Ποικιλία από αρσενικά φυλετικά τατουάζ

Ποικιλία από αρσενικά φυλετικά τατουάζ
 1. Ιδιαιτερότητες
 2. Επισκόπηση των ειδών και της σημασίας
 3. Επιλογές τοποθεσίας

Κάθε ιδιοκτήτης τατουάζ θέλει να είναι πρωτότυπο και ασυνήθιστο. Είναι τα τατουάζ φυλετικού στυλ που έχουν αυτές τις ιδιότητες. Το άρθρο θα συζητήσει ποια είναι τα τατουάζ ανδρικού στυλ, τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες των εικόνων, καθώς και τα χαρακτηριστικά και τα είδη των δημοφιλών τατουάζ.

Ιδιαιτερότητες

Το φυλετικό ή εθνοτικό τατουάζ είναι μια κλασική εικόνα που αποτελείται από τη συνυφασμένη πολυάριθμη σχεδίαση, ζωικές εικόνες και άλλα θέματα. Η μόδα για αυτούς προήλθε από την αρχαιότητα από τους αρχαίους Ινδιάνους, οι οποίοι εφάρμοζαν σχέδια με περιπλοκές και μυστηριώδη στολίδια στο σώμα τους.

Σε μετάφραση, αυτή η λέξη σημαίνει "γενική" ή "ονομαστική". Κάθε στοιχείο έχει μια συγκεκριμένη σημασία εδώ. Τα διακριτικά χαρακτηριστικά αυτού του στυλ περιλαμβάνουν την παρουσία καθαρών και ομοιόμορφων γραμμών, τη χρήση ενός σκοτεινού περιγράμματος. Κοιτάζοντας μια τέτοια εικόνα, δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβουμε τι απεικονίζεται σε αυτό, αλλά είναι το συναισθηματικό συστατικό που είναι το κύριο θέμα.

Ο συμβολισμός των ανδρικών τατουάζ σε αυτό το στυλ μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον πολιτισμό μιας συγκεκριμένης φυλής, εθνικότητας.

Αρχικά, το σχέδιο στο σώμα επέτρεψε να μάθετε τα πάντα για τον ιδιοκτήτη του τατουάζ. Συχνά, τέτοιες εικόνες σώματος θα μπορούσαν να καλύψουν πλήρως ολόκληρο το σώμα. Τα φυλετικά τατουάζ των ανδρών έγιναν ένα είδος διαβατηρίου του ιδιοκτήτη τους, από αυτά ήταν δυνατό να μάθουν για τη ζωή, τους συγγενείς, την οικογένειά του. Τα τατουάζ θεωρούνταν πολύ τιμητικά, η ίδια η διαδικασία ήταν ιερή. Ο πλοίαρχος που έκανε μια τέτοια τελετουργία συνήθως προσευχόταν πριν από μια τέτοια διαδικασία.

Το σχέδιο που εφαρμόζεται στο σώμα έχει από καιρό συνδεθεί με την ψυχή, τις σκέψεις της... Πιστεύεται ότι τέτοιες φορετές εικόνες είχαν μαγικές δυνάμεις και βοηθούσαν τους ιδιοκτήτες τους να προστατευτούν από κάθε είδους προβλήματα και προβλήματα, για να ανακουφίσουν τον φόβο. Εικόνες σε φυλετικό στιλ ήρθαν στις ευρωπαϊκές χώρες χάρη σε ταξιδιώτες και ναυτικούς. Όπως και άλλα στυλ που εξελίσσονται συνεχώς, το έθνικ έχει επίσης υποστεί αλλαγές. Προς το παρόν, η φυλή μπορεί να θεωρηθεί ως μια ορισμένη αναγέννηση και συνέχιση της πολυνησιακής κατεύθυνσης.

Επισκόπηση των ειδών και της σημασίας

Τα φυλετικά τατουάζ για τους άνδρες είναι ποικίλα, κάθε τύπος από αυτά έχει μια συγκεκριμένη σημασία, φέρνει ένα ειδικό μήνυμα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι τέτοιων εικόνων.

 • Πολυνησιακά τατουάζ. Τέτοια μοτίβα μοιάζουν με εξαιρετικά ύφανση και ζιγκ -ζαγκ. Αυτές οι εικόνες είναι αρκετά ακατέργαστες. Το σχέδιο είναι ένα καθαρό και τρισδιάστατο στολίδι. Τα κύρια σύμβολα του στυλ της Πολυνησίας είναι εικόνες κυμάτων, σπείρων, γεωμετρικών καμπυλών. Διακρίνεται από την παρουσία στολιδιών, που συμπληρώνεται από μορφές πουλιών, ψαριών και διάφορα σύμβολα. Τατουάζ όπως αυτά είναι πάντα μοναδικά, παρά την παρουσία παρόμοιων συμβόλων.

 • Ιθαγενείς αμερικανικές φωτογραφίες σώματος που σχετίζονται με τις ιθαγενείς ιθαγενείς φυλές της Haida... Συνήθως, αυτός ο τύπος τατουάζ εκτελείται σε δίχρωμο συνδυασμό χρωμάτων. Το μαύρο θεωρείται το κλασικό χρώμα για μια φυλή. Το χρώμα του τατουάζ έχει μεγάλη σημασία. Έτσι, για τα τατουάζ της φυλής Haida, το μαύρο προσωποποιεί τη γη. Το μπλε είναι σύμβολο του ουρανού, το πράσινο αντιπροσωπεύει τη βλάστηση και το κόκκινο είναι το χρώμα του αίματος. Οι εικόνες των εκπροσώπων της πανίδας γίνονται συχνά θέματα για τα ινδικά τατουάζ. Για τη Χάιντα, τέτοιες εικόνες ήταν φυλαχτά. Και προς το παρόν, τα τατουάζ, διακοσμημένα στο επιλεγμένο στυλ, μπορούν να χρησιμεύσουν ως φυλαχτό που προστατεύει από τις αντιξοότητες.
 • Ιαπωνικό φυλετικό τατουάζ... Αυτή η έκδοση τατουάζ σώματος είναι ακόμα πολύ δημοφιλής τώρα. Τα δημοφιλή ιαπωνικά τατουάζ είναι φωτεινά και φρέσκα.Πιο συχνά απεικονίζονται ιερογλυφικά σε αυτά, οι παραλλαγές με ψάρια, γκέισα, σαμουράι αξίζουν προσοχή.
 • Σέλτικ... Τέτοιες εικόνες εφαρμόστηκαν στο σώμα τους από πολεμιστές, προσπαθώντας να προστατευτούν από τις κακές δυνάμεις. Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια μπορεί να ονομαστεί εικόνες σταυρού με βραχιόλι, συνυφασμένο με μαγικούς κόμβους.
 • Τατουάζ φυλετικοί Αφρικανοί... Τέτοια τατουάζ έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό ως σύμβολα που προστατεύουν από τα προβλήματα. Κάθε εικόνα έχει ένα συγκεκριμένο νόημα, ένα κρυφό νόημα. Η στόχευση ατόμων προσπάθησε να αποκτήσει ηγετικές ιδιότητες. Η φτέρη συμβόλιζε την αντοχή του ιδιοκτήτη του τατουάζ, την ευρηματικότητά του. Η εικόνα του κροκόδειλου έδειξε καλή προσαρμοστικότητα. Η παρουσία του φεγγαριού και των αστεριών συμβόλιζε την αγάπη, την πίστη και τις αρμονικές σχέσεις.
 • Τα τατουάζ των Σλάβων σε εθνικό στυλ είναι εικόνες διαφόρων πτηνών ή ζώων, που συμβολίζουν την αναγέννηση. Τα σλαβικά φυλαχτά περιλαμβάνουν το αστέρι της Ρωσίας, την εικόνα ενός κεραυνού. Τα σχέδια με κόκκινο χρώμα θεωρούνται παραδοσιακά. Τέτοιες εικόνες έχουν μια ασυνήθιστη εμφάνιση, που θυμίζει εξωτερικά κέντημα.

Όταν επιλέγετε ένα σχέδιο, είναι σκόπιμο να επικοινωνήσετε με τον πλοίαρχο του σαλόνι τατουάζ και να προσπαθήσετε να επιλέξετε το σκίτσο που σας αρέσει. Είναι σημαντικό να βρείτε την πιο βολική περιοχή για εφαρμογή και το πιο σημαντικό, να μάθετε ποια είναι η έννοια της επιλεγμένης εικόνας και τι μήνυμα θα μεταφέρει.

Επιλογές τοποθεσίας

Οι φορετές εικόνες που γίνονται σε φυλετικό στιλ μπορούν να ονομαστούν καθολικές. Διαφορετικά μέρη του σώματος διακρίνονται ως οι πιο δημοφιλείς περιοχές για την τοποθέτησή τους, αλλά τις περισσότερες φορές μπορείτε να δείτε παρόμοιες εικόνες:

 • στον ώμο?

 • πήχης;

 • Στο χέρι?

 • πίσω.

Συνήθως, τα σχέδια σε αυτό το στυλ είναι μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους, γεγονός που τους επιτρέπει να εμφανίζονται ευνοϊκά. Οι πιο κατάλληλες περιοχές για την τοποθέτησή τους είναι οι ώμοι και η πλάτη.

Και επίσης το τατουάζ φαίνεται εντυπωσιακό, περνώντας από τον ώμο στο στήθος ή την πλάτη.

Η πλάτη και οι πλευρές θεωρούνται παραδοσιακοί χώροι για ζωγραφική και είναι αυτές οι περιοχές που χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό από τους Αβορίγινες.

Ένα μεγάλο σκίτσο θα φαίνεται εντυπωσιακό στο πάνω μέρος της πλάτης. Και επίσης οι γοφοί και το κάτω πόδι μπορούν να εμπλακούν.

Συχνά ένα φυλετικό τατουάζ μπορεί να εφαρμοστεί στο λαιμό και ακόμη και στο πρόσωπο. Τις περισσότερες φορές, αυτή η επιλογή επιλέγεται από άτομα που πιστεύουν ότι μόνο η γνώμη τους είναι σωστή, η οποία μπορεί να διαφέρει ριζικά από τους συνηθισμένους κανόνες.

Ένα κομψό τατουάζ θα είναι κατάλληλο στον καρπό, στην περιοχή του αγκώνα, καθώς και με τη μορφή μανικιού.

Ένα καλό μέρος για ένα τατουάζ μπορεί να είναι μια ζώνη στην περιοχή των ωμοπλάτων ή στην οσφυϊκή περιοχή, αλλά αυτή η επιλογή είναι πιο κατάλληλη για εκπροσώπους του όμορφου μισού της ανθρωπότητας.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα