Τύποι τατουάζ ταύρων για άνδρες και το νόημά τους

Περιεχόμενο
  1. Ιδιαιτερότητες
  2. Τύποι και σκίτσα τατουάζ
  3. Τοποθεσίες

Τα τατουάζ ταύρων είναι δημοφιλή στους άνδρες. Θα σας πούμε για την έννοια ενός τέτοιου σχεδίου σώματος και ποια από τα σκίτσα του είναι τα πιο δημοφιλή σε αυτό το άρθρο.

Ιδιαιτερότητες

Ο ταύρος είναι ένα ισχυρό και ισχυρό θηρίο που τρομάζει πολλούς ανθρώπους με την απλή του εμφάνιση. Είναι κατανοητό: αυτό το ζώο έχει ένα ισχυρό σώμα, ζυγίζει τουλάχιστον εκατό κιλά και διακρίνεται για την αυθαιρεσία και την αγριότητά του. Είναι ενδιαφέρον ότι σε διαφορετικές θρησκείες, πολλές θεότητες είχαν κεφάλι ταύρου, γι 'αυτό οι ταύροι ήταν πολύ σεβαστοί και ορισμένοι λαοί εξακολουθούν να λατρεύουν αυτό το ζώο αυτήν τη στιγμή.

Έτσι, οι Σλάβοι πίστευαν ότι ο ταύρος ήταν σε θέση να φέρει ευημερία στο σπίτι, το συσχέτισαν με δύναμη και πλούτο. Στην αρχαία ελληνική κουλτούρα, αυτό το ζώο θεωρούνταν ιερό, πολλοί το συνέδεαν με τον Δία. Σύμφωνα με τους αρχαίους Ρωμαίους, το αίμα αυτού του ζώου ήταν σε θέση να κορεστεί το σώμα με ζωτική ενέργεια. Ο ταύρος είχε διαφορετική σημασία στην κουλτούρα των Βουδιστών, όπου το ζώο συμβόλιζε την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια και έναν δύσκολο χαρακτήρα. Στο Ιράν, ο ταύρος αντιπροσωπεύει την επίγνωση, τη σοφία και την πνευματικότητα.

Οι Ινδουιστές σέβονται αυτό το ζώο, καθώς τους βοηθά στο όργωμα χωραφιών και τη μεταφορά πραγμάτων, και είναι επίσης η προσωποποίηση της παρουσίας του Θεού Σίβα στη Γη. Για το λόγο αυτό, οι ταύροι τους γίνονται αντιληπτοί ως οι ίδιες γάτες και σκύλοι, και ως εκ τούτου περπατούν ήρεμα στους δρόμους. Ταυτόχρονα, λίγοι άνθρωποι τολμούν να προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη στον ταύρο, επειδή μια τέτοια πράξη γίνεται αντιληπτή από τους ανθρώπους ως πνευματική πτώση. Στην Ισπανία, ο ταύρος συμμετέχει ενεργά στις ταυρομαχίες και επίσης μερικές φορές εμφανίζεται στο στάδιο.

Αν μιλάμε για τατουάζ με ταύρο, τότε ένα τέτοιο σχέδιο θα συμβολίζει τη δύναμη, την αποφασιστικότητα, το θάρρος, τη δύναμη και επίσης τον ανήσυχο χαρακτήρα. Επιπλέον, πολλοί είναι σίγουροι ότι ένα σχέδιο σώματος που απεικονίζει αυτό το ζώο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως ένα εξαιρετικό φυλαχτό που θα φέρει ευτυχία στον ιδιοκτήτη του και θα βοηθήσει να αντιμετωπίσει τυχόν δυσκολίες που προκύπτουν στο δρόμο προς τον επιδιωκόμενο στόχο.

Τύποι και σκίτσα τατουάζ

Υπάρχουν πολλές επιλογές για σκίτσα ανδρικών τατουάζ ταύρων. Τις περισσότερες φορές, μόνο το κεφάλι ενός ταύρου απεικονίζεται σε ένα τατουάζ. Ταυτόχρονα, η διάθεση του ταύρου έχει μεγάλη σημασία για το σημασιολογικό φορτίο της εικόνας. Έτσι, ένας ταύρος με άγριο βλέμμα και ρουθούνια πρησμένα από θυμό, από τον οποίο σχεδόν αναδύεται ατμός, συμβολίζει την ετοιμότητα για δράση, το πείσμα, την αποφασιστικότητα και την απροθυμία υποχώρησης. Αλλά ένας ήρεμος ταύρος σημαίνει σοφία και επίγνωση. Τέτοια σχέδια μπορούν να εκτελεστούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις στυλ.

Οι άνδρες, κατά κανόνα, προτιμούν τέτοιες λύσεις στυλ, όπως η πόλκα απορριμμάτων και ο ρεαλισμός, αλλά και τα στυλιζαρισμένα σχέδια λαμβάνουν χώρα και δεν είναι λιγότερο απαιτητικά.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​ένα τατουάζ που απεικονίζει το κεφάλι ενός ταύρου μπορεί να συμπληρωθεί με κάποια στοιχεία σύνθεσης. Για παράδειγμα, για να διακοσμήσετε τα κέρατα του ταύρου με βλάστηση ή ανθοκομία, κάτι που θα βοηθήσει να μαλακώσει οπτικά το μοτίβο λίγο και να του δώσει ένα «ξύσμα». Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε την εικόνα ενός ταύρου με τον ζωδιακό αστερισμό του Ταύρου, κάτι που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο. Ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να συμπληρωθεί με εικόνες πλανητών και αστεριών, οι οποίες θα τονίσουν μόνο το αστρολογικό συστατικό του τατουάζ.

Τα τατουάζ που απεικονίζουν έναν ολόσωμο ταύρο δεν είναι λιγότερο δημοφιλή.

Κατά κανόνα, ένας ταύρος απεικονίζεται σε ένα τατουάζ σε στάση που δείχνει ότι πρόκειται να επιτεθεί. Από ένα τέτοιο σχέδιο, μπορείτε να κάνετε μια πλήρη πλοκή, που απεικονίζει όχι μόνο έναν ταύρο, αλλά μια ολόκληρη ισπανική ταυρομαχία.

Τοποθεσίες

Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα τατουάζ αρσενικού ταύρου σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Πολλοί άνθρωποι, για παράδειγμα, προτιμούν τα σημεία όπου έχουν ουλές, ραγάδες ή εγκαύματα, επειδή ένα τατουάζ μπορεί κάλλιστα να βοηθήσει στο κλείσιμο τους. Σε γενικές γραμμές, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα μέρος για ένα τατουάζ, εστιάζοντας στις δικές σας προτιμήσεις, καθώς και στις ιδιαιτερότητες της σύνθεσης του σχεδιασμένου σχεδίου.

Έτσι, οι συνολικές και ευρείες εικόνες θα φαίνονται καλύτερα στην περιοχή του στέρνου, της πλάτης ή της κοιλιάς και τα μεγάλα σχέδια, επιμήκεις κάθετα, θα τοποθετούνται καλύτερα στον ώμο ή τον πήχη του χεριού, στο μανίκι ή στο τμήμα της γάμπας του ποδιού. Εάν αποφασίσετε να προτιμήσετε ένα μικρό σχέδιο, το οποίο είναι σπάνιο για τατουάζ με ταύρο, τότε ένα τέτοιο δείγμα θα ήταν καλύτερο να τοποθετηθεί στην περιοχή του αστραγάλου ή του καρπού: σε αυτά τα μέρη θα φαίνεται πιο κατάλληλο και όμορφο.

Όταν επιλέγετε ένα μέρος για να υποβάλετε αίτηση, μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε λογικά την αντίστασή σας στον πόνο, επειδή η διαδικασία σχεδίασης ενός μοτίβου σε ορισμένες περιοχές, για παράδειγμα, στην περιοχή του προσώπου, των γόνατων ή των πλευρών, είναι πολύ οδυνηρό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το δέρμα σε αυτά τα σημεία έχει μεγάλο αριθμό νευρικών απολήξεων ή είναι πολύ κοντά στο οστό. Σκεφτείτε αν αντέχετε όλη τη διαδικασία σχεδίασης. Εάν όχι, τότε σε αυτή την περίπτωση συνιστούμε να τοποθετήσετε την εικόνα σε διαφορετικό μέρος του σώματος.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα