Όλα για τα τατουάζ Υδροχόου για άνδρες

Περιεχόμενο
  1. Ιδιαιτερότητες
  2. Τύποι και σκίτσα τατουάζ
  3. Τοποθεσίες

Τα τατουάζ γίνονται συχνά από ανθρώπους για αισθητικούς λόγους. Ωστόσο, ορισμένα προσφέρουν σχέδια σώματος με ένα συγκεκριμένο νόημα, τα αντιλαμβάνονται ως κάτι που μπορεί να αντικατοπτρίζει την κοσμοθεωρία, τις απόψεις και τις πεποιθήσεις τους. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε τι μπορεί να σημαίνει ένα αρσενικό τατουάζ με το ζώδιο του Υδροχόου και ποιες επιλογές για την εκτέλεσή του είναι οι πιο δημοφιλείς.

Ιδιαιτερότητες

Το ζώδιο Υδροχόος καταλαμβάνει την ενδέκατη θέση στον ζωδιακό κύκλο, ανήκει στο στοιχείο του αέρα και προστάτει την περίοδο από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 19 Φεβρουαρίου. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι ανεξάρτητοι, διακρίνονται από την ατομικότητα, την ενέργεια και την ελευθερία της σκέψης τους, είναι σε θέση να ενεργοποιήσουν και να εμπνεύσουν εύκολα τους άλλους. Ωστόσο, τείνουν να αγνοούν τις απόψεις των άλλων ανθρώπων, γι 'αυτό και συχνά έχουν προβλήματα στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους άλλους. Για το λόγο αυτό, αυτοί οι άνθρωποι έχουν συνήθως λίγους στενούς φίλους τους οποίους εκτιμούν πολύ.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το νόημα αυτού του ζωδίου, πρέπει να εξοικειωθείτε βαθύτερα με τον πολιτισμό διαφορετικών λαών. Έτσι, στη σουμερική μυθολογία, πιστεύεται ότι οι θεότητες ζούσαν αρχικά στη γη. Ανάμεσά τους ήταν ο νεαρός θεός Enki, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την αναζωογόνηση της βλάστησης και του εδάφους.

Heταν αυτός που έμαθε στους ανθρώπους να φροντίζουν τα φυτά, να τα ποτίζουν. Επομένως, το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται συχνά με αυτό.

Αλλά οι αρχαίοι Έλληνες έχουν διαφορετικό μύθο. Σύμφωνα με αυτόν τον μύθο, ο θεός των κεραυνών απήγαγε τον Γανυμήδη από τη γη, οδηγώντας τον στον Όλυμπο. Αυτός ο νεαρός άνδρας έριξε νέκταρ από την κανάτα του σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των θεών. Φαινόταν τόσο όμορφο που οι θεότητες αποφάσισαν να διαιωνίσουν αυτό το θέαμα, αφήνοντας έναν αστερισμό στο στερέωμα για αυτό.

Υπάρχει ένας άλλος θρύλος που προέρχεται από την αρχαία μυθολογία. Συνδέεται με τον Δευκαλίωνα. Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν τον μύθο, οι άνθρωποι δεν ήθελαν να υπακούσουν στις θεότητες, εξαιτίας των οποίων έγιναν φαύλοι και βυθίστηκαν εντελώς στην κακία. Ο Θεός ο Κεραυνός Δίας ήταν θυμωμένος με αυτό που συνέβαινε, και ως εκ τούτου αποφάσισε να οργανώσει μια ισχυρή πλημμύρα που έπρεπε να σταματήσει όλα αυτά, καταστρέφοντας τη ζωή στη γη. Μια ισχυρή νεροποντή κατέβηκε και οι άνεμοι έπαψαν να διασκορπίζουν τα σύννεφα λόγω της απαγόρευσης του Δία. Η γη πλημμύρισε, οι πόλεις πέρασαν κάτω από το νερό μαζί με τους ανθρώπους.

Τελικά, επέζησαν μόνο δύο: ο Δευκαλίωνας, ο οποίος ήταν γιος του Προμηθέα, και η Πύρρα, η σύζυγός του. Κρύφτηκαν σε ένα κουτί, το οποίο τους επέτρεψε να επιβιώσουν από την πλημμύρα. Αφού διέφυγαν, έκαναν μια θυσία στον Δία για να τους κρατήσει στη ζωή. Για αυτό, ο γιος του Προμηθέα θα μπορούσε να επιλέξει οποιαδήποτε ανταμοιβή για τον εαυτό του. Ως ανταμοιβή του, ζήτησε να επιστρέψει ξανά ανθρώπους στη γη, και έτσι έγινε. Για να φέρει τους ανθρώπους πίσω, ο Δευκαλίωνας και η Πύρρα έπρεπε να πετάξουν πέτρες από το βουνό, καθένα από τα οποία ενσωματώθηκε σε ένα άτομο. Τελειώνοντας με τις πέτρες, το ζευγάρι γύρισε. Υπήρχαν πολλοί όμορφοι άνθρωποι μπροστά τους. Και για την αγάπη του για την ανθρωπότητα, ο Deucalion άρχισε να θεωρείται ήρωας, στη συνέχεια ο αστερισμός Υδροχόος δημιουργήθηκε προς τιμήν του, ο οποίος ανέβηκε στο στερέωμα.

Αν μιλάμε για ένα τατουάζ με την εικόνα του Υδροχόου, τότε είναι κατάλληλο όχι μόνο για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο. Ο καθένας μπορεί να το τοποθετήσει στο σώμα.

Πιστεύεται ότι ένα τέτοιο τατουάζ θα βοηθήσει ένα άτομο να γίνει πιο κοινωνικό, να μάθει νέα και άγνωστα πράγματα. Και για όσους γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο, το τατουάζ θα γίνει ένα πραγματικό φυλαχτό.

Τύποι και σκίτσα τατουάζ

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την εκτέλεση ανδρικών τατουάζ με το ζώδιο του Υδροχόου.

Το πιο συνηθισμένο σκίτσο μπορεί να θεωρηθεί σχέδιο με ζωδιακό αστερισμό. Κατά κανόνα, ένα τέτοιο μοτίβο δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο δέρμα και διακρίνεται από τον μινιμαλισμό του.Συχνά συμπληρώνεται με διάφορα στοιχεία που σας επιτρέπουν να υποδείξετε το αστρολογικό συστατικό μιας τέτοιας εικόνας εσώρουχου. Τέτοια στοιχεία περιλαμβάνουν αστέρια, εικόνες πλανητών, σύμπαντος ή γαλαξία. Ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να εκτελεστεί τόσο σε ασπρόμαυρα χρώματα όσο και χρησιμοποιώντας διάφορα φωτεινά χρώματα. Με τη σωστή επιλογή αποχρώσεων, ένα τέτοιο μοτίβο στο ανδρικό σώμα θα φαίνεται πολύ εντυπωσιακό και ελκυστικό.

Ένα δημοφιλές τατουάζ απεικονίζει επίσης το σύμβολο του Υδροχόου, το οποίο μοιάζει με δύο κύματα παράλληλα μεταξύ τους. Μια τέτοια εικόνα μπορεί να χρησιμεύσει τόσο ως ανεξάρτητο τατουάζ όσο και ως προσθήκη σε ένα τατουάζ με αστερισμό. Συνήθως ένα τέτοιο σχέδιο διακρίνεται από το μικρό του μέγεθος και εκτελείται σε μπλε ή μαύρο χρώμα.

Υπάρχουν άλλες επιλογές για τατουάζ με αυτό το ζώδιο. Έτσι, ένα δημοφιλές αντρικό σκίτσο είναι ένα σχέδιο με έναν άντρα να ρίχνει νερό από μια κανάτα. Ένα τέτοιο τατουάζ σημαίνει ότι ένα άτομο έχει μεγάλη γνώση και εμπειρία, την οποία μοιράζεται με χαρά με τους άλλους. Και αν ο άντρας που απεικονίζεται στο τατουάζ έχει ισχυρή σωματική διάπλαση, τότε ένα τέτοιο τατουάζ συμβολίζει επίσης την υγεία και τη νεότητα.

Όχι λιγότερο δημοφιλές είναι ένα τατουάζ που απεικονίζει ένα κορίτσι να ρίχνει νερό από μια κανάτα. Ένα τέτοιο σχέδιο είναι η προσωποποίηση της δημιουργικότητας, η μεταφορά σοφίας, αρετής και υψηλής ευφυΐας. Αλλά ένα τατουάζ με μια κανάτα, από το οποίο πιτσιλίζει νερό σε διαφορετικές κατευθύνσεις, σημαίνει επικοινωνία, προοπτική και καλά ανεπτυγμένη σκέψη του ιδιοκτήτη του σχεδίου.

Τοποθεσίες

Τα τατουάζ με το ζώδιο Υδροχόος θα φαίνονται καλά σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, ωστόσο, όταν επιλέγετε ένα μέρος, αξίζει να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά σύνθεσης του τατουάζ, καθώς και το μέγεθός του.

Ετσι, τα μινιμαλιστικά σχέδια θα φαίνονται καλύτερα στην περιοχή του καρπού ή του αστραγάλου, τα μεγάλα δεν είναι κατάλληλα για τέτοια μέρη. Οι διαστασιακές εικόνες ενός κάθετα επιμηκυμένου σχήματος θα βρίσκονται καλύτερα στην περιοχή των ώμων ή στο πόδι, στο τμήμα της γάμπας του. Αλλά οι εικόνες, επιμήκεις σε πλάτος, θα ήταν πιο κατάλληλες για τοποθέτηση στην περιοχή της πλάτης ή του στέρνου.

Σημειώστε ότι όταν επιλέγετε ένα μέρος, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η διαδικασία σχεδίασης ενός μοτίβου σε ορισμένα σημεία του σώματος είναι ιδιαίτερα επώδυνη.

Αυτό ισχύει για μέρη όπως το πρόσωπο, τους αστραγάλους, τα χέρια, τα πλευρά, τα γόνατα και άλλα. Το να κάνετε τατουάζ σε αυτά τα μέρη μπορεί να είναι πολύ οδυνηρό λόγω του μεγάλου αριθμού νευρικών απολήξεων που βρίσκονται εδώ ή λόγω της εγγύτητας του δέρματος με το οστό. Δείτε αν μπορείτε να αντέξετε ολόκληρη τη διαδικασία εφαρμογής. Εάν η απάντηση είναι αρνητική, τότε θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε ένα άλλο μέρος για το τατουάζ.

χωρίς σχόλια

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

Χτενίσματα