Ποικιλία τατουάζ ανδρικού ρολογιού

Περιεχόμενο
 1. Συνολική αξία
 2. Προβολές και σκίτσα
 3. Στυλ και χρώματα
 4. Επιλογές διαμονής

Η τέχνη του τατουάζ είναι εξαιρετικά δημοφιλής, ιδιαίτερα στους άνδρες. Ωστόσο, πριν εφαρμόσετε ένα μοτίβο σώματος, πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν μεταφέρουν όλοι ένα αποκλειστικά θετικό μήνυμα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τι σημαίνει ένα τατουάζ αρσενικού ρολογιού και τι είδους υπάρχουν.

Συνολική αξία

Ένα τατουάζ ρολογιού μπορεί να θεωρηθεί ως μια όμορφη εικόνα που θα κοσμεί το σώμα του ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, μια τέτοια εικόνα μπορεί να φέρει ένα συγκεκριμένο και ακόμη και βαθύ μήνυμα.

 • Έτσι, αρχικά, ένα τατουάζ με τη μορφή ρολογιού μπορεί να συμβολίζει την ταχεία ροή της ανθρώπινης ζωής και του χρόνου γενικότερα. Ένα τατουάζ δείχνει την αξία του χρόνου για ένα άτομο - αυτό είναι το κύριο νόημά του. Η ζωή ενός ατόμου μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή από το πιο γελοίο ατύχημα, και ως εκ τούτου πρέπει να εκτιμήσετε κάθε στιγμή, γεμίζοντάς την με έντονα συναισθήματα. Η παρόμοια σημασία ενός τέτοιου σχεδίου ήταν ιδιαίτερα σχετική με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Εκεί, η εικόνα ενός χρονομέτρου, ενός ρολογιού με μια ιδιαίτερα ακριβή κίνηση, θεωρούνταν συχνά ως σύμβολο των θεών που κυβερνούσαν τα ανθρώπινα πεπρωμένα, συμπεριλαμβανομένου του Δία, του Θέμη και του iosλιου.
 • Ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί επίσης να υποδεικνύει μια περίοδο κατά την οποία έλαβε χώρα ένα σημαντικό γεγονός για ένα άτομο που χώρισε τη ζωή του σε πριν και μετά. Συχνά τέτοια τατουάζ υποδεικνύουν την ώρα της γέννησης ενός παιδιού, και σε ορισμένες περιπτώσεις - τη στιγμή του θανάτου ενός αγαπημένου προσώπου. Στην τελευταία περίπτωση, το τατουάζ θα θεωρηθεί ως σημάδι μνήμης του νεκρού.
 • Υπάρχει επίσης ένα άλλο νόημα. Έτσι, για πολλούς, το ρολόι συμβολίζει την επιθυμία ενός ατόμου να ζήσει τη στιγμή, ενώ δεν κοιτάζει το πολύ μακρινό μέλλον και δεν παρασύρει το βαρύ φορτίο αυτού που έχει ήδη περάσει.
 • Και υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι για τους οποίους το ρολόι είναι ένα είδος δείκτη που τους βοηθά να παραμείνουν σε καλό δρόμο. Το ωρολόγιο χέρι, με τη σειρά του, σε αυτό το πλαίσιο μετατρέπεται σε ορόσημο που υποδεικνύει τη σωστή κατεύθυνση.
 • Επιπλέον, ένα παρόμοιο μοτίβο εσωρούχων μπορεί επίσης να υποδεικνύει ένα άτομο που εκτιμά τον χρόνο του, δεν το ξοδεύει σε μικροπράγματα, αγαπά την τάξη τόσο στο σπίτι όσο και στις σκέψεις και διακρίνεται από τον ορθολογισμό, τη σύνεση και τη φιλοσοφική νοοτροπία του.

Προβολές και σκίτσα

Υπάρχουν πολλά σκίτσα ανδρικών τατουάζ ρολογιού. Μπορούν να διαφέρουν σε στοιχεία σύνθεσης και ορισμένες λεπτομέρειες. Σας συνιστούμε να δώσετε μεγάλη προσοχή σε όλα αυτά τα στοιχεία, επειδή η τελική ερμηνεία της εικόνας του σώματος μπορεί να εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτά.

 • Έτσι, εάν δεν υπάρχουν βέλη στο τατουάζ του ρολογιού στο καντράν, τότε αυτό υποδηλώνει ότι ο ιδιοκτήτης της εικόνας έχει χάσει το νόημα της ζωής. Κατά τη γνώμη ενός τέτοιου ατόμου, η ύπαρξή του είναι κενή και χωρίς αξία. Αλλά αν υπάρχουν βέλη, τότε, κατά κανόνα, υποδεικνύουν μια σημαντική στιγμή στη ζωή του φορέα τατουάζ. Συχνά τέτοια σχέδια μπορούν να συμπληρωθούν με επιγραφές, για παράδειγμα, το όνομα του παιδιού, εάν το σχέδιο έγινε προς τιμήν της γέννησής του.
 • Και αν το ρολόι στην εικόνα είναι σπασμένοτότε θα συμβολίζει όνειρα που δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα και έχασαν χρόνο.
 • Εάν υπάρχει μια εικόνα ενός τριαντάφυλλου ή οποιουδήποτε άλλου λουλουδιού στο τατουάζ, τότε αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο απολαμβάνει τη ζωή, είναι γεμάτο με θετικά συναισθήματα και πολλές εντυπώσεις. Συχνά, τέτοια σχέδια συμπληρώνονται με εικόνες πεταλούδων.
 • Και εδώ είναι η παρουσία ενός κοράκι στην εικόνα με ένα ρολόι θα δείξει ότι το άτομο είναι μάλλον κλειστό, είναι περιορισμένο και κρύβει πολλά για τον εαυτό του.Η παρουσία στο σχέδιο ενός άλλου πουλιού, του κούκου, θα δείξει ότι ένα άτομο σέβεται τους προγόνους του και προτιμά τη σταθερότητα.

Το περιστέρι σε τέτοια σχέδια θα δείξει ότι ένα άτομο απελευθερώνεται από τα δεσμά στην πνευματική του κατανόηση. Είναι ελεύθερος, δεν αμφιβάλλει πια για την επιλογή του, κατάφερε να βρει τον σωστό δρόμο για τον εαυτό του.

 • Ο συνδυασμός του ίδιου ρολογιού και άγκυρας σε ένα τατουάζ θα υποδηλώνει την επιθυμία ενός ατόμου για σταθερότητα, επειδή σε αυτό βρίσκεται η δύναμή του. Και η παρουσία πολύτιμων λίθων στο ρολόι θα δείξει ότι ένα άτομο προσπαθεί ενεργά να βρει το νόημα της ζωής, τον σωστό δρόμο και να συνειδητοποιήσει πλήρως τον σκοπό του.
 • Η εικόνα μιας κλεψύδρας θα δείξει ότι ο ιδιοκτήτης του τατουάζ εκτιμά το χρόνο., επειδή είναι φευγαλέα και τα πολύτιμα λεπτά δεν πρέπει να χάνονται σε μικροπράγματα. Αλλά αν τα σωματίδια χαλαζία σε ένα τέτοιο ρολόι αντικατασταθούν από σταγόνες αίματος στο σχέδιο, τότε σε αυτή την περίπτωση το τατουάζ αποκτά διαφορετικό νόημα, υποδεικνύοντας ότι η ζωή είναι συχνά γεμάτη τρόμους.
 • Το ρολόι απεικονίζεται ως αυτό του Σαλβαδόρ Νταλί, θα μιλήσει για την παροδικότητα του χρόνου. Το ρολόι του Μπιγκ Μπεν θα υποδεικνύει τον μανιέρα, την ακαμψία και κάποια κλίση ενός ατόμου στην αριστοκρατία. Και το ηλιακό ρολόι συνδέεται συχνά με τον ουρανό και το Σύμπαν - ένα τέτοιο σχέδιο σημαίνει ότι ένα άτομο βασίζεται στη βοήθειά του.
 • Ρολόι από το διάσημο έργο "Alice in Wonderland" εφαρμόζονται επίσης συχνά ως τατουάζ. Συχνά ένα τέτοιο ρολόι απεικονίζεται σε συνδυασμό με το Λευκό Κουνέλι, το οποίο, σύμφωνα με την πλοκή, ήταν πάντα αργά, κοιτάζοντας την ώρα. Ένα τέτοιο σχέδιο θα δείξει ότι το άτομο που είναι ο φορέας του βιάζεται συνεχώς κάπου, δεν έχει αρκετό χρόνο και προσπαθεί να πιάσει τα πάντα.
 • Συχνά σε τέτοια τατουάζ, μπορείτε να δείτε ένα ανοιχτό μάτι., το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του επιλογέα. Η έννοια ενός τέτοιου σχεδίου είναι πολύ ενδιαφέρουσα, επειδή θα πει ότι ο χρόνος δεν είναι μια ρευστή ουσία, αλλά ένα πραγματικό άτομο. Επιπλέον, το μάτι αντιμετωπίζεται συχνά ως προσωποποίηση του Θεού, το οποίο παρατηρεί ένα άτομο και πώς περνά πολύτιμα λεπτά της ζωής του.

Στυλ και χρώματα

Τα τατουάζ ρολογιού για άνδρες μπορούν να γίνουν σε μεγάλη ποικιλία στυλ. Οι περισσότεροι άντρες προτιμούν ασπρόμαυρες επιλογές τατουάζ, επειδή φαίνονται πιο αυστηρές και συγκρατημένες, υποδεικνύοντας έτσι τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη τους. Ωστόσο, τα χρωματιστά τατουάζ είναι επίσης δημοφιλή στα αρσενικά. Συχνά, τέτοια σχέδια τονίζουν το θετικό του ιδιοκτήτη τους και την πρωτοτυπία του.

Αν μιλάμε για το στυλ ενός τατουάζ, τότε και εδώ, σε ένα άτομο δίνεται μια τεράστια επιλογή.

Τις περισσότερες φορές, τα σχέδια που απεικονίζουν ρολόγια γίνονται σε ρεαλιστικό στυλ. Τέτοια τατουάζ είναι συνήθως μεγάλης κλίμακας και λεπτομερή, γεγονός που προσελκύει την προσοχή και τον θαυμασμό.

Το ακριβώς αντίθετο των ρεαλιστικών τατουάζ είναι το μινιμαλιστικό στυλ. Τα σχέδια που γίνονται σε αυτό το στυλ διακρίνονται από τη μικρογραφία και την απλότητά τους. Μπορούν εύκολα να κρυφτούν κάτω από τα ρούχα, δεν προσελκύουν μεγάλη προσοχή, το οποίο είναι το κύριο πλεονέκτημά τους.

Οι εικόνες ρολογιών φτιαγμένες σε στυλ ακουαρέλας φαίνονται επίσης πολύ ενδιαφέρουσες. Τέτοια τατουάζ διακρίνονται από τη φωτεινότητα και την ομορφιά τους. Συνήθως, δεν έχουν σαφή περιγράμματα, κάτι που οφείλεται στις ιδιαιτερότητες αυτού του στυλ και το ίδιο το σχέδιο μοιάζει σαν να είναι ζωγραφισμένο με πραγματικές ακουαρέλες.

Επιλογές διαμονής

Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα τατουάζ που απεικονίζει ένα ρολόι σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, είτε πρόκειται για το χέρι, την πλάτη, τον ώμο ή το αντιβράχιο, το μανίκι ή το στέρνο. Συνιστάται να επιλέξετε την περιοχή για εφαρμογή με βάση το μέγεθος της εικόνας και τα χαρακτηριστικά σύνθεσής της.

Επιπλέον, κατά την επιλογή ενός τόπου, θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων: θέλετε το τατουάζ σας να είναι συνεχώς μπροστά σε ξένους ή όχι.

Ετσι, Τα μικρά τατουάζ τοποθετούνται καλύτερα στον καρπό ή το λαιμό. Τα μεγάλα μοτίβα τοποθετούνται συχνά σε μια περιοχή όπως ο δικέφαλος, το μανίκι, το στήθος ή η πλάτη. Ταυτόχρονα, τα τατουάζ που είναι πιο επιμήκη κάθετα θα φαίνονται καλύτερα στο μανίκι.

Αλλά οι γοφοί και τα πόδια σπάνια επιλέγονται από άνδρες για τατουάζ. Τυπικά, αυτές οι περιοχές προτιμώνται από γυναίκες που θέλουν να δώσουν προσοχή σε αυτά τα συγκεκριμένα μέρη του σώματός τους.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα