Ανασκόπηση τατουάζ ανδρικού σκίτσου

Περιεχόμενο
  1. Χαρακτηριστικά της τεχνολογίας
  2. Δημοφιλή σκίτσα
  3. Επιλογές τοποθεσίας

Η κατεύθυνση του σκίτσου σε ένα τατουάζ κερδίζει τώρα ενεργά δημοτικότητα. Τέτοια σχέδια έχουν ιδιαίτερη ζήτηση μεταξύ των αρσενικών. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του στυλ και ποια σκίτσα τέτοιων τατουάζ είναι δημοφιλή στους άνδρες, θα σας πούμε σε αυτό το άρθρο.

Χαρακτηριστικά της τεχνολογίας

Το σκίτσο στυλ είναι προς το παρόν δημοφιλές στους άνδρες, επειδή είναι μια από τις πιο εξαιρετικές μοντέρνες τάσεις. Τα τατουάζ που γίνονται σε αυτό το στυλ είναι δύσκολο να συγχέονται με άλλα λόγω των εγγενών χαρακτηριστικών τους.

Συνήθως, τέτοια σχέδια διακρίνονται από το θάμπωμά τους, δεν έχουν σαφή όρια, γι 'αυτό μοιάζουν με ένα γρήγορο σκίτσο ή ένα σκίτσο μολυβιού. Τέτοια σχέδια χαρακτηρίζονται επίσης από διαφάνεια ή διαφάνεια, παρουσία μεγάλου αριθμού εγκεφαλικών επεισοδίων, παιχνίδι φωτός και σκιάς, υπόδειξη υφής, λίγη υποτίμηση, καθώς και χρήση αποκλειστικά ασπρόμαυρων τόνων, που δίνει την εντύπωση ότι το σχέδιο έγινε με ένα συνηθισμένο μολύβι. Τα ίδια τα σχέδια, κατασκευασμένα σε αυτήν την τεχνική, είναι συνήθως απλά και δεν έχουν περιττές λεπτομέρειες που αποσπούν την προσοχή από την ουσία της πλοκής. Επιπλέον, για την εφαρμογή τέτοιων εικόνων, απαιτείται μια ελάχιστη ποσότητα αναλωσίμων, γεγονός που καθιστά το κόστος ενός τατουάζ πιο προσιτό.

Εκτός, τέτοια τατουάζ είναι συχνά μεγάλα σε μέγεθος και ταιριάζουν με άλλα στυλ, όπως, για παράδειγμα, γοτθικά ή steampunk.

Αλλά με ένα τέτοιο στυλ όπως τα γραφικά, το σκίτσο συνδυάζεται άσχημα λόγω της μεγάλης ομοιότητας αυτών των κατευθύνσεων. Στη συνέχεια, τέτοια σχέδια μπορεί να φαίνονται κάπως ατημέλητα και κακής ποιότητας.

Δημοφιλή σκίτσα

Τα πιο δημοφιλή σκίτσα για τατουάζ στυλ σκίτσων είναι μοτίβα ζώων. Αυτό εξηγείται εύκολα: αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να μεταφέρετε τέλεια την κίνηση και το χρόνο. Για το λόγο αυτό, ένα σκίτσο, για παράδειγμα, με ένα χαμόγελο λύκου, που συμβολίζει τη δύναμη και την επιθετικότητα, ένα πουλί που πετάει, που σημαίνει την επιθυμία για ελευθερία ή ένα άλμα τίγρης, που σημαίνει αγώνας, θα φανεί πολύ εντυπωσιακό στο σώμα ενός άντρα.

Τα τατουάζ που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο γεγονός ή στάδιο ζωής του φορέα του σχεδίου φαίνονται επίσης πολύ ενδιαφέροντα, επειδή η τεχνική σκίτσου μεταφέρει εύκολα όχι μόνο τη δυναμική, αλλά και τη γενική διάθεση. Το σημασιολογικό φορτίο τέτοιων σχεδίων θα εξαρτηθεί από το περιεχόμενό τους και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της εικόνας.

Τατουάζ στυλ σκίτσου με διάφορες επιγραφές φαίνονται εντυπωσιακά στο σώμα. Μοιάζουν σαν να μην έχει στεγνώσει ακόμη το μελάνι με το οποίο γράφτηκε το κείμενο. Σχέδια με φυσικά τοπία, πορτρέτα, παρόμοια με έργα ζωγραφικής από καλλιτέχνες του δρόμου, καθώς και με εικόνες διάσημων καμβάδων στυλιζαρισμένων ως σκίτσου, δεν φαίνονται λιγότερο ενδιαφέροντα σε αυτό το στυλ.

Επιλογές τοποθεσίας

Η επιλογή της θέσης του μελλοντικού τατουάζ εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος και το σχήμα του.

Ετσι, μικρά και κάθετα επιμηκυμένα μοτίβα θα είναι κατάλληλα στην περιοχή του χεριού, του αντιβραχίου ή της γάμπας. Οι εικόνες, οι οποίες διαφέρουν στις διαστάσεις τους και είναι επιμήκεις σε πλάτος, τοποθετούνται καλύτερα σε μέρη όπως η πλάτη, το στήθος ή στις πλευρές.

Ωστόσο, σημειώστε ότι σε ορισμένα σημεία, η διαδικασία σχεδίασης ενός σχεδίου θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη λόγω του μεγάλου αριθμού νευρικών απολήξεων και της εγγύτητας του δέρματος με το οστό. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν τον αστράγαλο, το πρόσωπο, τα πλευρά και τις παλάμες.

Όταν επιλέγετε τέτοια μέρη για εφαρμογή, σκεφτείτε αν μπορείτε να σκουπίσετε ολόκληρη τη διαδικασία εφαρμογής της εικόνας. Εάν όχι, τότε είναι καλύτερο να εφαρμόσετε το σχέδιο σε διαφορετική περιοχή.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα