Επισκόπηση των τατουάζ λιονταριών για τους άνδρες και τη θέση τους

Περιεχόμενο
  1. Εννοια
  2. Προβολές και σκίτσα
  3. Στυλ και χρώματα
  4. Επιλογές διαμονής
  5. Αποχρώσεις εφαρμογής

Τα τατουάζ λιονταριών είναι πολύ δημοφιλή στους άνδρες. Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε τι μπορεί να σημαίνει ένα τέτοιο σχέδιο και ποιες είναι οι ποικιλίες του.

Εννοια

Τα τατουάζ λιονταριών είναι πολύ δημοφιλή στους άνδρες. Πολλοί άνθρωποι εφαρμόζουν τέτοια σχέδια μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά δεν γνωρίζουν όλοι ότι φέρουν επίσης ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Η εικόνα ενός λιονταριού συμβολίζει τη δύναμη, την ηγεσία, τη δύναμη και τη σοφία, επειδή αυτό το θηρίο παραδοσιακά θεωρείται ο βασιλιάς όλων των ζώων. Αυτή η ερμηνεία είναι ιδιαίτερα σημαντική στην Κίνα, όπου το λιοντάρι είναι σύμβολο του ηγεμόνα. Επιπλέον, η εικόνα αυτού του ζώου βρέθηκε συχνά στα οικόσημα των κυρίαρχων δυναστειών, όπου σήμαινε όχι μόνο δύναμη και σοφία, αλλά και ικανότητα υπεράσπισης, υπεράσπισης των αρχών.

Οι Βουδιστές αντιλαμβάνονται επίσης το λιοντάρι με έναν ιδιαίτερο τρόπο, θεωρώντας το μια από τις ενσαρκώσεις του Βούδα. Στον Χριστιανισμό, αυτή η εικόνα ερμηνεύεται με τον δικό της τρόπο. Σε αυτή τη θρησκεία, το λιοντάρι έχει μια μάλλον διπλή ερμηνεία. Εκεί, αυτό το ζώο σημαίνει δύναμη, ή μάλλον, μια δοκιμασία από αυτήν, την οποία δεν μπορούν να περάσουν όλοι: μερικοί απλά γίνονται υπερήφανοι. Δηλαδή, το λιοντάρι μεταξύ των Χριστιανών είναι και σοφός ηγεμόνας και όμηρος υπερβολικής υπερηφάνειας.

Και σε ορισμένους πολιτισμούς, το λιοντάρι ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ του ανθρώπου και του ίδιου του Θεού ή του ήλιου. Αυτός είναι ο λόγος που τα πιο μεγαλοπρεπή πλάσματα από τη μυθολογία είχαν τα ίδια μέρη του σώματος που είχαν τα λιοντάρια. Αυτά τα πλάσματα περιλαμβάνουν τη σφίγγα, η οποία είχε σώμα λιονταριού και ένα γρύπη.

Ο Λέων επίσης δεν κατέχει την τελευταία θέση στην αστρολογία. Εκεί προστατεύεται από τον ήλιο και το στοιχείο της φωτιάς. Ένα τατουάζ με ένα τέτοιο ζώδιο, το οποίο εφαρμόζεται συχνότερα στο σώμα τους από άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό, σημαίνει υψηλή αυτοεκτίμηση, επιθυμία για φήμη και μεγάλη επιτυχία, επιθυμία να επιτύχουν τον στόχο τους με κάθε κόστος.

Προβολές και σκίτσα

Υπάρχουν πολλές όμορφες επιλογές για τατουάζ αρσενικών λιονταριών. Η ερμηνεία ενός τέτοιου σχεδίου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες της πλοκής. Έτσι, ένα λιοντάρι σε ήρεμη κατάσταση θα σημαίνει δύναμη και σοφία. Ένα τέτοιο τατουάζ θα τονίσει τις ηγετικές ιδιότητες του ιδιοκτήτη του και θα δείξει ότι είναι απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του και τις δυνάμεις του. Εάν το λιοντάρι στην εικόνα χαμογελά, τότε αυτό σημαίνει την ικανότητα να προστατεύετε τον εαυτό σας, το σπίτι σας και τους αγαπημένους σας, καθώς και την επιθυμία να γίνετε ένας πλήρης ηγέτης που δεν εξαρτάται από κανέναν. Και η εικόνα μόνο του προσώπου ενός λιονταριού θεωρείται το ισχυρότερο φυλαχτό που χαρίζει κουράγιο και μεγάλες δυνατότητες σε ένα άτομο, επιτρέποντάς του να αντιμετωπίσει διάφορες δυσκολίες της ζωής.

Αλλά η εικόνα των λιονταριών σε ανδρικά σώματα είναι αρκετά σπάνια, επειδή τις περισσότερες φορές τέτοια σχέδια εφαρμόζονται από γυναίκες. Αν και ένα λιοντάρι σε ένα αρσενικό τατουάζ μπορεί κάλλιστα να περιβάλλεται από μια λέαινα και ένα λιοντάρι. Ένα τέτοιο σχέδιο θα υποδείξει ότι ο ιδιοκτήτης του δεν θα προσβάλει ποτέ αυτούς που είναι πιο αδύναμοι από αυτόν, θα μεσολαβήσει για αυτούς σε κάθε περίπτωση. Συχνά ένα λιοντάρι απεικονίζεται επίσης σε τατουάζ, συμμετέχοντας σε έναν αγώνα με ένα άλλο ζώο ή ακόμα και με έναν γενναίο πολεμιστή. Ένα τέτοιο σχέδιο κυριολεκτικά φωνάζει ότι ο ιδιοκτήτης του διακρίνεται από ατρόμητο και είναι έτοιμος να αγωνιστεί για αυτό που του είναι αγαπητό, να επιτύχει τον στόχο του με κάθε μέθοδο και μέσο.

Ένα τατουάζ με ένα λιοντάρι, στο κεφάλι του οποίου είναι ένα στέμμα, θα συμβολίζει την αρχοντιά και θα τονίσει επίσης όλες τις ισχυρές ιδιότητες που είναι εγγενείς σε ένα άτομο: θάρρος, αποφασιστικότητα και θάρρος.Ένα λιοντάρι, με φτερά πίσω από την πλάτη του, θα σημαίνει την αλληλεπίδραση του αέρα και των γήινων στοιχείων, και επίσης δείχνει την επιθυμία ενός ατόμου να βρει εσωτερική ελευθερία.

Αλλά ένα τατουάζ με τη μορφή του ζωδιακού αστερισμού του Λέοντα όχι μόνο θα δείξει ότι ένα άτομο γεννήθηκε κάτω από αυτό το ζώδιο, αλλά θα συμβάλει στην ενίσχυση των καλύτερων ανθρώπινων ιδιοτήτων του φορέα ενός τέτοιου τατουάζ και θα βοηθήσει στην επίτευξη εσωτερικής αρμονίας Το

Στυλ και χρώματα

Ένα τατουάζ που απεικονίζει ένα λιοντάρι μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χρώμα, συνήθως αυτό δεν παίζει μεγάλο ρόλο στην αποκρυπτογράφηση της ερμηνείας ενός τέτοιου μοτίβου. Τις περισσότερες φορές προτιμούν οι άντρες μαύρο και άσπρο εικόνες, καθώς φαίνονται πιο αυστηρές και συγκρατημένες. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που το κάνουν έγχρωμος τατουάζ με ένα λιοντάρι. Συνήθως, τέτοια σχέδια περιέχουν μεγάλο αριθμό αποχρώσεων του κόκκινου, γεγονός που προσθέτει κάποια επιθετικότητα στο τατουάζ.

Αν μιλάμε για λύσεις στυλ, τότε εδώ δίνεται μια τεράστια επιλογή στον μελλοντικό ιδιοκτήτη τατουάζ. Τις περισσότερες φορές οι άντρες κάνουν τατουάζ με στυλ ρεαλισμός... Τέτοια σχέδια συνήθως διακρίνονται από το μεγάλο τους μέγεθος, είναι λεπτομερή και φαίνονται νατουραλιστικά, γεγονός που προσελκύει πολλή προσοχή στο τατουάζ. Όχι λιγότερο δημοφιλής είναι μια τέτοια κατεύθυνση στυλ όπως μινιμαλισμός... Τέτοια σχέδια, αντίθετα, είναι μικροσκοπικά και απλά στην εκτέλεση, δεν υπάρχουν πρόσθετα στοιχεία σε αυτά, ωστόσο, η απλότητα είναι το "highlight" αυτού του στυλ. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν ακριβώς τέτοια τατουάζ επειδή κρύβονται εύκολα κάτω από τα ρούχα.

Η εικόνα ενός λιονταριού φαίνεται επίσης πολύ ενδιαφέρουσα στα τατουάζ στο στυλ σκουπίδια πόλκα. Αυτό το στυλ έχει γίνει δημοφιλές όχι πολύ καιρό πριν, αλλά είναι πολύ απλό να το ξεχωρίσετε από τα άλλα: τα σχέδια που γίνονται προς αυτήν την κατεύθυνση είναι πολύ επιθετικά σε περιεχόμενο, είναι λαμπερά και προκλητικά, κάτι που επιτυγχάνεται με τη χρήση φωτεινού κόκκινου και μαύρου χρώματα κατά την εφαρμογή. Στυλ ακουαρέλα διότι ένα τέτοιο μοτίβο είναι επίσης σχετικό. Τα τατουάζ που γίνονται με αυτόν τον τρόπο φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα λόγω της έλλειψης σαφών περιγραμμάτων στο σχέδιο και κάποια θολούρα χρώματος.

Επιπλέον, τέτοια τατουάζ φαίνονται αρκετά φωτεινά και λόγω των ιδιαιτεροτήτων της εφαρμογής, φαίνεται ότι το σχέδιο έγινε πραγματικά χρησιμοποιώντας πραγματική βαφή ακουαρέλας.

Χρησιμοποιείται για οικόπεδα "λιονταριών" και ένα τέτοιο στυλ όπως το νέο σχολείο. Τα τατουάζ προς αυτή την κατεύθυνση διακρίνονται επίσης από τη φωτεινότητά τους, τονίζοντας την πρωτοτυπία του ιδιοκτήτη τους, ωστόσο, διακρίνονται από την παρουσία αυστηρών φωτεινών περιγραμμάτων.

Επιλογές διαμονής

Μπορείτε να κάνετε ένα τατουάζ λιονταριού σε διάφορα μέρη του σώματος.

Shouldμος και αντιβράχιο

Ο άνω βραχίονας και ο άνω βραχίονας είναι οι πιο συνηθισμένες επιλογές τατουάζ. Συνήθως σε αυτά τα μέρη υπάρχουν μεγάλες εικόνες στις οποίες υπάρχει μια συγκεκριμένη πλοκή. Επιπλέον, όταν εφαρμόζετε ένα τατουάζ στον ώμο, ποιο χέρι επιλέγετε έχει μεγάλη σημασία.

Έτσι, πιστεύεται ότι ένας άγγελος κάθεται στον δεξί ώμο ενός ατόμου, δηλαδή ένα τατουάζ σε αυτόν τον τομέα θα τον βοηθήσει να αναπτύξει τις θετικές ιδιότητες που είναι εγγενείς σε ένα λιοντάρι. Ένας δαίμονας κάθεται στον αριστερό ώμο, αντίστοιχα, ένα άτομο θα αναπτύξει αρνητικά χαρακτηριστικά στον εαυτό του: επιθετικότητα και ακαμψία.

Χέρια

Τα χέρια είναι ένα λιγότερο συνηθισμένο μέρος για τατουάζ λιονταριών. Συνήθως αυτή η περιοχή επιλέγεται από άτομα που θέλουν το τατουάζ τους να είναι πάντα ορατό και να τραβάει την προσοχή των άλλων. Ωστόσο, μόνο μικρά τατουάζ, για παράδειγμα, με τη μορφή ενός ζωδιακού συμβόλου, είναι κατάλληλα για εφαρμογή σε αυτό το μέρος.

Λαιμός και πλάτη

Ο λαιμός είναι μια περιοχή που σπάνια κρύβεται από τα ρούχα. Για το λόγο αυτό, το τατουάζ που εφαρμόζεται σε αυτό το μέρος θα είναι ορατό σε άλλους τις περισσότερες φορές, ενημερώνοντάς τους για τα δυνατά σημεία του ιδιοκτήτη τους.

Αλλά τα τατουάζ στην πλάτη και στις ωμοπλάτες, αντίθετα, θα κρύβονται από τα ρούχα τις περισσότερες φορές.Για αυτούς τους χώρους, τα σχέδια μεγάλης κλίμακας ταιριάζουν καλύτερα στα οποία θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο οικόπεδο.

Στήθος και πλάγια

Αυτά τα μέρη χρησιμοποιούνται επίσης συχνά για τατουάζ με την εικόνα ενός λιονταριού. Τέτοια σχέδια φαίνονται πολύ εντυπωσιακά και φωτεινά εάν το σκίτσο επιλέχθηκε σωστά. Το σχέδιο που εφαρμόζεται σε ένα από αυτά τα μέρη δεν πρέπει να είναι πολύ μικρό, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα είναι πρακτικά αόρατο. Ωστόσο, τα σχέδια που είναι υπερβολικά μεγάλα μπορεί να φαίνονται ακατάλληλα σε αυτούς τους τομείς, και ως εκ τούτου είναι καλύτερο να επιλέξετε μια εικόνα μέσου μεγέθους.

Μηρός και πόδι

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες κάνουν τατουάζ στην περιοχή των ποδιών, ειδικά στην περιοχή των μοσχαριών.... Συνήθως, μικρά τατουάζ, επιμήκεις κάθετα, επιλέγονται για αυτά τα μέρη. Αλλά οι άνδρες σπάνια κάνουν τατουάζ στην περιοχή των γοφών · συνήθως, τα σχέδια σε αυτόν τον τομέα εφαρμόζονται από γυναίκες που θέλουν να τονίσουν την ομορφιά και τη σεξουαλικότητά τους.

Αποχρώσεις εφαρμογής

Πριν πάτε στον πλοίαρχο, είναι καλύτερο να συντάξετε ένα κατά προσέγγιση σκίτσο του μελλοντικού τατουάζ, καθώς και να αποφασίσετε για τον τόπο σχεδίασης του σχεδίου. Κατά την επιλογή ενός πλοιάρχου, είναι καλύτερο να προτιμάτε έναν πραγματικό επαγγελματία. Οι υπηρεσίες τέτοιων τατουάζ είναι συνήθως ακριβές, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα είστε σίγουροι ότι θα λάβετε ένα σχέδιο υψηλής ποιότητας που δεν θα χρειαστεί να επαναληφθεί αργότερα.

Όταν επιλέγετε ένα μέρος για ένα τατουάζ, πρέπει να έχετε κατά νου ότι η διαδικασία εφαρμογής σε ορισμένα μέρη του σώματος θα είναι πολύ επώδυνη. Επιπλέον, όταν επιλέγετε μια εικόνα μεγάλης κλίμακας, μην ξεχνάτε ότι η εφαρμογή της μπορεί να διαρκέσει πολύ. Το κόστος ενός τέτοιου σχεδίου θα είναι κατάλληλο.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα