Όλα για το τατουάζ Libra για άνδρες

Όλα για το τατουάζ Libra για άνδρες
  1. Εννοια
  2. Δημοφιλείς τεχνικές
  3. Με ποιες εικόνες συνδυάζονται;
  4. Επιλογές τοποθεσίας

Η τέχνη του τατουάζ γίνεται τώρα όλο και πιο δημοφιλής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για την έννοια ενός τατουάζ με το ζώδιο του Ζυγού, και επίσης θα εξετάσουμε τα πιο δημοφιλή σκίτσα τέτοιων σχεδίων.

Εννοια

Το ζώδιο του Ζυγού κατατάσσεται στην έβδομη θέση στον ζωδιακό κύκλο. Ανήκει στο στοιχείο αέρα και προστατεύει εκείνους τους ανθρώπους που γεννήθηκαν από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου. Μεταξύ όλων των ζωδίων, ο Ζυγός ξεχωρίζει ιδιαίτερα, επειδή αυτό είναι το μόνο ζώδιο που δεν παρουσιάζεται με τη μορφή κάτι έμψυχου, δηλαδή ενός ατόμου ή ενός ζώου, αλλά με τη μορφή ενός αντικειμένου. Ταυτόχρονα, το ίδιο το ζώδιο συμβολίζει την ισορροπία, τη δημιουργικότητα, την ισότητα και τη δικαιοσύνη.

Συχνά οι άνθρωποι γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο, οι οποίοι στη συνέχεια βρίσκονται στον δημιουργικό τομέα - για παράδειγμα, στη φωτογραφία ή τη μουσική. Τέτοιοι άνθρωποι, κατά κανόνα, είναι ευπροσάρμοστοι, ενδιαφέρονται για το εσωτερικό τους συστατικό, διακρίνονται από τη δικαιοσύνη, είναι ισορροπημένοι, έχουν τη δική τους άποψη για τα πάντα, προσπαθούν να μην ακούνε τους άλλους, προσπαθούν για αρμονία και πάντα υπερασπίζονται την άποψή τους. Έχουν την τάση να δίνουν μια κριτική εκτίμηση για όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους, να τα σκέφτονται και να τα ζυγίζουν πολλές φορές πριν πάρουν αυτήν ή εκείνη την απόφαση, ακόμα κι αν δεν είναι πολύ σημαντική στη σημασία της.

Μεταξύ άλλων, αυτοί οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια, προσπάθεια για ομορφιά γύρω τους, αιχμηρό και ευέλικτο μυαλό, δημιουργικότητα, εξαιρετικό χιούμορ, καλά ανεπτυγμένη διαίσθηση και φαντασία. Εκτιμούν τους έντιμους ανθρώπους που μιλούν απευθείας και δεν ανέχονται απολύτως ψέματα, κυνισμό και υποκρισία απέναντι στον εαυτό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Ζυγός συνδέεται στενά με την αρχαία ελληνική μυθολογία, δηλαδή με τη Θέμη, τη θεά της δικαιοσύνης.

Ο Ζυγός θεωρήθηκε το κύριο χαρακτηριστικό της, ήταν με τη βοήθειά τους που πραγματοποίησε τη δοκιμή. Με αυτό το χαρακτηριστικό συνδέεται η κόρη της Θέμιδος, η οποία γεννήθηκε από τον θεό του κεραυνού Δία, τον Ντίκε. Το Dike είναι η θεά της αλήθειας. Παρακολουθεί στενά την τάξη και την αρμονία της παγκόσμιας τάξης, αξιολογεί τις ανθρώπινες πράξεις και κακίες με τη βοήθεια της ζυγαριάς της. Η ζυγαριά της είναι ισορροπημένη και βοηθά στον ακριβή προσδιορισμό του πόσο καλά και πόσο κακά σε ένα άτομο.

Τώρα είναι απαραίτητο να πούμε για το τατουάζ με το ζώδιο του Ζυγού. Τέτοια σχέδια εφαρμόζονται συχνά στο σώμα τους από άνδρες που γεννήθηκαν κάτω από αυτόν τον ζωδιακό αστερισμό. Ωστόσο, τέτοιου είδους τατουάζ είναι επίσης κατάλληλα για εκείνους που είναι προστάτες από άλλο ζώδιο. Ένα τέτοιο σχέδιο συνιστάται ιδιαίτερα για εκείνους που προσπαθούν να επιτύχουν αρμονία και ισορροπία στη ζωή τους, δεν τους αρέσουν τα άκρα και τείνουν να συμβιβάζονται σε όλα τα θέματα.

Είναι επίσης κατάλληλο για εκείνους τους ανθρώπους που διακρίνονται από την παρορμητικότητα και τη σκληρότητα τους. Σε αυτή την περίπτωση, η εικόνα θα χρησιμεύσει ως ένα είδος υπενθύμισης ότι κάθε εξανθηματικό βήμα μπορεί να είναι γεμάτο όχι με τις καλύτερες συνέπειες.

Και για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, ένα τέτοιο τατουάζ θα γίνει ένα πραγματικό φυλαχτό που θα βοηθήσει στην επίτευξη ειρήνης και αρμονίας, θα κάνει τη ζωή πιο μετρημένη και ισορροπημένη.

Δημοφιλείς τεχνικές

Το τατουάζ Ζώδιο Ζυγού μπορεί να γίνει με διάφορες τεχνικές.

Τις περισσότερες φορές, οι άντρες προτιμούν μια τέτοια κατεύθυνση στυλ όπως ο ρεαλισμός. Αυτό το στυλ είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μεγάλα σχέδια. Ως αποτέλεσμα, το τατουάζ αποδεικνύεται νατουραλιστικό και λεπτομερές, λόγω του οποίου, με υψηλής ποιότητας εκτέλεση, φαίνεται φωτεινό και εντυπωσιακό.

Το στυλ μινιμαλισμού είναι επίσης δημοφιλές. Τα τατουάζ προς αυτή την κατεύθυνση συνήθως διακρίνονται από το μικρό τους μέγεθος και την ακομπλεξάριστη φύση τους.

Τα σχέδια είναι απλά στην εκτέλεση, μπορούν εύκολα να κρυφτούν κάτω από τα ρούχα από τα αδιάκριτα βλέμματα, που είναι το αποκορύφωμά τους.

Ζήτηση μεταξύ ανδρών και γραφικό στυλ, το οποίο χαρακτηρίζεται από σαφήνεια και ευθύτητα γραμμών.

Τα σχέδια σε μια τέτοια λύση στυλ όπως η ακουαρέλα φαίνονται όχι λιγότερο φωτεινά. Τα τατουάζ σε αυτό το στυλ διακρίνονται από το γεγονός ότι δεν έχουν σαφή και αυστηρά περιγράμματα, είναι θολά και, κατά κανόνα, κυριαρχούν έντονες αποχρώσεις σε αυτά.

Επιπλέον, τέτοια σχέδια μοιάζουν σαν να έχουν εφαρμοστεί με πραγματικές ακουαρέλες - αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται λόγω των ιδιαιτεροτήτων της εφαρμογής.

Με ποιες εικόνες συνδυάζονται;

Το τατουάζ Ζώδιο Ζυγού συνδυάζεται με πολλές εικόνες.

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν τις εικόνες όπου υπάρχει ο αστερισμός αυτού του ζωδίου. Τέτοια τατουάζ, κατά κανόνα, συμπληρώνονται με στοιχεία σύνθεσης - αστέρια ή πλανήτες, γεγονός που βοηθά να τονιστεί το αστρολογικό συστατικό της εικόνας.

Οι εικόνες με τη μορφή του αστρολογικού ζωδίου του Ζυγού δεν είναι λιγότερο δημοφιλείς. Ένα τέτοιο σχέδιο συνδυάζεται συχνά με μικρές επιγραφές με τη μορφή ημερομηνίας γέννησης ή ονόματος.

Κατά κανόνα, τέτοιες εικόνες εφαρμόζονται από εκείνους τους ανθρώπους που επιθυμούν να τονίσουν ότι ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού.

Διάφορα εισαγωγικά είναι επίσης κατάλληλα για τέτοια σχέδια, αλλά θα πρέπει να επιλεγούν έτσι ώστε να ταιριάζουν στην εικόνα ως προς τη σημασιολογική σημασία.

Τα σχέδια με τη μορφή πραγματικών ζυγών φαίνονται επίσης φωτεινά. Συχνά αυτά ή άλλα αντικείμενα βρίσκονται στα κύπελλα τους.

Κατά κανόνα, είναι ο εγκέφαλος, η καρδιά, τα βιβλία ή οποιαδήποτε άλλα πράγματα που δείχνουν την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων στη ζωή ενός ατόμου, αυτό που είναι πιο σημαντικό για αυτόν.

Συχνά, τα τατουάζ συμπληρώνονται με μια εικόνα θεότητας, η οποία μπορεί να ενσωματωθεί τόσο σε γυναικεία όσο και σε ανδρική εικόνα. Ένα τέτοιο σχέδιο θα υποδείξει το μυθικό συστατικό του τατουάζ και θα τονίσει επίσης τη σοφία και την ατομικότητα ενός ατόμου.

Και αν υπάρχουν γλώσσες φλόγας στην εικόνα, τότε αυτό δείχνει ότι ένα άτομο διακρίνεται από τον αισθησιασμό, είναι συναισθηματικό και παθιασμένο.

Επιλογές τοποθεσίας

Το τατουάζ Ζώδιο Ζυγού μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Η επιλογή εξαρτάται μόνο από το μέγεθος της μελλοντικής εικόνας, από το σχήμα της, καθώς και από τις προτιμήσεις του ίδιου του ατόμου.

Κατά κανόνα, οι άνδρες τοποθετούν μεγάλες εικόνες, οι οποίες διαφέρουν ως προς το πλάτος τους, στην περιοχή της πλάτης ή του στήθους. Τα διαστασιακά σχέδια, επιμήκη σε σχήμα, θα φαίνονται καλύτερα στον ώμο ή στον πήχη. Αλλά οι μικροσκοπικές εικόνες φαίνονται πιο κατάλληλες στην περιοχή του καρπού, του αστραγάλου, πίσω από το αυτί ή στην περιοχή των αρθρώσεων.

Ωστόσο, σημειώστε ότι ένας σημαντικός ρόλος στην επιλογή ενός τόπου για τοποθέτηση παίζει επίσης η ευαισθησία ενός ατόμου, επειδή η διαδικασία σχεδίασης μιας εικόνας σε ορισμένα σημεία διακρίνεται από τον πόνο της. Θα είναι πιο οδυνηρό να εφαρμόσετε μια εικόνα σε εκείνα τα μέρη όπου το δέρμα είναι κοντά στο οστό ή είναι σπαρμένο με μεγάλο αριθμό νευρικών απολήξεων. Αυτά τα μέρη περιλαμβάνουν παλάμες, αστραγάλους, πλευρές, πρόσωπο και πολλά άλλα.

Επομένως, όταν επιλέγετε ένα μέρος, μην ξεχάσετε να σκεφτείτε αν μπορείτε να αντέξετε ολόκληρη τη διαδικασία σχεδίασης. Εάν η απάντηση είναι αρνητική, τότε σε αυτή την περίπτωση θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε μια διαφορετική τοποθεσία για το μελλοντικό τατουάζ.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα