Επισκόπηση ανδρικών τατουάζ με το ζώδιο Ιχθείς

Επισκόπηση ανδρικών τατουάζ με το ζώδιο Ιχθείς
  1. Εννοια
  2. Στυλ
  3. Ζώδιο και άλλα σύμβολα
  4. Επιλογές τοποθεσίας

Τα τατουάζ του ζωδίου είναι δημοφιλή τώρα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τι σημαίνει ένα τατουάζ με το ζώδιο των Ιχθύων για τους άνδρες και ποια σκίτσα τέτοιων τατουάζ υπάρχουν.

Εννοια

Το ζώδιο Ιχθείς καταλαμβάνει τη δωδέκατη θέση στον ζωδιακό κύκλο. Ανήκει στο στοιχείο του νερού και προστατεύεται από τον Ποσειδώνα και τον Δία. Κατά κανόνα, τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο διακρίνονται από υψηλή νοημοσύνη. Είναι δημιουργοί από τη φύση τους, η διαίσθησή τους είναι πολύ ανεπτυγμένη, προσπαθούν να βρουν αρμονία στην ψυχή του σώματος. Αν στραφούμε στον εσωτερισμό, τότε για τους Ιχθείς μπορείτε επίσης να μάθετε ότι είναι υπερευαίσθητοι και ακόμη και ικανοί να επηρεάσουν το μέλλον τους.

Γενικά, για να κατανοήσετε καλύτερα την ερμηνεία αυτού του ζωδίου, πρέπει να στραφείτε στους πολιτισμούς διαφορετικών λαών. Έτσι, στη σουμερική μυθολογία, ένας ψαράς με το όνομα Οάνεσσα, που εξομοιώνεται με θεότητα, έχει μεγάλη σημασία. Στην αρχαία αιγυπτιακή κουλτούρα, τα ψάρια ταυτίζονται με τον θεό του ουρανού και του ήλιου, του οποίου το όνομα είναι orusρος. Στην Ινδία, σύμφωνα με τους θρύλους, η θεότητα Vishnu εμφανίστηκε από ένα ψάρι. Και αν πιστεύετε μία από τις προφητείες του Ταλμούδ, τότε όταν ο Κρόνος και ο Δίας συγκλίνουν στον αστερισμό των Ιχθύων, ο Μεσσίας θα γεννηθεί και η δεύτερη έλευση θα έρθει.

Ενδιαφέρον αυτό στην αρχαία ελληνική μυθολογία, ένας από τους μύθους σχετίζεται ακόμη και με αυτό το ζώδιο. Σύμφωνα με αυτόν τον μύθο, η Αφροδίτη και ο Έρως προσπάθησαν να κρυφτούν από τον Τύφωνα, ένα τέρας με χίλια κεφάλια. Για να ξεφύγουν, έπρεπε να πηδήξουν στο νερό, όπου μετατράπηκαν σε ψάρι. Και για να μην χάσουν ο ένας τον άλλον, κρατήθηκαν από ένα ασημένιο νήμα. Προς τιμήν του, εμφανίστηκε ο ζωδιακός αστερισμός των Ιχθύων.

Παρεμπιπτόντως, για πολλούς, αυτό το ζώδιο είναι ισοδύναμο με το ανατολικό σύμβολο Γιν-Γιανγκ, το οποίο συμβολίζει την αρμονία και την ενότητα δύο αντιθέτων.

Ένα τατουάζ με το ζώδιο του Ιχθύ ταιριάζει σε όλους, ακόμη και σε εκείνους που δεν γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο. Ένα τέτοιο τατουάζ θα υποδεικνύει ότι ένα άτομο προσπαθεί να βρει εσωτερική ισορροπία, θα δείξει την ικανότητά του για ανάλυση και δημιουργικότητα, την επιθυμία του για αγάπη για την ελευθερία και την ικανότητα επίτευξης των στόχων του. Και για όσους γεννήθηκαν κάτω από έναν τέτοιο αστερισμό, ένα τέτοιο τατουάζ θα χρησιμεύσει επίσης ως καλός φυλαχτός.

Στυλ

Ένα αρσενικό τατουάζ με την εικόνα του ζωδίου Ιχθείς μπορεί να εκτελεστεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις στυλ.

  • Έτσι, πολλοί προτιμούν το στυλ του ρεαλισμού, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα σχέδια. Τέτοια τατουάζ φαίνονται φωτεινά και εντυπωσιακά, είναι πολύ λεπτομερή, λόγω των οποίων το σχέδιο φαίνεται τόσο νατουραλιστικό.
  • Ο μινιμαλισμός είναι επίσης κατάλληλος για τέτοια τατουάζ. Αυτό το στυλ χαρακτηρίζεται από απλότητα και απλότητα. Συνήθως, αυτά τα τατουάζ είναι πολύ μικροσκοπικά και φαίνονται τακτοποιημένα.

Επιπλέον, μπορούν εύκολα να κρυφτούν κάτω από τα ρούχα, που είναι το μεγάλο τους πλεονέκτημα.

  • Το στυλ γεωμετρίας θα είναι επίσης κατάλληλο εδώ., επειδή το σχέδιο του ζωδίου Ιχθύς σε συνδυασμό με διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα, αν εκτελεστεί σωστά, θα φανεί πολύ ενδιαφέρον και μη τυποποιημένο.
  • Κατάλληλο για τέτοια τατουάζ και στυλ ακουαρέλας. Τα σχέδια που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση φαίνονται απαλά, αλλά ταυτόχρονα φωτεινά.

Δεν έχουν καθαρά και αυστηρά περιγράμματα και φαίνονται θολά, γεγονός που δίνει την εντύπωση ότι η εικόνα εφαρμόστηκε με ακουαρέλες.

Ζώδιο και άλλα σύμβολα

Υπάρχουν πολλές επιλογές για σχέδια ανδρικών τατουάζ με ζώδιο Ιχθύ.

Το πιο συνηθισμένο από αυτά είναι η εικόνα του αστερισμού. Συνήθως, τέτοια σχέδια είναι πολύ μινιμαλιστικά. Δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο και φαίνονται τακτοποιημένα.

Συχνά συμπληρώνονται με διάφορα στοιχεία που τονίζουν το αστρολογικό συστατικό της εικόνας, καθώς και την εικόνα δύο ψαριών.

Συχνά, το σύμβολο αυτού του ζωδίου εφαρμόζεται επίσης ως τατουάζ, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει τόσο ως ανεξάρτητο τατουάζ όσο και ως προσθήκη σε μια πιο περίπλοκη πλοκή. Αυτό το σήμα μοιάζει με δύο γραμμές καμπυλωμένες σε διαφορετικές κατευθύνσεις, μεταξύ των οποίων υπάρχει μια ευθεία γραμμή στη μέση σε οριζόντια θέση.

Ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετικούς τρόπους. Συχνά, για να δοθεί η πρωτοτυπία του τατουάζ, αυτό το σημάδι συνδυάζεται με διάφορα περίτεχνα μοτίβα ή χρησιμοποιούνται διαφορετικές φωτεινές αποχρώσεις, γεγονός που καθιστά το τατουάζ πιο αισθητό.

Συχνά, τέτοια τατουάζ απεικονίζουν επίσης δύο ψάρια που κολυμπούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Συνήθως, τέτοια σχέδια συμπληρώνονται από μια ποικιλία θαλάσσιων στοιχείων, τα οποία τονίζουν μόνο την ιδιότητα του σημείου στο στοιχείο του νερού.

Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν μαργαριτάρια, κοχύλια, κοράλλια, ψεκασμό νερού, φύκια και άλλα.

Συχνά τέτοια ψάρια απεικονίζονται σε κύκλο, όπως το σύμβολο Γιν-Γιανγκ. Ο κύκλος σε αυτό το πλαίσιο σημαίνει άπειρο και τα ψάρια που κολυμπούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις συμβολίζουν την ισορροπία και την αρμονία, τη συνεχή αντιπαράθεση των αντιθέτων, τα οποία, ωστόσο, δεν μπορούν να υπάρξουν το ένα χωρίς το άλλο.

Επιλογές τοποθεσίας

Τατουάζ με ζώδιο Ιχθείς μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, ανάλογα με το μέγεθος του σχεδίου και τις επιθυμίες του ατόμου. Συχνά αυτά τα τατουάζ χρησιμοποιούνται για να κρύψουν κάποιες ατέλειες στο σώμα, για παράδειγμα, ουλές μετά από χειρουργική επέμβαση, ραγάδες ή εγκαύματα.

Σε γενικές γραμμές, ένα τέτοιο τατουάζ θα φαίνεται κατάλληλο σε οποιοδήποτε μέρος του ανδρικού σώματος.

Ταυτόχρονα, θα ήταν καλύτερο να τοποθετήσετε μικροσκοπικά σχέδια στον καρπό ή τον αστράγαλο. Αλλά στον ώμο, το αντιβράχιο, στο πίσω μέρος, το στέρνο ή στην περιοχή των πλευρών, οι μεγάλες εικόνες με ένα συγκεκριμένο σχέδιο θα φαίνονται πιο κατάλληλες.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα