέκτημα των τατουάζ στην υπό εξέταση περιοχή κρύβεται στο τελικό κόστος τους. Ένα μεγάλο σχέδιο, που περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό μικρών και περίπλοκων λεπτομερειών, μπορεί να κοστίσει ένα τακτοποιημένο ποσό.
 • Συχνά χρειάζεται πολύς χρόνος για να ολοκληρώσετε όλες τις απαραίτητες εργασίες για να διακοσμήσετε την πλάτη ενός άντρα. Εάν το τατουάζ σχεδιάζεται να είναι αρκετά μεγάλο, τότε θα εφαρμοστεί σε διάφορα στάδια. Ο άντρας θα πρέπει να επιστρέφει περιοδικά στο σαλόνι τατουάζ για να ολοκληρώσει το επιλεγμένο σκίτσο.
 • Συνιστάται να εμπιστεύεστε μόνο τεχνίτες υψηλής ειδίκευσης με εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία για να εργάζονται με την πλάτη. Παρά το γεγονός ότι η εργασία με αυτόν τον τομέα είναι σχετικά εύκολη, η εφαρμογή εικόνων μεγάλης κλίμακας θα απαιτήσει ορισμένες δεξιότητες και ικανότητες από τον καλλιτέχνη τατουάζ. Εάν ο ειδικός είναι άπειρος, τότε το σχέδιο μπορεί να αποδειχθεί κακής ποιότητας.

Είναι λογικό να εφαρμόζετε οποιεσδήποτε εικόνες στην πλάτη ενός άντρα μόνο αφού εξοικειωθείτε με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας λύσης. Δεν πρέπει να βιαστείτε με τατουάζ. Είναι σημαντικό να σταθμίζετε νηφάλια τα υπέρ και τα κατά.

Τύποι και σκίτσα τατουάζ

Στην πλάτη των ανδρών υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής ενός τεράστιου αριθμού διαφορετικών σκίτσων. Τις περισσότερες φορές, οι λάτρεις της τέχνης του σώματος προτιμούν να τρυπάνε πολύπλοκα και μεγάλα επαγγελματικά σχέδια εδώ. Φυσικά, υπάρχουν επίσης περιοχές στο πίσω μέρος όπου τα μικρά σκίτσα φαίνονται πολύ καλά, τα οποία μπορούν επίσης να έχουν βαθύ νόημα.

Εξετάστε ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι και τα σκίτσα των ελκυστικών τατουάζ στην πλάτη ενός άντρα.

Γράμματα

Αυτή η έκδοση του σκίτσου είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ του ισχυρού φύλου. Μπορεί να είναι ξεχωριστό στοιχείο ή μέρος μιας συνολικής μεγάλης σύνθεσης - και οι δύο λύσεις είναι αποδεκτές. Τα γράμματα στο πίσω μέρος μπορούν να εκτυπωθούν σε διαφορετικές γλώσσες. Τα τελευταία χρόνια, οι επιγραφές στα αγγλικά ή τα λατινικά είναι οι πιο δημοφιλείς και σε ζήτηση.

Στο πρόσφατο παρελθόν, οι επιγραφές με τη μορφή ιερογλυφικών ήταν σχετικές, αλλά στις μέρες μας αυτές οι επιλογές δεν είναι πλέον τόσο μοντέρνες όσο πριν. Επιπλέον, για να εφαρμόσετε τέτοιες εικόνες, είναι απαραίτητο να επιλέξετε προσεκτικά έναν πλοίαρχο που δεν θα κάνει λάθη σε πολύπλοκες επιγραφές. Σήμερα είναι καλύτερα να μην αναφερθούμε σε τέτοιες εικόνες. Πολύ συχνά, η επιγραφή, κολλημένη σε μια φαρδιά αρσενική πλάτη, είναι το σύνθημα για τη ζωή του ιδιοκτήτη της. Αυτό το χαρακτηριστικό πρέπει να θυμάται και να λαμβάνεται πάντα υπόψη, εάν δεν υπάρχει επιθυμία αλλαγής του τατουάζ που εφαρμόζεται κάθε χρόνο.

Ζώα και πουλιά

Το πίσω μέρος είναι μια υπέροχη περιοχή για το μεγάλο animal print. Εάν ένα άτομο θέλει να τονίσει και να τονίσει την αρρενωπότητα και τη θηριωδία του, θα πρέπει να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στα σκίτσα με αρπακτικά και επιθετικά ζώα. Τα άγρια ​​και τα κατοικίδια ζώα μπορούν να παγιδευτούν σε όλο τους το ύψος ή μπορούν να γεμιστούν μόνο σε ορισμένα θραύσματα. Τα χαμογελαστά πρόσωπα των άγριων ζώων είναι πολύ δημοφιλή - τέτοιες λύσεις είναι ιδιαίτερα σε ζήτηση μεταξύ των ανδρών.

Στην πλάτη ενός άντρα, δεν μπορούν να γεμιστούν μόνο τρομερές τίγρεις, αρκούδες ή λύκοι, αλλά και χαρακτήρες όπως ψάρια ή πουλιά. Μέσα από τέτοια σχέδια, είναι επίσης δυνατό να τονιστούν ορισμένα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα ενός ατόμου. Για κάθε άτομο, σημαίνουν κάτι διαφορετικό. Έτσι, η περιοχή των ώμων είναι ιδανική για την εφαρμογή φτερών με μεγάλη διάσταση. Εάν ένας πραγματικά ταλαντούχος πλοίαρχος εργάζεται στο σχέδιο, τότε η εικόνα μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά εκπληκτική.

Μεταξύ των εκπροσώπων του ισχυρότερου φύλου, τα σχέδια με τη μορφή σκορπιών, δηλητηριωδών αράχνων ή επιθετικών φιδιών (για παράδειγμα, κόμπρες) είναι πολύ δημοφιλή. Τέτοια μοτίβα φαίνονται επίσης πολύ καλά και πρωτότυπα στο πίσω μέρος.

Θρησκευτικός

Μέσω ενός τατουάζ στην πλάτη, ένα άτομο μπορεί να εκφράσει τις θρησκευτικές του απόψεις και συναισθήματα. Κατά κανόνα, σε αυτή την περίπτωση, σταυροί, χριστιανικά σύμβολα, άγγελοι, εικόνες αγίων επιλέγονται ως σχέδια. Αυτά τα μοτίβα είναι τα πιο κοινά, επιλέγονται για εφαρμογή πιο συχνά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άντρες προτιμούν να γεμίζουν τα τατουάζ σε πλάτη. Παρόμοια σκίτσα μπορούν επίσης να γίνουν στο θέμα της θρησκείας.

Αφηρημένο και μυστικιστικό

Οι συνθέσεις που γίνονται σε αφηρημένα και μυστικιστικά θέματα δεν είναι λιγότερο δημοφιλείς. Τέτοια σχέδια μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά. Τα σκίτσα που αποτελούνται από χαοτική συνυφασμένη γραμμή και στοιχεία με μοτίβα φαίνονται πολύ εντυπωσιακά και αισθητικά ευχάριστα στην πλάτη του άντρα. Αυτές οι λεπτομέρειες μπορούν να σχηματίσουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο, για παράδειγμα, τα περιγράμματα μυθικών πλασμάτων, δράκων ή άγριων ζώων. Συχνά τα αφηρημένα τατουάζ αποτελούνται εξ ολοκλήρου από γεωμετρικές λεπτομέρειες. Οι αφαιρέσεις μπορούν να είναι μονόχρωμες ή έγχρωμες.

Σε πολλούς άντρες αρέσουν πολύ οι μυστικιστικές εικόνες. Τις περισσότερες φορές, η επιλογή πέφτει σε σχέδια με κρανία και αγγέλους, κοράκια, κουκουβάγιες με φόντο μια πανσέληνο με αστέρια και άλλες παρόμοιες λεπτομέρειες. Συχνά, σε μυστικιστικά σκίτσα οι άνδρες δίνουν το βαθύτερο και πιο ουσιαστικό νόημα.

Αλλα

Οι ιδέες ενός τατουάζ για την πλάτη ενός άντρα δεν τελειώνουν στα αναφερόμενα θέματα. Υπάρχουν πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα στα οποία μπορεί να γίνει ένα τατουάζ.

 • Οι εικόνες διαφόρων ηρώων γεμισμένων στην πλάτη ενός άντρα είναι σε ζήτηση. Μπορεί να είναι όχι μόνο ένας γενναίος μονομάχος ή ένας υπερήρωας, αλλά και ένας αστείος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων - υπάρχουν πολλές επιλογές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοια τατουάζ δεν πρέπει πάντα να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Συχνά, η παρουσία τους αντικατοπτρίζει μόνο το χιούμορ του ατόμου και όχι τις πολεμικές του κλίσεις.
 • Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα και μη τυποποιημένα σκίτσα.που οι άνθρωποι συχνά βάζουν στην πλάτη τους επίσης. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένας μεγάλος ή μικρός στόχος. Αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να συμπληρωθεί με άλλα στοιχεία - μοτίβα, σταυρούς και ούτω καθεξής. Για κάθε άτομο, ένα τέτοιο τατουάζ έχει μια ορισμένη σημασία.
 • Οι εικόνες όπλων στο πίσω μέρος είναι δημοφιλείς. Μια ασπίδα και ένα σπαθί, μεγάλα τσεκούρια και τομάχακ θα φαίνονται θαρραλέα και βάναυσα. Τέτοια σχέδια μπορούν να γίνουν σε διαφορετικά στυλ και παραλλαγές χρώματος.

Εάν είναι πολύ δύσκολο να σταθώ σε ένα συγκεκριμένο σκίτσο, ένας καλλιτέχνης τατουάζ θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή. Αξίζει να συζητήσουμε αυτό το θέμα μαζί του πριν από όλες τις διαδικασίες.

Στυλ και χρώματα

Όταν επιλέγετε ένα μοτίβο που θα εφαρμοστεί στο πίσω μέρος, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο στυλ του. Ας εξετάσουμε ποιες κατευθύνσεις είναι οι πιο δημοφιλείς σήμερα και τι χαρακτηριστικά έχουν.

 • Σκουπίδια πουά. Ένα πολύ ασυνήθιστο στυλ. Ανήκει σε μία από τις ποικιλίες του art brut. Τα σχέδια προς αυτή την κατεύθυνση συνδυάζουν γραφικό σχεδιασμό και κλασικά, καθώς και ενδεικτική αμέλεια. Η απόλυτη σύγχυση εντοπίζεται συχνά στα σκίτσα. Το Trash polka είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο στους νέους όσο και στους λάτρεις του κιτς. Τέτοια τατουάζ καταδεικνύουν κυριολεκτικά μια διαμαρτυρία ενάντια σε όλους τους κανόνες και τα πλαίσια.
 • Βιομηχανική. Τα τελευταία χρόνια, αυτό το στυλ έχει γίνει πολύ δημοφιλές και μοντέρνο. Χαρακτηρίζεται από προσεκτικό σχέδιο, ρεαλιστική εμφάνιση και παρουσία ογκομετρικών λεπτομερειών. Η αισθητική της βιομηχανικής είναι συγκλονιστική και τραβάει μεγάλη προσοχή. Τα τατουάζ σε αυτό το στυλ φαίνονται υπέροχα στην πλάτη ενός άντρα, αλλά μόνο οι καλύτεροι δάσκαλοι πρέπει να εμπιστευτούν για να τα εφαρμόσουν.
 • Σέλτικα. Τα τατουάζ σε αυτό το στυλ παρουσιάζουν περίπλοκη διαπλοκή γραμμών. Συχνά ένα μοτίβο ενώνεται με μία συνεχή λωρίδα, σχηματίζοντας κόμπους και πτυχώσεις. Σε ένα τατουάζ, διαφορετικά συστατικά μπορούν να συνδυαστούν και να περάσουν το ένα στο άλλο. Στο κεντρικό μέρος τέτοιων συνθέσεων, υπάρχει συχνά κάποιο σημαντικό σύμβολο που περιβάλλεται από πονηρές συνυφασμένες μορφές.
 • Νέο σχολείο. Στο πίσω μέρος, ένας άντρας μπορεί να κάνει ένα πολύ πρωτότυπο τατουάζ στο στυλ του νέου σχολείου. Τέτοια σκίτσα δείχνουν φωτεινά και κορεσμένα χρώματα, επιτρέπεται η παρουσία πιασάρικων όξινων αποχρώσεων. Επιπλέον, τα σχέδια έχουν έντονα μαύρα περιγράμματα. Τα μεγέθη σκίτσου μπορεί να είναι πολύ μεγάλα, οπότε η πλάτη είναι ιδανική για σχεδίαση.
 • Παλιό σχολείο. Το θέμα των τατουάζ που γίνονται σε αυτό το στυλ είναι πιο συχνά θαλάσσιο. Τα σχέδια που απεικονίζουν μια άγκυρα, μια καρδιά, ένα χελιδόνι, ένα τριαντάφυλλο, ένα τιμόνι και ούτω καθεξής είναι σχετικά. Το στυλ είναι πολύ δημοφιλές όχι μόνο στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες. Τις περισσότερες φορές επιλέγεται από τους λάτρεις των πάντων φωτεινών, αλλά ταυτόχρονα αρκετά απλών.
 • Διακοσμητικός. Τα τατουάζ διακοσμητικού στυλ φαίνονται υπέροχα στην πλάτη. Τις περισσότερες φορές, ζώα, συνθέσεις φυτών, λεπτομέρειες με σχέδια και στολίδια επιλέγονται ως οικόπεδα. Τα διακοσμητικά χαρακτηρίζονται από τη χρήση κυρίως μαύρου χρώματος, η ανακούφιση και η σαφήνειά τους τονίζονται στα σχέδια.
 • Ρεαλισμός. Το όνομα αυτού του στυλ μιλάει από μόνο του. Οι εικόνες, που διατηρούνται προς την κατεύθυνση του ρεαλισμού, φαίνονται όσο το δυνατόν πιο νατουραλιστικές, δείχνουν σαφείς μεταβάσεις και σκιές. Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για τη χρήση χρωματικών γκάμας - μια ρεαλιστική εικόνα μπορεί να είναι έγχρωμη ή ασπρόμαυρη. Στο πίσω μέρος, τέτοια σκίτσα φαίνονται ιδιαίτερα κομψά και αποτελεσματικά.
 • Φαντασία. Το στυλ που αναδεικνύεται στην πλάτη του άντρα είναι απλά εκπληκτικό. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της τάσης είναι η υψηλή αισθητική, η δυνατότητα δημιουργίας μοναδικών και απίστευτα όμορφων σχεδίων. Όλα τα σχήματα, τα χρώματα και τα σχέδια μπορούν να είναι απολύτως οποιαδήποτε.
 • Φρίκη. Συχνά, οι άνδρες αποφασίζουν να γεμίσουν ένα τατουάζ στην πλάτη τους, σχεδιασμένο σε αυτό το μη τετριμμένο στυλ. Η φρίκη σχεδόν πάντα προκαλεί σοκ και μεγάλη έκπληξη στους ανθρώπους γύρω του, οπότε ένα άτομο που επιλέγει ένα τέτοιο στυλ πρέπει να είναι γενναίο και να έχει αυτοπεποίθηση. Τις περισσότερες φορές, τα τατουάζ προς την κατεύθυνση του τρόμου εμφανίζονται με εικόνες ζόμπι, βαμπίρ, χαρακτήρες από κλασικές ταινίες τρόμου.
 • Σικάγο (σικάνο). Ένα χαρακτηριστικό αυτού του στυλ είναι ότι όλα τα σχέδια γίνονται σε μαύρο χρώμα, έχουν σαφή και έντονα περιγράμματα. Τα τατουάζ Chicano είναι χαρακτηριστικά με τη μορφή μιας σύντομης επιγραφής, που αποτελείται από μία λέξη ή φράση. Τα σκίτσα πρέπει να αναπτύσσονται μόνο από έναν ειδικό που είναι καλά εξοικειωμένος με τα χαρακτηριστικά αυτής της τεχνικής και στυλ.
 • Ιαπωνία. Το ιαπωνικό στυλ επιλέγεται πολύ συχνά από άνδρες για τατουάζ στην πλάτη. Κατά κανόνα, τέτοια σκίτσα περιέχουν σαφείς και ζωντανές λεπτομέρειες, καθώς και σχέδια από σακούρα, τίγρη, δράκο, κυπρίνο koi, φοίνικα, φύλλο σφενδάμου κ.ο.κ. Ένα μεγάλο τατουάζ που απεικονίζει έναν σαμουράι φαίνεται εντυπωσιακό στην πλάτη του άντρα.
 • Blackwork. Τα τατουάζ σε αυτό το στυλ αποτελούνται από μεγάλα μαύρα στοιχεία που δείχνουν ομοιόμορφο σκούρο χρώμα. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα τατουάζ blackwork είναι διαφορετικά με βάση άλλες κατευθύνσεις του καθορισμένου στυλ. Μιλάμε για dotwork, ethno, art-brut, βουδισμό.
 • Πολυνησία. Ένα άλλο δημοφιλές στυλ μεταξύ των ανδρών, το οποίο συχνά αντικατοπτρίζεται σε τατουάζ στην πλάτη. Η Πολυνησία έχει αρκετές στιλιστικές προεκτάσεις όπως το Βόρνεο, η Ωκεανία και η Χάιντα. Το στυλ συνδυάζεται με μια άλλη κατεύθυνση - dotwork. Μπορεί να δείξει καθαρά και πρωτότυπα στολίδια που φαίνονται πολύ εντυπωσιακά και βάναυσα.
 • Οργανικός. Ενδιαφέρον και μη τετριμμένο στυλ, που χαρακτηρίζεται από συνδυασμό σάρκας και οργανικών λεπτομερειών. Οι εικόνες μπορούν να περιέχουν τόσο πραγματικά όσο και φανταστικά στοιχεία. Στα σχέδια, το αποτέλεσμα μιας τρισδιάστατης εικόνας επιτυγχάνεται στο μέγιστο, όλες οι υφές επεξεργάζονται με τη μέγιστη προσοχή. Μπορούν να εφαρμοστούν φωτεινά και κορεσμένα χρώματα.
 • Χάιντ. Τα τατουάζ που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της τάσης είναι μια σύγχρονη ερμηνεία των αρχαίων σχεδίων που οι Ινδοί της φυλής Haida εφάρμοσαν στο σώμα τους. Το στυλ απέχει πολύ από το τυπικό καθώς βασίζεται στην τέχνη των φυλετικών τατουάζ. Κατά τη δημιουργία τέτοιων εικόνων, χρησιμοποιούνται συχνότερα 4 κύρια χρώματα: μαύρο, κόκκινο, μπλε και πράσινο.
 • Ελληνικά. Τα τατουάζ που γίνονται σε αυτό το στυλ είναι ακόμα σχετικά νέα.Η ελληνική σκηνοθεσία επιλέγεται συχνά από άνδρες διαφόρων ηλικιακών ομάδων. Το στυλ υποθέτει το θέμα του ρομαντισμού και των ταξιδιών. Μέσα από θεαματικά και περίπλοκα στολίδια, ένα άτομο μπορεί να δώσει έμφαση στην αξιοπρέπεια και την ομορφιά του σώματός του. Τα ελληνικά τατουάζ φαίνονται ιδιαίτερα αισθητικά ευχάριστα στην κίνηση.

Οι αποχρώσεις της τοποθέτησης

Εξετάστε σε ποιες ζώνες στην αρσενική πλάτη μπορείτε να βάλετε διαφορετικές εκδόσεις του τατουάζ.

 • Οι άντρες συχνά προτιμούν να σφυροκοπούν πλήρως την πλάτη τους. Συχνά, σχέδια μεγάλης κλίμακας ξεπερνούν την πλάτη, επηρεάζοντας το λαιμό, τις πλευρές, τους ώμους. Αυτά τα σκίτσα φαίνονται πολύ εντυπωσιακά, αλλά χρειάζονται πολύ χρόνο για να εφαρμοστούν.
 • Τα μεγάλα τατουάζ φαίνονται θαρραλέα και βάναυσαπου εφαρμόζονται στο πάνω μέρος της αρσενικής πλάτης. Τέτοιες επιλογές για την τέχνη του σώματος είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, επιλέγονται συχνότερα.
 • Οι εικόνες που είναι γεμισμένες στον ώμο θα φαίνονται επίσης καλές., κάτω πλάτη, κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης ή στην περιοχή μεταξύ των ωμοπλάτων. Αυτές οι επιλογές είναι πιο δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών, αλλά οι άνδρες μπορούν επίσης να τις επιλέξουν. Το κύριο πράγμα είναι να λάβουμε μια υπεύθυνη στάση στην επιλογή του σκίτσου και του στυλ του.
 • Στους περισσότερους άντρες, η ζώνη ώμου είναι καλά ανεπτυγμένη.σταδιακά μειώνεται προς τη μέση. Για να τονιστεί αυτό το χαρακτηριστικό και η ανακούφιση των μυών, πρέπει να δημιουργηθεί ένα συγκεκριμένο σκίτσο, λαμβάνοντας υπόψη τέτοιες αποχρώσεις.

Θα πρέπει να επιλέξετε μια συγκεκριμένη περιοχή για τατουάζ σε συνεννόηση με τον καλλιτέχνη τατουάζ που θα εργαστεί σε αυτό. Ο ειδικός θα είναι σε θέση να προτείνει ποιες ζώνες είναι ιδανικές για μια συγκεκριμένη εικόνα και ποιες είναι καλύτερα να μην επιλέξετε καθόλου.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα