Επιλέγοντας ανδρικά τατουάζ αετού

Περιεχόμενο
 1. Συνολική αξία
 2. Τύποι και σκίτσα τατουάζ
 3. Στυλ και χρώματα
 4. Τόποι εφαρμογής

Ο αετός είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα για ανδρικά εσώρουχα. Στο άρθρο, θα σας πούμε τι σημαίνει, τι συμβαίνει, πού εφαρμόζεται.

Συνολική αξία

Η εικόνα ενός αετού ανήκει στα αρχαιότερα σχέδια. Το σύμβολο του πουλιού χρησιμοποιήθηκε πριν από τις πρώτες θρησκείες και τις συνήθεις λατρείες. Ο αετός ήταν προικισμένος με διάφορες υπερφυσικές δυνάμεις. Η έννοια του τατουάζ έχει ποικίλει. Για τους Βίκινγκς, αυτή ήταν μια άποψη της κατάστασης από ψηλά. Ο αετός με κεφάλι λιονταριού ήταν μια αναφορά στη σοφία και τη γνώση. Μεταξύ των Ρωμαίων, σήμαινε μια επίθεση, τρομερή πνευματική δύναμη, την επιθυμία για νίκη. Τα τατουάζ αετών για άνδρες μιλούν για έναν ισχυρό χαρακτήρα. Επιλέγονται από άτομα με ισχυρή θέληση που χαρακτηρίζονται από θάρρος, σταθερότητα, ισχυρότητα.

Ένα τατουάζ δεν είναι καθολικό, είναι κατάλληλο για εκείνους που είναι εξοικειωμένοι με χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως υπερηφάνεια και αντικειμενικότητα, αυθεντία και αυτοπεποίθηση, επιθυμία επίτευξης στόχων, αντικειμενική εκτίμηση των καταστάσεων. Ο μυθικός αετός ερμηνεύεται ως φυλαχτό που βοηθά τον ιδιοκτήτη να αποκτήσει βασικές πηγές επιβίωσης (φωτιά, σίδηρος, γνώση).

Ο αετός είναι η προσωποποίηση του ήλιου, της σύνεσης και της ευφυΐας. Το νόημά του συνδέεται με τη λάμψη του νου, έναν ισχυρό εσωτερικό πυρήνα. Στην Κίνα, σημαίνει επιμονή, στη Νορβηγία - λόγος, στην Αμερική συνδέεται με τον πατριωτισμό.

Η έννοια του τατουάζ αετού ποικίλλει με διαφορετικές προσθήκες:

 • ένα πουλί στα ύψη σημαίνει προσπάθεια για νίκη.
 • ο δικέφαλος αετός ερμηνεύεται ως ένωση δύναμης και δύναμης.
 • ο επιτιθέμενος επιδεικνύει γρήγορη ψυχραιμία.
 • ένας αετός με διπλωμένα φτερά μιλάει για σοφία.
 • μια εικόνα πορτρέτου ενός κεφαλιού είναι ένα σημάδι προνοητικότητας.
 • ο αγώνας μεταξύ αετού και φιδιού είναι σύμβολο της νίκης επί του κακού.
 • μακρο εικόνα των ματιών - μια αντανάκλαση ενός καθαρού μυαλού.
 • φτερά αετού υπαινίσσονται το θάρρος του χαρακτήρα.

Τέτοια σχέδια είναι κατάλληλα για ώριμους άνδρες με κάποια εμπειρία ζωής και μια συγκεκριμένη άποψη για τη ζωή. Δεν τους ξενίζει το αίσθημα ανωτερότητας έναντι των άλλων και η επίδειξη της αυτοπεποίθησής τους. Αυτό είναι το σημάδι ενός αδιαμφισβήτητου ηγέτη. Μεταφέρει θετική ενέργεια. Ερμηνεύεται ως σημάδι φυσικής δύναμης, επιμονής, ακολουθώντας το μονοπάτι με την επιμονή ενός σαμουράι.

Τύποι και σκίτσα τατουάζ

Τις περισσότερες φορές, το σχέδιο ενός αετού με φτερά γίνεται σε μεγάλη μορφή. Οι μικρές εικόνες δεν μεταφέρουν όλη την ομορφιά του τατουάζ. Εφαρμόζονται περιστασιακά στις γροθιές και στα χέρια. Τα τατουάζ μπορούν να είναι πορτρέτα, μακροσκοπικά και θέματα. Επιπλέον, μπορούν να είναι επίπεδα, τρισδιάστατα, τρισδιάστατα, κανονικά, καρικατούρα, στυλιζαρισμένα, γραφικά. Οι ιδέες για τα σχέδια ποικίλλουν. Δημοφιλείς επιλογές είναι ένας ψηλός ή καταδυτικός αετός, ένα επιτιθέμενο πουλί που επιτίθεται στο θήραμά του. Οι άντρες σαν ένα πουλί με το κεφάλι στραμμένο στο πλάι. Μια μοντέρνα πλοκή - ένας αετός σε κίνηση, που απελευθερώνει νύχια για να αρπάξει τη λεία. Μια μη τυποποιημένη ιδέα - σχέδιο σε τεχνική πορτρέτου με τη χρήση ινδικών κινήτρων.

Στα πόδια ενός πουλιού μπορεί να υπάρχουν βέλη, αλυσίδες, στρατιωτική ασπίδα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο αετός απεικονίζεται με φόντο την αμερικανική σημαία. Λιγότερο συχνά, συμπληρώνεται με εικονικές επιγραφές και παρακινητικές φράσεις. Μερικές φορές σε σκίτσα, ένα πουλί απεικονίζεται μαζί με ένα κρανίο, έναν λύκο, στο φόντο του καντράν. Στα σκίτσα της πλοκής, ο αετός βρίσκεται με φόντο λόφους και κοιλάδες, χιονισμένα βουνά, έναν μοναχικό φάρο και κύματα αφρού θάλασσας.

Σε ανατολίτικα οικόπεδα, ο αετός, εκτός από το φίδι, απεικονίζεται μαζί με την τίγρη και τον κυπρίνο. Η σύνθεση συμπληρώνεται από φυτικά στοιχεία, φύλλα, λουλούδια. Ο ήλιος είναι ένα δευτερεύον αντικείμενο.

Στυλ και χρώματα

Οι περισσότερες από τις υλοποιημένες ιδέες γίνονται με μαύρο μελάνι. Σε αυτή την περίπτωση, ο πλοίαρχος καταφεύγει στην αραίωσή τους με λευκή χρωστική ουσία. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατό να δημιουργηθούν οι ημίτονοι που είναι απαραίτητοι για την επίδραση του όγκου και της λεπτομέρειας στην εικόνα. Τα ανδρικά τατουάζ είναι γεμισμένα με έγχρωμο μελάνι σε τεχνικές φορεσιάς και μανικιών. Σήμερα αυτά είναι τα καλύτερα στυλ στα οποία το χρώμα φαίνεται το πιο κατάλληλο. Το Thrash polka είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Ταυτόχρονα, ο πλοίαρχος χρησιμοποιεί φωτεινά χρώματα, τα οποία σβήνει με το μαύρο, εισάγοντας μια απόχρωση του γκρι σε κάθε χρωστική ουσία. Ο αριθμός των αποχρώσεων σε ένα τατουάζ είναι μικρός. Τα τατουάζ παλιάς σχολής μπορούν επίσης να χρωματιστούν. Ωστόσο, η τεχνική της σχεδίασης καρικατούρας με αυτό το θέμα χάνει σε άλλα στυλ. Επομένως, δεν είναι πολύ σε ζήτηση.

Ρεαλισμός

Μία από τις δημοφιλείς τάσεις είναι ο ακριβής φωτογραφικός ρεαλισμός. Είναι όμορφο, τεχνικά δύσκολο και πραγματοποιείται ασπρόμαυρο. Ένα ρεαλιστικό πουλί έχει κάθε φτερό τραβηγμένο, μοιάζει πραγματικά ζωντανό. Ένα τέτοιο σχέδιο δημιουργείται σε αρκετές συνεδρίες, με μεγάλη ποσότητα εργασίας, ο αριθμός τους φτάνει τα 10. Ένα σκίτσο απαιτεί έναν κύριο υψηλής ακρίβειας χρώματος, αναλογιών και καλλιτεχνικών δεξιοτήτων.

Κατά τη μεταφορά μιας εικόνας κάτω από το δέρμα, χρησιμοποιούνται πολλά ημίτονα. Περιστασιακά, ο πλοίαρχος τονίζει τα στοιχεία του σχεδίου με μια θαμπή χρωστική, επιλέγοντας ένα φυσικό χρώμα. Τις περισσότερες φορές, τα μάτια γεμίζουν χρώμα.

Σκίτσο

Μία από τις νέες κατευθύνσεις είναι το σκίτσο. Το σκίτσο σφυρηλατείται στο δέρμα με μαύρο χρώμα, δημιουργώντας το αποτέλεσμα ενός σχεδίου μολυβιού υψηλής ταχύτητας. Παρά την προφανή αμέλεια, κάθε λεπτομέρεια έχει επαληθευτεί. Η γενική ιδέα υποδεικνύεται με πινελιές, οι σκιές και ο όγκος δίνονται με γραμμές σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο αετός του στυλ σκίτσου είναι μια βασική φιγούρα και φόντο με κρυφό νόημα.

Η τεχνική έχει τραχιές γραμμές και σκληρά σχήματα. Το σχήμα της εικόνας συχνά δημιουργείται όχι από μία, αλλά από αρκετές γραμμές. Χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η παρουσία «τραχιών» γραμμών, όπως σε ένα σχέδιο με μολύβι.

Σκουπίδια πουά

Το Thrash polka είναι ένα ασυνήθιστο στυλ με ενδιαφέρουσα τεχνική. Βασίζεται στην αρχή της αντίθεσης. Αποδεικνύει το αρνητικό από την αποδεκτή πλευρά. Η πλοκή του σχεδίου είναι ποικίλη. Ο αετός μπορεί να σκίσει ανθρώπινη σάρκα, απεικονίζεται με αιματηρά νύχια, με φόντο αιματηρές πιτσιλιές, που δημιουργούνται από κόκκινη χρωστική. Το χρώμα στην τεχνική χρησιμοποιείται για την αντίθεση, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα αντίθεσης. Δεν είναι η κύρια, αλλά η προφορά, μπορεί να διακοσμήσει τη βασική φιγούρα ή δευτερεύοντα αντικείμενα.

Ιαπωνία

Ο ανατολικός αετός διακρίνεται από τον συμβολισμό και τη δική του λεπτομέρεια... Συνήθως εκτελείται με παραδοσιακό τρόπο. Συχνά το πουλί έχει τα χαρακτηριστικά ενός δράκου. Για παράδειγμα, μπορεί να έχει γκρι φρύδια και μουστάκι. Τα φτερά μοιάζουν περισσότερο με ζυγαριές. Οι παραδοσιακές συνθέσεις είναι μεγάλες και περίπλοκες.

Διαφορετικές εικόνες είναι συνυφασμένες στην πλοκή. Κάθε στοιχείο της εικόνας περιγράφεται με μαύρο χρώμα. Ο αετός αντιμετωπίζει τις περισσότερες φορές το φίδι. Απεικονίζεται με φόντο ουρανούς που σχεδιάζονται με στυλιζαρισμένες μπούκλες. Τα παραδοσιακά χρώματα είναι κίτρινο, καφέ, κόκκινο, μπλε.

Διακοσμητικός

Τα διακοσμητικά τατουάζ αποτελούνται από μια ποικιλία επαναλαμβανόμενων μοτίβων. Τα θέματα τους είναι λουλουδάτα, γεωμετρικά, εθνικά, λουλουδάτα. Το μοτίβο είναι συμμετρικό, έχει σαφή περιγράμματα, το ίδιο πάχος.

Το βασικό χρώμα του οχήματος είναι μαύρο. Η κύρια ιδέα της εικόνας είναι να δημιουργήσει μια αναγνωρίσιμη σιλουέτα και σχήμα γεμάτο με όλα τα είδη σχεδίων. Μπορεί να συγκριθεί με ξυλογλυπτική, στην οποία υπάρχουν διάφορες λεπτομέρειες: σπείρες, πλεξούδες, κύματα. Η δομική συμμετρία είναι σημαντική, ο μετασχηματισμός όλων των λεπτομερειών σε μια ενιαία σύνθεση.

Γραφικά

Ο γραφικός αετός εκτελείται σε μαύρο χρώμα. Το στυλ δεν προσπαθεί για ρεαλισμό και λεπτομερή απεικόνιση κάθε στοιχείου. Διακρίνεται από ελαφρότητα και συνδυασμό διαφορετικών τεχνικών σχεδίασης σώματος. Για παράδειγμα, τα όρια ενός σχεδίου μπορούν να είναι αφηρημένα. Η εικόνα πορτρέτου συχνά συμπληρώνεται με γραμμές, γεωμετρικά σχήματα, απαλό μονόχρωμο φτερό.

Οι προτεραιότητες του στυλ είναι η δυναμική, η σαφήνεια των περιγραμμάτων, ο δανεισμός τεχνικών χάραξης της εκτύπωσης. Οι γραμμές είναι διαφορετικές σε πάχος, το σκίτσο δεν έχει θαμπάδα ή ανοιχτόχρωμη σκιά. Η αραίωση του χρώματος αποκλείεται.

Γεωμετρία

Το πουλί αποτελείται από γεωμετρικά σχήματα (τρίγωνα, ρόμβοι, κύκλοι, πολύγωνα). Σε ορισμένα σχέδια, είναι μισό ρεαλιστικό, συχνά συμπληρώνεται με αφηρημένες γραμμές και τελείες. Τις περισσότερες φορές, τα σχήματα που αποτελούν το πουλί έχουν μερική σκίαση. Πολύ συχνά, ο όγκος τους γίνεται σε πρόσθετες εργασίες, για τις οποίες χρησιμοποιούνται πολλά σημεία διαφορετικού μεγέθους.

Τα γεωμετρικά τατουάζ είναι δημιουργικά, ατομικά, εκτελούνται σε διαφορετικά πλαίσια. Μεμονωμένα θραύσματα μπορούν να γίνουν δευτερεύοντα αντικείμενα που διακοσμούν σχέδια σε άλλες τεχνικές σχεδίασης σώματος.

Τόποι εφαρμογής

Η θέση του τατουάζ αετού εξαρτάται από την έννοια του σχεδίου, τις προτιμήσεις του πελάτη και την ανατομία του σώματός του.

Shouldμος και αντιβράχιο

Η τοποθέτηση στον ώμο υποδηλώνει αρρενωπότητα και ετοιμότητα για οποιαδήποτε αντιξοότητα στη ζωή. Ένα τατουάζ που καλύπτει τον πήχη μιλά για τήρηση αρχών και σταθερή θέση στη ζωή. Σε δύο ζώνες, οι αετοί φαίνονται τέλειοι στις τεχνικές του ρεαλισμού, των γραφικών, του σκίτσου, της γεωμετρίας. Με τη σωστή επιλογή της σύνθεσης και λαμβάνοντας υπόψη τα ανατομικά χαρακτηριστικά του σώματος, είναι δυνατό να δημιουργηθεί το αποτέλεσμα της κίνησης. Μια μεγάλη ιδέα είναι ένα μακροσκοπικό πουλί με λεπτομερή απόδοση. Τα τατουάζ που μετακινούνται στο στέρνο και το λαιμό θα φαίνονται επίσης θεαματικά.

Χέρια

Η θέση του χεριού σε διαφορετικές ζώνες αλλάζει ελαφρώς την ερμηνεία του νοήματος. Ο αετός στον καρπό μιλά για την επιθυμία να επηρεάσει το περιβάλλον. Τα τατουάζ στον καρπό είναι μια επιλογή εξαιρετικών φύσεων. Το "μανίκι" είναι σημάδι αυθεντίας και αυτοπεποίθησης. Η τοποθεσία στο μπράτσο είναι από τις πιο δημοφιλείς. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην επιλογή σχεδίου και τεχνικής. Οι διαστάσεις του μοτίβου διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Το κεφάλι ενός πουλιού ή ένας μικρός αετός σε κίνηση είναι συνήθως γεμισμένο στο χέρι και τη γροθιά.

Όσο μικρότερο είναι το μέγεθος της εικόνας, τόσο πιο απλό είναι το σχήμα του κλειδιού. Τα πιο κατάλληλα στυλ είναι γραφικά, γεωμετρία, dotwork, old school. Οι αετοί στυλ σκίτσου φαίνονται ενδιαφέροντα στο χέρι από μέσα.

Λαιμός και πλάτη

Η τοποθεσία γύρω από το λαιμό είναι δημοφιλής στους συντηρητικούς πελάτες με ήρεμη και συνετή διάθεση. Το να κάθεσαι ανάσκελα είναι ένδειξη αποφασιστικότητας και επιμονής. Τα τατουάζ στον αυχένα είναι συνήθως μικρά. Πιο συχνά σε αυτόν τον ιστότοπο υπάρχουν τα άκρα της εικόνας (φτερά πουλιών, προσθήκες οικόπεδου). Λιγότερο συχνά, συμβολικά τατουάζ που χρησιμοποιούν την τεχνική του μινιμαλισμού και του παλιού σχολείου γεμίζονται εδώ. Τρισδιάστατα οικόπεδα τοποθετούνται στο πίσω μέρος. Τις περισσότερες φορές γίνονται με γραφικό ή ανατολίτικο τρόπο. Συχνά, το σχέδιο περνά στους βραχίονες, το στέρνο, τις πλευρές.

Στήθος και πλάγια

Η εικόνα στο στέρνο επιλέγεται από φιλόδοξους άντρες που δεν έχουν συνηθίσει να περιμένουν, αλλά είναι έτοιμοι να δράσουν. Η εικόνα στη δεξιά πλευρά συμβολίζει τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα, στην αριστερή - δείχνει απογοήτευση στη ζωή. Η εικόνα ενός αετού στο στήθος είναι συμμετρική και ασύμμετρη. Η πρώτη επιλογή είναι κατάλληλη για στυλιζαρισμένα, thrash και γραφικά σχέδια, η δεύτερη - για ανατολίτικα και ρεαλιστικά.

Τα πουλιά με τον ασιατικό τρόπο ζωγραφικής συχνά διακοσμούν το πλευρικό τοίχωμα. Τα σκίτσα που χρησιμοποιούν το σκίτσο και την τεχνική trash polka θα φαίνονται επίσης υπέροχα εδώ. Για μια εικόνα μεγάλου σχεδίου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το στήθος, τις πλευρές και την κοιλιά.

Μηρός και πόδι

Ο μηρός θεωρείται μια σπάνια τοποθεσία για ένα περήφανο πουλί.... Ένας αετός γεμισμένος σε ένα πόδι σημαίνει ζωντάνια και σταθερότητα, άφθαρτος ακόμη και κάτω από ισχυρή πίεση. Τα σκίτσα των τατουάζ στο πόδι είναι διαφορετικά. Το πουλί μπορεί να απεικονιστεί καθισμένο σε ένα κλαδί, να υψώνεται πάνω από τα βουνά και το δάσος.

Φαίνεται υπέροχη τόσο σε κλασικό όσο και σε στυλιζαρισμένο τρόπο απόδοσης. Μερικές φορές είναι μέρος μιας γενικής διακοσμητικής πλοκής. Ένα πουλί είναι γεμισμένο στο ένα πόδι, συμπληρώνοντάς το με γεωμετρικά σχήματα και σχέδια, στο άλλο - ένα κρανίο διακοσμημένο με λουλουδάτα στολίδια.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα