Τατουάζ ζώδιο Κριού για άνδρες

Τατουάζ ζώδιο Κριού για άνδρες
  1. γενική περιγραφή
  2. Επισκόπηση επιλογών και σκίτσων
  3. Πού να τοποθετήσετε;

Τα τατουάζ που απεικονίζουν το ζώδιο Κριός εφαρμόζονται συχνά τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες. Τι αξία μπορεί να έχει ένα τέτοιο σχέδιο και ποια σκίτσα τατουάζ με αυτό το ζώδιο είναι τα πιο δημοφιλή, θα πούμε σε αυτό το άρθρο.

γενική περιγραφή

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο της φωτιάς και προστατεύει άτομα που γεννήθηκαν την περίοδο από τις 21 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου... Συχνά συνδέεται με ένα κριάρι.

Κατά κανόνα, οι άνθρωποι γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο, που θα γίνουν επιτυχημένες και δημοφιλείς στο μέλλον. Συνήθως, αυτοί οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται από πείσμα, θετική στάση, δραστηριότητα, παρορμητικότητα και επιμονή. Είναι φιλόδοξοι, απλοί και ακόμη και μερικές φορές πολεμικοί, τείνουν να αγνοούν συχνά τις απόψεις των άλλων. Τέτοιοι άνθρωποι συνήθως προχωρούν στον στόχο τους, δεν τείνουν να πανικοβάλλονται μπροστά στις δυσκολίες, τους ξεπερνούν ήρεμα και προχωρούν, πετυχαίνοντας αυτό που θέλουν με κάθε κόστος.

Σε γενικές γραμμές, ο Κριός θεωρείται παραδοσιακά αγγελιοφόρος της άνοιξης, η έναρξη των ζεστών και ηλιόλουστων ημερών, το ξύπνημα της φύσης. Ωστόσο, για να μάθετε μια βαθύτερη ερμηνεία του νοήματος αυτής της εικόνας, είναι απαραίτητο να στραφείτε στους πολιτισμούς διαφορετικών χωρών.

Για παράδειγμα, μεταξύ των φυλών της Δύσης, ο Κριός θεωρούνταν η προσωποποίηση της πολεμικής, της φλογερότητας και του πείσματος. Στο Ισλάμ, γίνεται αντιληπτό ως ένας τρόπος εκδήλωσης θυσίας, και στον πολιτισμό της Αρχαίας Αιγύπτου, αυτό το ζώο προσωποποίησε τον πολυθεϊσμό.

Στην αρχαία ελληνική κουλτούρα, ο Κριός συνδέθηκε με τον πιο σημαντικό από τους Ολύμπιους θεούς, με τον θεό της βροντής και της αστραπής, τον πανίσχυρο Δία. Στην Ινδία, αυτό το ζώο εξακολουθεί να θεωρείται ως σύμβολο προστασίας από τους θεούς.

Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι ένας από τους μύθους σχετίζεται με αυτό το ζώδιο μεταξύ των Ελλήνων. Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν τον μύθο, στην αρχαιότητα, ο βασιλιάς Αφάμαντ ζούσε στη Βοιωτία. Είχε μια γυναίκα, τη Νεφέλα, η οποία ήταν η θεά του ουρανού, και δύο παιδιά - μια κόρη και ένα γιο. Ωστόσο, μετά από λίγο, ο βασιλιάς παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την oνο. Unningταν πονηρή και πονηρή, αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφη, η οποία μάγεψε την Αφάμαντ. Η Νεφίλα εκδιώχθηκε, εξαιτίας της οποίας μια ξηρασία έπεσε απότομα στη Βοιωτία.

Ο νέος εκλεκτός του βασιλιά άρχισε να πείθει τον σύζυγό της ότι οι θεοί πρέπει να θυσιάσουν τον γιο του, ώστε να έχουν έλεος και να επιστρέψουν τις βροχές. Η Νεφέλα δεν μπορούσε να το επιτρέψει αυτό, και ως εκ τούτου δημιούργησε έναν χρυσό Κριό σε ένα κεραυνό σύννεφο, ο οποίος πήρε την κόρη και τον γιο της, αναλαμβάνοντάς τους. Έτσι εμφανίστηκε αυτό το ζώδιο. Επιπλέον, ο Κριός θυσιάστηκε στον Δία, μετά τον οποίο έγινε πλήρης κάτοικος του Ολύμπου, όπου κέρδισε τιμή και σεβασμό από τους θεούς για τη γενναιότητα και το θάρρος του.

Τώρα αξίζει να αναφερθεί για ένα τατουάζ με αυτό το ζώδιο. Δεν ταιριάζει μόνο σε αυτούς που γεννήθηκαν κάτω από αυτό. Συχνά μια τέτοια εικόνα εφαρμόζεται στο σώμα τους από άτομα που είναι ανασφαλή και σεμνά. Ένα τέτοιο τατουάζ τα βοηθά να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, να γίνουν πιο πεισματάρα και διεκδικητικά, να μάθουν να επιτυγχάνουν τον στόχο τους. Ωστόσο, οι άνθρωποι που έχουν ήδη παρόμοιες ιδιότητες εφαρμόζουν επίσης συχνά ένα τέτοιο τατουάζ, θέλοντας να τονίσουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους με τη βοήθειά του. Επιπλέον, ένα τέτοιο μοτίβο σώματος μπορεί να χρησιμεύσει ως ισχυρό φυλαχτό, το οποίο θα βοηθήσει στην απόκτηση εσωτερικής δύναμης, καθώς και ένα καλό φυλαχτό που θα προστατεύσει τον χρήστη του από το κακό μάτι.

Επισκόπηση επιλογών και σκίτσων

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τα τατουάζ των ανδρών που απεικονίζουν ένα τέτοιο ζώδιο όπως ο Κριός.

  • Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι προτιμούν τα σκίτσα όπου υπάρχει ο αστερισμός αυτού του ζωδίου. Κατά κανόνα, τέτοια τατουάζ εκτελούνται με το στυλ του μινιμαλισμού ή της κουκκίδας. Εάν είναι επιθυμητό, ​​ένα τέτοιο μοτίβο μπορεί να διαφοροποιηθεί με διάφορες διακοσμητικές λεπτομέρειες.Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, εικόνες πλανητών, γαλαξιών, σύμπαντος, αστέρων και πολλά άλλα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να τονίσετε το αστρολογικό συστατικό του τατουάζ.
  • Το σύμβολο Κριός, που απεικονίζεται με τη μορφή του γράμματος V με μπούκλες και στις δύο πλευρές, είναι επίσης τέλειο για ποιότητα.... Συχνά χρησιμοποιείται ως ανεξάρτητο σχέδιο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να γίνει σε κλασικό μαύρο χρώμα ή με την προσθήκη συγκεκριμένων στοιχείων κατά την κρίση του φορέα του μελλοντικού τατουάζ.
  • Τα τατουάζ που απεικονίζουν το κεφάλι ή το κρανίο του Κριού θα φαίνονται επίσης πολύ ενδιαφέροντα. Ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να χρησιμεύσει τόσο ως ανεξάρτητη εικόνα όσο και ως προσθήκη σε σχέδιο με αστερισμό ενός δεδομένου ζωδίου. Και οι δύο επιλογές, εάν εκτελούνται σωστά, θα φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές. Πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοια σχέδια, κατά κανόνα, φαίνονται πολύ ζοφερά και επιθετικά. Ωστόσο, μπορούν να αραιωθούν και να μαλακώσουν κάνοντας χρήση πρόσθετων στοιχείων. Διάφορα μοτίβα λουλουδιών είναι τέλεια για αυτό.
  • Όχι λιγότερο συχνά, η εικόνα του Κριού συμπληρώνεται από διάφορα γεωμετρικά σχήματα, που δίνει στην εικόνα ένα ιδιαίτερο γούστο, την κάνει πιο ζωντανή και αποτελεσματική.
  • Τέτοιες παραλλαγές της εικόνας, όπου το ζώο περιβάλλεται από γλώσσες φλόγας, φαίνονται επίσης ενδιαφέρουσες., επειδή ο Κριός είναι ζώδιο που σχετίζεται με το στοιχείο της φωτιάς. Ένα τέτοιο σχέδιο θα τονίσει μόνο τον καυτό χαρακτήρα του ιδιοκτήτη του, θα δείξει την παρορμητικότητα και την αποφασιστικότητά του όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων.

Πού να τοποθετήσετε;

Για να επιλέξετε ένα μέρος για να τοποθετήσετε ένα μελλοντικό τατουάζ, πρέπει να δώσετε προσοχή στην κλίμακα και την πλοκή του. Αξίζει να λάβετε υπόψη τις δικές σας επιθυμίες.

Τις περισσότερες φορές, μικρά τατουάζ με αυτό το ζώδιο τοποθετούνται από άνδρες στον καρπό ή στον αστράγαλο.... Εκεί τα μικροσκοπικά τατουάζ φαίνονται πιο κατάλληλα και τακτοποιημένα. Αλλά τα μεγάλα σχέδια σε αυτά τα μέρη είναι απίθανο να φαίνονται τόσο εντυπωσιακά.

Τοποθετούνται καλύτερα στο στέρνο, στην περιοχή των πλευρών, των ωμοπλάτων ή στην πλάτη - σε αυτά τα μέρη, ευρείες εικόνες, τεντωμένες οριζόντια, φαίνονται ιδιαίτερα καλές. Εάν το σχέδιο διακρίνεται από την επιμήκυνσή του, τότε θα ήταν καλύτερο να το τοποθετήσετε στο μέρος της γάμπας του ποδιού ή στον ώμο.

Παρεμπιπτόντως, τα τατουάζ εφαρμόζονται συχνά για να κρύψουν ορισμένες ατέλειες του σώματός τους, ιδιαίτερα ουλές, ουλές, ραγάδες ή εγκαύματα. Το τατουάζ Κριός είναι επίσης κατάλληλο για αυτό.

Όταν επιλέγετε ένα μέρος για ένα μελλοντικό τατουάζ, είναι επίσης απαραίτητο να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι η διαδικασία σχεδίασης σε ορισμένα σημεία μπορεί να είναι πολύ επίπονη... Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε μέρη όπου υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις ή όπου το δέρμα είναι πολύ κοντά στο κόκκαλο και το στρώμα λίπους σε αυτήν την περιοχή σχεδόν απουσιάζει. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν τα γόνατα, τα πλευρά, το πρόσωπο και την περιοχή των χεριών. Κατά την επιλογή ενός ιστότοπου, αξιολογήστε την ανοχή στον πόνο και το επίπεδο ευαισθησίας σας και, στη συνέχεια, σκεφτείτε αν μπορείτε να αντέξετε ολόκληρη τη διαδικασία εφαρμογής. Εάν η απάντηση είναι αρνητική, τότε σε αυτή την περίπτωση αξίζει να σκεφτείτε να αλλάξετε τη θέση για την αίτηση.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα