Τατουάζ γεωμετρικού στυλ για άνδρες

Τατουάζ γεωμετρικού στυλ για άνδρες
 1. Επισκόπηση των σχημάτων
 2. Στυλ απόδοσης
 3. Χρωματιστά
 4. Επιλογές τοποθεσίας

Πολλοί άνθρωποι κάνουν τατουάζ στο σώμα τους. Επί του παρόντος, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός επιλογών για φορετά σχέδια. Τα τατουάζ γεωμετρικού στυλ για άνδρες είναι πολύ δημοφιλή.

Επισκόπηση των σχημάτων

Τέτοια τατουάζ με τη μορφή ζώων (λύκοι, αρκούδες, ελάφια, πουλιά) φαίνονται θεαματικά. Σχεδιάζονται με ευθείες και λεπτές γραμμές. Το αποτέλεσμα είναι ένα προσεγμένο σχηματικό σχέδιο.

Συχνά, σχέδια με τη μορφή απλών γεωμετρικών σχημάτων γεμίζονται σε διάφορα μέρη του σώματος, τις περισσότερες φορές απεικονίζουν μια μπάλα, ένα τετράγωνο. Η πρώτη επιλογή συμβολίζει το σύμπαν, τη σφαιρικότητα, τον πλανήτη. Η μπάλα θεωρήθηκε αντανάκλαση της αιωνιότητας, ενός κόσμου χωρίς πόλεμο. Η δεύτερη επιλογή συμβολίζει την τάξη, τη σταθερότητα και τη σταθερότητα.

Ένα τατουάζ σε σχήμα τριγώνου έχει ένα βαθύ νόημα και ιερό νόημα. Το γεωμετρικό σχήμα αντικατοπτρίζει το αδιαίρετο τριών συνιστωσών: ψυχής, νου και σώματος. Μερικές φορές το σχήμα αντιπροσωπεύει κυκλικότητα: γέννηση, ζωή και θάνατος.

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν την triquetra. Είναι ένα ιερό ζώδιο με τρομερή δύναμη. Στη Σκανδιναβία, η τρίκετρα ήταν σύμβολο του Θεού των Κεραυνών.

Μια καλή επιλογή θα ήταν αφαίρεση στο ύφος της γεωμετρίας. Μπορεί να γίνει σε απλό ασπρόμαυρο ή σε χρώμα. Δεν υπάρχουν σαφείς έννοιες σε τέτοια τατουάζ.

Στυλ απόδοσης

Τα τατουάζ γεωμετρίας για άνδρες μπορούν να γίνουν σε διάφορα στυλ.

 • 3D... Τα τρισδιάστατα τατουάζ είναι τέλεια για εκείνους τους τύπους που θέλουν να δείξουν τη δυναμική τους ζωή. Είναι τρισδιάστατες και αρκετά ρεαλιστικές εικόνες. Το εφέ 3D επιτυγχάνεται συνδυάζοντας γραμμές και γεωμετρικά σχήματα διαφορετικών μεγεθών και χρωμάτων, αποχρώσεων. Τα σχέδια τέτοιων εικόνων μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά.

Συχνά, κατά τη δημιουργία εικόνων, χρησιμοποιούνται ασυνήθιστες οπτικές ψευδαισθήσεις · γίνονται με συνδυασμό κύκλων, γραμμών, τετραγώνων.

 • Μεγάλα τατουάζ. Μεγάλα γεωμετρικά τατουάζ με τεράστια στολίδια θα ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε άνδρα. Παρά το αρκετά μεγάλο μέγεθος, τέτοιες φορετές εικόνες θα φαίνονται οργανικές και αποτελεσματικές. Τις περισσότερες φορές είναι γεμισμένες στο στήθος και τα χέρια. Χαρακτηρίζονται από πολύπλοκο στολίδι και ιδιαίτερες λεπτομέρειες.
 • Μινιμαλισμός... Αυτά τα γεωμετρικά μοτίβα γίνονται πιο συχνά από κορίτσια, αλλά μπορούν να είναι τέλεια και για αγόρια. Είναι απλά σχέδια με τη μορφή γνωστών μορφών, τις περισσότερες φορές είναι μικρού μεγέθους.

Συχνά, οι πίνακες συμπληρώνονται με διάφορα μικρά στοιχεία με τη μορφή βέλους, καρδιών, γραμμάτων, συμβόλων.

 • Λουλούδια και φυτά. Αυτή η επιλογή προτιμάται επίσης από το ωραίο φύλο, αλλά πολλά σκίτσα μπορούν να είναι κατάλληλα και για τους άνδρες. Γεωμετρικές εικόνες με λωτό, τριαντάφυλλο και σακούρα φαίνονται εντυπωσιακές. Τα λουλούδια συμπληρώνονται με σχέδια με τη μορφή ακόμη και μονόχρωμων τριγώνων, κύκλων, τετραγώνων.
 • Ακουαρέλα... Αυτοί οι πίνακες σώματος δημιουργούνται με έντονα χρωματισμένα σημεία και πιτσιλιές. Εξωτερικά, θα μοιάζουν με ζωγραφιές ακουαρέλας από καλλιτέχνες. Τις περισσότερες φορές, αρχικά απεικονίζεται ένα ασπρόμαυρο γεωμετρικό σκίτσο και στη συνέχεια συμπληρώνεται με έγχρωμα διακοσμητικά στοιχεία. Ταυτόχρονα, αυτή η κατεύθυνση χαρακτηρίζεται από τις πιο ομαλές μεταβάσεις από το ένα χρώμα στο άλλο. Το φόντο σε αυτή την περίπτωση σχεδιάζεται χωρίς γραμμές περιγράμματος.

Χρωματιστά

Τα γεωμετρικά ανδρικά τατουάζ μπορούν να γίνουν σε διάφορα χρώματα.

 • Σε λευκό φόντο. Ένα μαύρο ομοιόμορφο σκίτσο σε λευκό φόντο θα φαίνεται όμορφο και προσεγμένο. Τέτοιες εικόνες θα φαίνονται όσο το δυνατόν πιο αρμονικές και γραφικά ακριβείς. Όλες οι λεπτομέρειες θα είναι σαφώς ορατές λόγω του φόντου.
 • Μαύρο και άσπρο... Αυτή η επιλογή θεωρείται κλασική.Κατά κανόνα, οι ασπρόμαυρες φορετές εικόνες έχουν βαθύ και πολύπλοκο νόημα. Τα δισδιάστατα σκίτσα σε αυτό το εύρος είναι όμορφα και λακωνικά.
 • Εγχρωμος... Τα χρωματικά σκίτσα απεικονίζουν συχνότερα αφηρημένες συνθέσεις. Με μια ποικιλία χρωμάτων, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα οπτικά εφέ.

Επιλογές τοποθεσίας

Τα τατουάζ γεωμετρίας θα φαίνονται καλά σε διάφορα μέρη του σώματος. Πολλοί άνθρωποι γεμίζουν τέτοια σχέδια τα χέρια... Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε μια υπέροχη σύνθεση σε ολόκληρο το άκρο. Για φωτογραφίες μεσαίου ή μικρού μεγέθους, μπορείτε να επιλέξετε τον ώμο ή τον πήχη.

Μπορούν επίσης να εκτυπωθούν μεγάλες γεωμετρικές συνθέσεις πίσω... Αυτή η ζώνη θεωρείται η πιο βολική για τη δημιουργία ενός φορετού σχεδίου λόγω της μεγάλης επιφάνειας και της ακαμψίας της.

Στο πίσω μέρος θα είναι δυνατό να απεικονιστεί ένα σχέδιο με μεγάλο αριθμό πρόσθετων στοιχείων.

Μια άλλη κατάλληλη περιοχή θα ήταν πόδια... Συχνά τα ζευγαρωμένα τατουάζ γεμίζονται πάνω τους. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε μια εικόνα στο μοσχάρι, στο μηρό. Συχνά δημιουργούν μεγάλες συνθέσεις που καταλαμβάνουν ολόκληρη την περιοχή από τους μηρούς έως τις γάμπες.

Θεωρείται κατάλληλος χώρος και λαιμός... Σε αυτό το μέρος του σώματος, μπορείτε να απεικονίσετε ένα μικρό γεωμετρικό τατουάζ. Μπορεί να γίνει τόσο ασπρόμαυρο όσο και έγχρωμο. Μερικές φορές κάνουν μια θεαματική μετάβαση από το λαιμό στο πίσω μέρος, η οποία έχει ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο σχέδιο σώματος.

Μερικές φορές παρόμοιες ζωγραφιές απεικονίζονται κοιλιά... Σε αυτήν την περιοχή, μπορείτε επίσης να γεμίσετε μια μεγάλη σύνθεση με γεωμετρικά σχήματα. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μέρος της εικόνας εφαρμόζεται στο θώρακα. Εάν είναι απαραίτητο, το σχέδιο μπορεί εύκολα να κρυφτεί κάτω από τα ρούχα.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα